Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(Vilsonyte @ 2012 01 28, 10:53)
Mano vaikai darbus rašė ant to pačio lapo, klijuot nieko neklijavom. Juk taip taisyklėse buvo parašyta, kad iliustracija kairėje lapo pusėje, o ištrauka dešinėje. Tai mano vaikai rašė pasidėję linijas po apačia...

O mes kitaip supratome. Taisyklėse nebuvo parašyta, kad iliustracija ir piešinys turi būti ant vieno lapo.Svarbu teisingas jų išdėstymas A3 lape. Todėl vaikai rašė ant liniuoto popieriaus lapo ištrauką, o piešinį piešė atskirai ant piešimo pop. lapo. Nelabai būtų gavęsi, jei būtų viską atlikę ant vieno lapo, nes piešė naudodami įvairias technikas ( grotažas, štampavimas ir kt.)
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2012 01 27, 20:52)

AČIŪ, Vilsonyte. Lankstysim ir mes gerveles.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 01 28, 10:59)
AČIŪ, Vilsonyte. Lankstysim ir mes gerveles.

Mergaitės, ne man, o staben dėkokit 4u.gif , ji juk pranešė apie šią akciją, o aš tik internete informaciją suradau.Esu neverta padėkos žodžių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2012 01 28, 10:44)
Sveikutės, ar jau išsiuntėt darbelius konkursui "Skaitau lietuvišką pasaką"?

Aš planavau dalyvauti, bet matau, kad nelabai spėsim... g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 01 28, 12:09)
Aš planavau dalyvauti, bet matau, kad nelabai spėsim... g.gif

Aš ir ketinau, bet....

Nors dar turim laiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 01 28, 13:25)
Aš ir ketinau, bet....

Nors dar turim laiko  biggrin.gif

Bet... Dar eilė kitų darbų suplanuota rolleyes.gif

Radau knygelę "Ketvirtokų šventės". Joje yra 4 scenarijai: "Rugsėjo pirmosios šventė", "Ketvirtokų šimtadienis", "Ketvirtokų išleistuvės", "Išsiskyrimo valandėlė" (Paskutinė pamoka". Ar reikia? Nuskenuočiau šiom dienom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 01 28, 12:32)
Bet... Dar eilė kitų darbų suplanuota rolleyes.gif

Radau knygelę "Ketvirtokų šventės". Joje yra 4 scenarijai: "Rugsėjo pirmosios šventė", "Ketvirtokų šimtadienis", "Ketvirtokų išleistuvės", "Išsiskyrimo valandėlė" (Paskutinė pamoka". Ar reikia? Nuskenuočiau šiom dienom mirksiukas.gif

Zuzanėle, kas per klausimas, mums visko reikia doh.gif , besotės mes lotuliukas.gif .

Smilga, gal gali pasidalinti linksniu pilies maketu, ar paaiskinti, kaip ją pasidaryti. Kitą savaitę išpuola ši tema, norėčiau savo vaikiukus palepinti, nes pastaruoju metu tik ariam, nes šiek tiek atsilikę esam.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 01 28, 14:10)
Smilga, gal gali pasidalinti linksniu pilies maketu, ar paaiskinti, kaip ją pasidaryti. Kitą savaitę išpuola ši tema, norėčiau savo vaikiukus palepinti, nes pastaruoju metu tik ariam, nes šiek tiek atsilikę esam.

Galiu papasakoti, nes ikelti maketo neišeis... Žodžiu, dariau ant A3 lapo. Apačioje padariau pilies pamatus - kiekvieno linksnio bokštui po du akmenukus (vieną ant kito). Bokštų (skirtingo aukščio, kad būtų įdomiau) tiek, kiek linksnių. Bokštai su trikampiais stogais, o ant stogų po vėliavėlę. Ant pamatų akmenukų atspausdinau po patarlę, kurioje vaikams reikėjo surasti daiktavardžius ir nuspręsti, kokio linksnio tas ar kitas bokštas. Paskui ant stogų surašė linksnių pavadinimus, o ant vėliavėlių - klausimus. Galiausiai iš vokelių išsiėmė daug įvairių daiktavardžių ir suklijavo į tuos bokštus, kuriems jie priklauso pagal linksnius. Nu čia pripasakojau, bet gal suprasi blush2.gif . Galiu pirmadienį nufotografuoti vieną paruoštą (atliko, nes keli vaikai neatėjo ir sumažėjo grupių) ir kitą užpildytą, tai gal bus aiškiau šiek tiek mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 28 sausio 2012 - 13:41
QUOTE(smilga1972 @ 2012 01 28, 14:41)
Galiu papasakoti, nes ikelti maketo neišeis... Žodžiu, dariau ant A3 lapo. Apačioje padariau pilies pamatus - kiekvieno linksnio bokštui po du akmenukus (vieną ant kito). Bokštų (skirtingo aukščio, kad būtų įdomiau) tiek, kiek linksnių. Bokštai su trikampiais stogais, o ant stogų po vėliavėlę. Ant pamatų akmenukų atspausdinau po patarlę, kurioje vaikams reikėjo surasti daiktavardžius ir nuspręsti, kokio linksnio tas ar kitas bokštas. Paskui ant stogų surašė linksnių pavadinimus, o ant vėliavėlių - klausimus. Galiausiai iš vokelių išsiėmė daug įvairių daiktavardžių ir suklijavo į tuos bokštus, kuriems jie priklauso pagal linksnius. Nu čia pripasakojau, bet gal suprasi  blush2.gif . Galiu pirmadienį nufotografuoti vieną paruoštą (atliko, nes keli vaikai neatėjo ir sumažėjo grupių) ir kitą užpildytą, tai gal bus aiškiau šiek tiek  mirksiukas.gif .

Ačiū

Bandysiu pasidaryti kažką panašaus,tik sumažintą variantą. Pamoką vesiu pirmadienį
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 01 28, 14:54)
Ačiū

Bandysiu pasidaryti kažką panašaus,tik sumažintą variantą.  Pamoką vesiu pirmadienį

Tuoj pamėginsiu papiešti ir įmesiu į paštą mirksiukas.gif
Papildyta:
Nusiunčiau į paštą, pasižiūrėk, tikrai suprasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 01 28, 15:07)
Tuoj pamėginsiu papiešti ir įmesiu į paštą  mirksiukas.gif
Papildyta:
Nusiunčiau į paštą, pasižiūrėk, tikrai suprasi  mirksiukas.gif

Taip ir įsivaizdavau, telieka viską atsispausdinti ir pirmadienį maniškiai apsidžiaugs.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Nėra už ką, jūs man padedate irgi labai daug kuo ax.gif . O vaikams tikrai labai patiko ši užduotis mirksiukas.gif .
Atsakyti