Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

Dėl saugesnio interneto, deja, nepakliūnam, nes į mūsų miestą nevyksta.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 02 06, 17:01)

Į mūsų irgi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 02 06, 16:01)

Pas mus irgi neatvyks doh.gif
Atsakyti
Gal dar kokių konkursų žinote?
Atsakyti
Mes rašome pamokos nevyko dėl šalčio. Pas mus dar net ryt leidžia rajono valdžia neiti į mokyklas g.gif Aš taip tikiuos, kad visgi kris tas šaltis. Užtenka jam čia karaliaut rolleyes.gif

Ir pati...kaip kokia sadistė mama išvariau savo dukrą į muzikos mokyklą doh.gif Sakmbina sako, nu va - viena solfedį pabuvau, chore viena padainavau , spec. pagrojau doh.gif Jetau, ką mokytojai pagalvos doh.gif biggrin.gif Ką aš žinau, muzikos mokykla šalia, termometras 15 rodė ir išleidau blush2.gif
Atsakyti
Labos, kaip šian šalta brrrrr...
Na man kažkaip atrodo, kad rytoj klasėse darbas jau vyks. Nors niekaip nesuprantu tų orų prognozių - kažkaip skirtingai rodo. biggrin.gif
Jokių n nežymime, pamokos nevyko dėl šalčio ir tiek.
Ačiū patarėjoms svetainių kūrimo klausimu - buvau pradėjus, po to užmečiau, o dabar vėl kibau į darbą. blush2.gif Gal ir gerai tie šalčiai - užbaigiu visus pradėtus darbelius. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 06, 12:56)
Gal kas dar dirbat su paprastais dienynais? Kaip darot su tom dienom kai mokinių nebuvo? Žymit "n"? g.gif

Sveikutės 4u.gif popieriniuose dienynuose, kai buvo šalčiai - n raidžių nežymim, o bendrose pastabose rašome - pamokos tokiom tai tokiom dienom nevyko dėl šalčio lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2012 02 06, 16:01)

ir mes taip pat schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
I saugesnio interneto akademija irgi nepakliunam blink.gif
Gerviu lankstymui popieriuko gavome penktadieni.Du pakiukai po 250 lapeliu thumbup.gif Esame jau kaip ir prilankste is savojo popieriaus,bet tukstantelio nesieksime ax.gif
Del popiereliu kilimo,tai jau pradejome antra rulona klijuoti,bet kuo toliau,tuo labiau mums gaila ji atiduoti...juk sitiek darbo idejom tongue.gif Galetu po akcijos grazinti,ir aisku mes irgi noretume kokios padekos, kad bent dalyvavom. biggrin.gif Nesitikim laimeti,tai nors sakom padeka biggrin.gif
Siandien mokykloje tik 8 mokiniai doh.gif Nei tai darbas,nei tai poilsis.Na man aisku visada darbas,as kalbu apie koleges ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2012 02 04, 11:45)
Ziniuko as neturiu gali skenuoti ax.gif o nykstuka as buvau kazkada skenavusi ir man atrodo kazkas neseniai irgi siunte i pasta g.gif o gal as klystu unsure.gif

,,Žiniukas" jau pašte smile.gif Sėkmės ruošiantis ,,Kengūros" konkursui user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sypsenele04: 06 vasario 2012 - 18:55
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 02 06, 15:36)
o kokio amziaus vaikams cia tinka? gal pirmokai per mazi?

o aš užregistravau savo pirmokus. Informacijoje nebuvo jokio amžiaus limito. g.gif Jei ko nesupras- grįžę pratęsime šią temą klasėje.

Geroji Šypsenėle, gal kartais turi dainelę, kuri tiktų sveikuoliams? ax.gif
Sveika, Šarkka. Kur taip ilgai buvai prapuolusi?
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 06, 12:39)
Mano termometras pieno riebumą rodė, tai, kaip tie ištroškę žinių vaikai, nukulniavau į mokyklą.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 06 vasario 2012 - 19:40
Lutute, jei gerai prisimenu, buvau siuntusi tokią dainelę ,,Kiškiai sveikuoliai", gal tokia tiktų.... g.gif Paieškosiu dar dainelių. Ar labai skubiai reikia?
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2012 02 06, 12:10)
Sveikos gyvos 4u.gif
Gavau laišką nuo konkurso " ILGIAUSIAS SALDAINIŲ KILIMAS" iš viso užsiregistravo net 78 komandos! Tikiuosi, kad bent kokius diplomus išrašys, nes kitur tai visa mokykla dalyvauja - tai vat ką mes su keliais mokinukais nurungtyniausim schmoll.gif

QUOTE(*Perla* @ 2012 02 06, 18:42)
Sveikutes 4u.gif

Del popiereliu kilimo,tai jau pradejome antra rulona klijuoti,bet kuo toliau,tuo labiau mums gaila ji atiduoti...juk sitiek darbo idejom tongue.gif Galetu po akcijos grazinti,ir aisku mes irgi noretume kokios padekos, kad bent dalyvavom. biggrin.gif Nesitikim laimeti,tai nors sakom padeka biggrin.gif
Siandien mokykloje tik 8 mokiniai doh.gif Nei tai darbas,nei tai poilsis.Na man aisku visada darbas,as kalbu apie koleges ax.gif

čia tik vieną sakinuką cituoju...Pramogų vėjas įsteigė prizus kiekvienai konkurse dalyvavusiai komandai.

Perla, na jūs ir spartuoliai...user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 06 vasario 2012 - 19:56