Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(*Perla* @ 2012 02 06, 19:42)
Del popiereliu kilimo,tai jau pradejome antra rulona klijuoti,bet kuo toliau,tuo labiau mums gaila ji atiduoti...juk sitiek darbo idejom tongue.gif Galetu po akcijos grazinti,ir aisku mes irgi noretume kokios padekos, kad bent dalyvavom. biggrin.gif Nesitikim laimeti,tai nors sakom padeka biggrin.gif

O jūs su kuo klijuojat? Mes pradėjom klijais, bet nelaiko, po savaitgalio patikrinom - atlimpa. Nuleidom rankas, nes labai daug darbo ir laiko reikalauja šis konkursas. O ir laimėti nesitikime. O jei dar jokio "popierėlio" neduos?
Atsakyti
Labas visoms smile.gif Prapuoliau ilgam, net pačiai gėda blush2.gif Taip užsisukau savo reikaluose, kad niekaip neradau laiko čia užbėgt, o jūs pliurpiat tokiais tempais doh.gif Man gi tos studijos, buvo sesija, po to egzaminų sesija, šeštadienį dar vieną egzą laikom, tai taip ir lekiu... Bandžiau bent šią temelę perskaityt, tai kur tau, 20 pslp. sustojau, nes pamačiau, kad jau 40 jų čia yra doh.gif Tai kiek laiko tam reikia... Bet jūsų nė dienelei nepamiršau, vis galvojau, kiek įdomybių praleidžiu ax.gif
Smagu, kad ir naujokių yra, dar tokių aktyvių mirksiukas.gif
Na, kažkaip pažadu pasitaisyti tongue.gif

Pas mus praitą savaitę irgi pamokos nevyko, vaikai išauklėti ir į mokyklą nėjo nei vienas ax.gif Mums irgi valdžia leido neiti, tik dieneles pasidalinom, kuri kada pasirodys tongue.gif

Kilimo dar klijuot nepradėjom, renkam pamažu tuos popierėlius, o klijuot planuojam dvipuse lipnia juosta.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 06, 13:13)

Mano mašiniukas irgi uždusęs, laukia šiltesnių dienų verysad.gif

Čia pas visus taip pat .... smile.gif Vargšai mūsų mašiniukai ... smile.gif
Laukiam atšilimo...

O be to... kažkur 17 savaičių liko iki birželio... 4u.gif Nu praktiškai greit baigsis mokslo metai... ax.gif

Papildyta:
Bet ot mokytojos ! Taip ir skaičiuoja dienas iki atostogų, džiaugias užėjusiais šalčiais... biggrin.gif

Čia aš apie save .....

Atsakyti
Sveikutės,
Kur jūs randate kilimo dalyvių sąrašus? Mes dar neklijavom, bet paklausius jūsų, tai net bijau ir pradėti. Ko gero irgi teks pirkti dvipusę juostą, bet jau tikrai gausis kaina kaip už rankų darbo kilmą. Ant tapeto klijuoti negalima, tai ir popierius, ir juosta kainuos, o dar siuntimas. doh.gif
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif Atsiprašau už trukdymą, tiesiog labai reikalinga jūsų nuomonė. Esu pradinuko mama, greitai klasės auklėtojos jubiliejus, o mes, tėveliai, niekaip neapsisprendžiame ką dovanoti. Būkit geros, parašykite ko tikrai nenorėtumėt gauti dovanų, o kas pradžiugintų. Kaip pavyzdys, iš tėvų buvo tokie pasiūlymai: papuošalai iš gintaro, gera knyga, autorinė rankų darbo vaza, paveikslas ir pan. kitokie pasiūlymai: vakarienė restorane dviem, spa procedūros...
Labai ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2012 02 06, 21:40)
labas vakaras 4u.gif Atsiprašau už trukdymą, tiesiog labai reikalinga jūsų nuomonė. Esu pradinuko mama, greitai klasės auklėtojos jubiliejus, o mes, tėveliai, niekaip neapsisprendžiame ką dovanoti. Būkit geros, parašykite ko tikrai nenorėtumėt gauti dovanų, o kas pradžiugintų. Kaip pavyzdys, iš tėvų buvo tokie pasiūlymai: papuošalai iš gintaro, gera knyga, autorinė rankų darbo vaza, paveikslas ir pan. kitokie pasiūlymai: vakarienė restorane dviem, spa procedūros...
Labai ačiū už atsakymus 4u.gif

Aš visada džiaugiuos čekiu iš knygyno... ax.gif O papuošalų nedrįsčiau pirkt net draugei... Paveikslas (vyrui dovanotas) pas mane irgi palėpėje ,,kabo", nes neturim tokios sienos tokio dydžio paveikslui... Čia tik mano nuomonė ....Atsiprašau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 02 06, 20:35)
Sveikutės,
Kur jūs randate kilimo dalyvių sąrašus? Mes dar neklijavom, bet paklausius jūsų, tai net bijau ir pradėti. Ko gero irgi teks pirkti dvipusę juostą, bet jau tikrai gausis kaina kaip už rankų darbo kilmą. Ant tapeto klijuoti negalima, tai ir popierius, ir juosta kainuos, o dar siuntimas. doh.gif

cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 06 vasario 2012 - 20:48
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 06, 12:56)
Gal kas dar dirbat su paprastais dienynais? Kaip darot su tom dienom kai mokinių nebuvo? Žymit "n"? g.gif

Pas mane ateina, tikliau tėvai atveža, po 12-13 vaikų, tai pamokos vyksta. Į žurnalą žymim tik sergančius. Pamokas vaikai namie paruošia, nes svetainėj užrašau, ko mokėmės.

QUOTE(NOKIA @ 2012 02 06, 14:28)
Ar jūsų mokyklos jau gavo popierių gervių lankstymui? Mes niekaip nesulaukiam...

Mes dar negavom. Bet jau turim prilankstę ir iš paprasto popieriaus.
Atsakyti
QUOTE(sypsenele04 @ 2012 02 06, 20:47)
Lutute, jei gerai prisimenu, buvau siuntusi tokią dainelę ,,Kiškiai sveikuoliai",

O kuriam pašte yra dainelė ,,Kiškiai sveikuoliai"? Manau, kad ji puikiai mums tiktų. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 02 06, 23:18)
O kuriam pašte yra dainelė ,,Kiškiai sveikuoliai"? Manau, kad ji puikiai mums tiktų. thumbup.gif

2 pašte - Muzika (Dainelės apie kiškius) mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenele04 @ 2012 02 06, 23:28)
2 pašte  - Muzika (Dainelės apie kiškius)  mirksiukas.gif  4u.gif

Ačiū. Visai buvau pamiršusi. doh.gif Juk siuntei man rudenį šią pagalbą, temai apie dantukų priežiūrą. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 02 06, 11:48)
Labas rytas 4u.gif
Pas mus visoj mokykloj nei vieno vaiko. O klasėse nuo 5 šilumos iki kaliais laipsniais didesnės  doh.gif  Jetau jetau, kaip reiks dirbt  unsure.gif

pas mus irgi šalta klasėje, sustirau į ragą, ryt į darbą su pečiuku keliausiu, bus mano draugas Nr 1 lotuliukas.gif

QUOTE(lutute1 @ 2012 02 06, 12:26)
Mergaitės, registruokite savo mokinukus į saugesnio interneto akademiją ant ratų:
http://www.draugiska...n/news?id=10360

ačiū, užsiregistravau smile.gif
Atsakyti