Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

Gal kas dar dirbat su paprastais dienynais? Kaip darot su tom dienom kai mokinių nebuvo? Žymit "n"? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 06 vasario 2012 - 13:31
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 06, 12:56)
Gal kas dar dirbat su paprastais dienynais? Kaip darot su tom dienom kai mokinių nebuvo? Žymit "n"? g.gif

Mes tai nežymim, jeigu dėl šalčio neatėjo, nebent tik sirgtų, turėtų gydytojo pažymą schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 06, 14:56)

Labukas visoms. Mes rašome bendrose pastabose ,,Pamokos nevyko dėl didelio šalčio". Bet kaip paskui reikės viską sutempt pagal planą? g.gif
Nustebino draudimai sekti pirštu, skaičiuoti pirštais, kažkokia nesamonė, juk pirmokiukas daug ką išbando ir pasirenka jam priimtiniausia. Su pavydu skaitau apie klasių svetaines, ir aš labai norėčiau, bet kai klasėje turi vienas kompiuterį su internetu, tai ,,fantazija atšoka" ką nors daryti.
Šildykitės, nesušalkit, pas mus šįryt - 23, vaiko nė vieno, baisu, kad atostogų neatkeltų (čia labiausiai susirūpinę tėvai).
Atsakyti
Ačiū už nuorodą, lutute bigsmile.gif Jau užsiregistravau 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ar jūsų mokyklos jau gavo popierių gervių lankstymui? Mes niekaip nesulaukiam...
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2012 02 06, 16:28)
Ar jūsų mokyklos jau gavo popierių gervių lankstymui? Mes niekaip nesulaukiam...

Mes negavom unsure.gif Kadangi jie sakė parašyt, jei iki penktadienio negausim, tai aš šiandien jiems parašiau ryte. Atsakymo dar negavau...
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 02 06, 12:26)
Mergaitės, registruokite savo mokinukus į saugesnio interneto akademiją ant ratų:
http://www.draugiska...n/news?id=10360

o kokio amziaus vaikams cia tinka? gal pirmokai per mazi?
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 02 06, 14:36)
o kokio amziaus vaikams cia tinka? gal pirmokai per mazi?

Mano antrokai, tai užrašiau antrokus, trečiokus ir ketvirtokus ax.gif Kartu susės ir paklausys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 02 06, 13:26)
Mergaitės, registruokite savo mokinukus į saugesnio interneto akademiją ant ratų:
http://www.draugiska...n/news?id=10360

ačiū užsiregistravom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 06, 13:56)

Pas mane šiandien buvo 1 mokinukas doh.gif ir dar iš kito mikrorajono pėsčiomis atkulniavo doh.gif , o kai atėjo mama parašė žinutę su klausimimu "Ar jam reikėjo šiandien į mokyklą?" doh.gif doh.gif doh.gif Suiaubas kažkoks.... O dėl žymėjimo tai mums šiandien liepė visus, kurių nėra sužymėti ir tos pamokos bus pateisintos automatiškai kaip "dėl kitų priežasčių", tai gražiai atrodys, kai vienas buvo, o 20 - n. Tipo taip nusprendė viso miesto direktoriai doh.gif . Tai ne paprasčiau buvo nuspręsti nežymėti? doh.gif O vargeli vargeli doh.gif
Atsakyti
Sveikos dar nesušalusios kolegės,
Pas mus vaiko nė vieno. Dienynus pildome tik tomis dienomis, kai vyko pamokos, o ketvirtadienį, penktadienį ir šiandien rašome: „Pamokos nevyko dėl šalčio“. vaikus žymime tik tuos, kurie serga.
Gal kas nors turite paukščių trafaretų ir galite atsiųsti, būsiu dėkinga. Reikia salės papuošimui.
Atsakyti
sveikos, pradinukės. Gal kas nors galėtų pagelbėti- reikia sveikinimo vaikams Valentino dienai. kokio nors opaprasto. Gali būti patarlė ar šiaip žodžiai apie draugystę. daug švenčių laukia.
Ir vasario 16- oji ir valentino. Į paštą atsiųsiu Vasario 16- osios minėjimo - koncerto scenarijų.
Papildyta:
jeigu galite atsiųskite į mano paštą, nes raktelio dar neturiu.
Atsakyti