Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

mergaites,ar saugus internetas atvaziuoja i mokykla ar patiems i bustine reikia vaziuoti?
Atsakyti
QUOTE(ingredb @ 2012 02 07, 09:23)
mergaites,ar saugus internetas atvaziuoja i mokykla ar patiems i bustine reikia vaziuoti?

Aš norėjau juos pakviesti į mokyklą, parašiau e-laišką. Gavau atsakymą, kad į mokyklas nevažiuoja. Tai pati su mokiniais važ. mokykliniu autobusu.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 02 07, 11:04)
Aš norėjau juos pakviesti į mokyklą, parašiau e-laišką. Gavau atsakymą, kad į mokyklas nevažiuoja. Tai pati su mokiniais važ. mokykliniu autobusu.

Vakar buvo kiek užstrigus registracija, tai aš irgi rašiau laišką prašydama išsamesnės informacijos. Man buvo atsakyta, kad šios Saugesnio interneto akademijos paskaitėlės skirtos 5-12 klasių mokiniams ir vyksta TEO klientų aptarnavimo centruose.
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2012 02 07, 13:22)
Vakar buvo kiek užstrigus registracija, tai aš irgi rašiau laišką prašydama išsamesnės informacijos. Man buvo atsakyta, kad šios Saugesnio interneto akademijos paskaitėlės skirtos 5-12 klasių mokiniams ir vyksta TEO klientų aptarnavimo centruose.

tai mūsų pirmokai visai ten ne į temą unsure.gif g.gif reikia atšaukti tada gal registraciją g.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2012 02 07, 14:22)

O mano trečiokai ir kertvirtokai schmoll.gif Ką daryt?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Šiandien jau dirbau išsijuosus, nes iš 20 buvo 14 mokinių rolleyes.gif Visi be proto ištroškę žinių, tai keista- buvo gan ramu biggrin.gif Net po pamokų iš klasės nenorėjo išeit... Paskui jau už durų koridoriuj būriavosi ir žaidė. Taip pasiilgę mokyklos thumbup.gif
Atsakyti
Sveikute visos , pagaliau ir as kaip kurmis islindau is savo ligoto urvelio smile.gif ir vel sniegas akiu "nebado" ir vel norisi kurti ir dirbti ..

Linkiu ir jums nesirgti, nesusalti ir svarbiausia neliudeti ..

Siandien i jusu pasta kaip suprantu jau treciaji ... imesiu zadeta psichologinio seminaro medziaga "is kur atsiranda sunkus vaikai" ir kaip drausminti vaika be bausmiu ..
dar sukuriau uzduotele vardu rasymui mokytis .. kokiems antrokams jau turetu buti smagu tokia atlikti smile.gif

Siom dienom kursiu su laikrodziu uzduociu rinkinuka.. ax.gif

QUOTE(rutagra @ 2012 02 05, 15:05)
Oi, ačiū , Donatuke... Radau puikų paaiškinimą mano mažojo piešimo subtilybėms  thumbup.gif  Viską pliekia juodai... Ir viską ten mato - ir pabaisas, ir mamą, ir .... Niekaip nesuprasdavau, kodėl taip juodai.. Juk net mums, mokytojoms, pirmokų piešinių spalvinėj gamoj išskirta juoda ir traktuojama tik kaip bloga spalva . O jūsų surastoj interpretacijoj tiesiog "matau" savo atžalą  thumbup.gif  Drąsus, nieko nebijo  doh.gif , kas dažnai mums kelia rūpesčių - pvz. pabėgo Akropolyje. Sumanė nueiti prie žaidimų kambario ir pažiūrėti kas ten vyksta  schmoll.gif O dar keturių metų neturi  doh.gif

Pas mus šiandien ryte buvo 31  drinks_cheers.gif  ax.gif

Rutagra - smagu kad pagaliau sirdele nuraminai .. ir tavo mazasis dailininkas jau negasdins taves smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 02 07, 14:25)
O mano trečiokai ir kertvirtokai schmoll.gif Ką daryt?

Mano užregistruotieji 2,3, 4 doh.gif Pasimečiau dabar g.gif Ką daryti unsure.gif Bet irgi geri, nenurodo amžiaus. Galės dabar skaityti mažiukams suprantama kalba, nėr čia ko tongue.gif Bus eksursija cool.gif

Sveikutės 4u.gif
Pas mane buvo 2 iš 10 doh.gif Jau supykau. Suskambinau tėvams, tai kaip susitarę kartojo - apsirgę esam cool.gif Kaži kaži...
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2012 02 06, 20:50)
O jūs su kuo klijuojat? Mes pradėjom klijais, bet nelaiko, po savaitgalio patikrinom - atlimpa. Nuleidom rankas, nes labai daug darbo ir laiko reikalauja šis konkursas. O ir laimėti nesitikime. O jei dar jokio "popierėlio" neduos?

Mes spartuoliai del to,kad klijuojame kaip ir minejusi esu-dvipusia lipnia juosta,skirta linoleumui prie zemes paklijuoti biggrin.gif O su klijais be sansu...Net neverta pradet schmoll.gif popiereliu dar begale turim,bet neaisku,ar kantriai visus suklijuosim...Reikia paderinti plocius ir rusis popiereliu...
Atsakyti
QUOTE(*Perla* @ 2012 02 07, 18:16)
Mes spartuoliai del to,kad klijuojame kaip ir minejusi esu-dvipusia lipnia juosta,skirta linoleumui prie zemes paklijuoti biggrin.gif O su klijais be sansu...Net neverta pradet schmoll.gif popiereliu dar begale turim,bet neaisku,ar kantriai visus suklijuosim...Reikia paderinti plocius ir rusis popiereliu...

Tikekimes savo kilimu foto cia pasigirsite.. smasu butu pamatyti kokius ten grozius kuriate smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Perla* @ 2012 02 07, 16:16)

Mes klijuojam klijais. Dar tik pradėjom prieš tuos šalčius. O kur pirkai tos juostos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Perla* @ 2012 02 07, 17:16)

O kas čia do juosta linoleumui? Kiek ji kainuoja? Labai sudomino.
Atsakyti