Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(ninkute @ 2012 02 05, 18:19)
Paaiškinkit man dar neturinčiai žinių apie svetainių kūrimą. Anksčiau vyko diskusija apie svetainių kūrimą per blogger. com. Tai ten irgi galima susikurti ar tik per jimdo. com.

Galima ir ten, ir ten. tik jimbo gal dėl pateikčių talpinimo patogesnė, o gal ir ne. mano pačios tai blogeris. Bet, kai pabandžiau jimbo, tai pamačiau, kad tas pats akių gadinimas
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 02 05, 18:34)
Galima ir ten, ir ten. tik jimbo gal dėl pateikčių talpinimo patogesnė, o gal ir ne. mano pačios tai blogeris. Bet, kai pabandžiau jimbo, tai pamačiau, kad tas pats akių gadinimas
lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 02 05, 18:00)
Į paštą įmečiau nuorodą. Radau 139 filmukus matematikos mokymui įvairiomis temomis, man patiko. Tik viskas anglų kalba, bet galima garsą uzsukti ir pačiai aiskinti. Juo labiau, kad kiekvienas filmukas prasideda tikslais kas bus parodyta, o baigiasi apibendrinimu ir išvadomis.

Gal ir neblogi filmukai, temų tiek daug, tik veiksmas labai lėtai vyksta mirksiukas.gif ne mano kantrybei, kai naudosiu reiks gabalėlius išsikarpyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 02 05, 17:37)
Gal ir neblogi filmukai, temų tiek daug, tik veiksmas labai lėtai vyksta mirksiukas.gif ne mano kantrybei, kai naudosiu reiks gabalėlius išsikarpyt biggrin.gif

gerai kai mokat iškarpyti ax.gif , mano zinios ir mokejimai tiek dar nepazengę blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Tik neužsuk pas jus pora dienlių, tai tiek priplepat, kad paskui visą dieną skaitau ir tik vakare baigiu... blush2.gif

Pirštais vaikam skaičiuot leidžiu. Ilgainiui patys pradeda skaičiuot mintinai. jei nepaskaičiuos pirštukais, tai ir mintinai neišmoks... mirksiukas.gif

Ir sekti pirštuku kur skaito liepiu book.gif . Tik taip matau, kas seka, o kas "stačkavoja" tik šiaip į knygą nosį įbedęs... Gal aš seniena, bet skaityt išmoksta visi... Ir jei kokia ekspertė ir išeitų iš pamokos, jei jai tas nepatinka, tik palinkėčiau jai laimingo kelio... irnesakyk.gif

Mes į mokyklą einam, dirbam su tiek vaikų, kiek ateina. O kas būna dirbama, užrašau internetiniam puslapiuky ir lai pasimoko namuose mastau.gif . Juk sveiki visi.

Aš puslapiuką susikūriau dar pernai blogspot.com. Ten lietuviškai ir viskas labai aišku. Ir tėvai ir vaikai patenkinti. Nuotraukų ten daug nededu... tik vieną kitą. Ir taip tėvai teiraujasi, ko jų vaiko neįdedu... Mes turin galeriją fotki.com ir ten visos foto. Tėvai turi slaptažodžius ir keičiamės nuotraukom.

Atsakyti
„Šovė mintis galvon“ - o jeigu visos forumo pradinukės, turinčios ir kuriančios svetaines savo, patalpintumėme vienon vieton, kad lengviau būtų rast? Nežianau, ar tai būtų įmanoma, gal kas daugiau apie tai padiskutuos ax.gif ax.gif ax.gif
Gal e-pašte? ten kur dalykai įvesti naują etiketę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 05 vasario 2012 - 18:07
QUOTE(b.s @ 2012 02 05, 18:02)
„Šovė mintis galvon“ - o jeigu visos forumo pradinukės, turinčios ir kuriančios svetaines savo, patalpintumėme vienon vieton, kad lengviau būtų rast?  Nežianau, ar tai būtų įmanoma, gal kas daugiau apie tai padiskutuos  ax.gif  ax.gif  ax.gif

Puiku. Viena skiltis pašte - svetainės drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurute: 05 vasario 2012 - 18:32
QUOTE(b.s @ 2012 02 05, 19:02)
„Šovė mintis galvon“ - o jeigu visos forumo pradinukės, turinčios ir kuriančios svetaines savo, patalpintumėme vienon vieton, kad lengviau būtų rast?  Nežianau, ar tai būtų įmanoma, gal kas daugiau apie tai padiskutuos  ax.gif  ax.gif  ax.gif

Labai gerai mintis šovė lotuliukas.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 02 05, 18:08)
Puiku. Viena skinltis pašte - svetainės  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

QUOTE(smilga1972 @ 2012 02 05, 18:17)
Labai gerai mintis šovė  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Dabar kaip tame file šuriko nuotykiai KTO XOЧET ПOPOБOTATЬ user posted image
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 02 05, 19:28)

Gal kas mokate, nes aš su gmail'u nelabai pažįstama, tik iš mūsų bendro pašto parsisiųsti moku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 02 05, 18:28)

Gal ta, kurios nenušovė... user posted image juk kai gavai šūvį - nugiuvai iš karto? Tiesa? user posted image
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 02 05, 19:19)
Paaiškinkit man dar neturinčiai žinių apie svetainių kūrimą. Anksčiau vyko diskusija apie svetainių kūrimą per blogger. com. Tai ten irgi galima susikurti ar tik per jimdo. com.

Aš nebuvau bandžius nei ten, nei ten. Atsirado žmogus, kuris tai išbandė ir aš ten prisiregistravau mirksiukas.gif
Atsakyti