Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(smilga1972 @ 2012 02 05, 14:10)
Įmečiau į až  mirksiukas.gif . Bandyk, turi pavykti atidaryti  mirksiukas.gif

Ačiū smilgele, pas tave įlindau iš pirmo karto biggrin.gif Labai patiko, paprasta ir gražu thumbup.gif Bet ir vaikai kokie kūrybingi - juk ten, kaip supratau, vaikų tie rašinėliai g.gif Pas mane tokių nėra g.gif
Dar kartą ačiū thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Betukas @ 2012 02 05, 15:36)
Tai kuo aš dabar nusikaltau, kad nepriskrenda  verysad.gif

Ajūs gal toliau kur, ant šakos? Aš ant virtuvinio lango, noriu iš arti pasidžiaugt  biggrin.gif

Gal dar prisibijo žiūrovų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 02 05, 16:39)
Ačiū smilgele, pas tave įlindau iš pirmo karto biggrin.gif Labai patiko, paprasta ir gražu thumbup.gif Bet ir vaikai kokie kūrybingi - juk ten, kaip supratau, vaikų tie rašinėliai g.gif Pas mane tokių nėra g.gif
Dar kartą ačiū thumbup.gif

Ačiū už pagyrimus 4u.gif , tik vaikai ne visi tokie. Turiu vieną mergaitę, kuri skaito labai daug knygų ir nuo mažens domisi literatūra ne pagal savo amžių (tarkim kokiais 5 metais vyresnių vaikų). Jau antroj klasėj skaitė knygą apie Eragoną, labai domisi ir yra pamišusi dėl žirgų (labiau nei kit dėl šuniukų ar kačiukų) tai užtai ir kalba kitokia ir mintys ir posakiai... O šiaip vaikai tai vidutiniai, o kai kurie rašo visai nesistengdami. Niekaip man nepavyksta jų išjudinti doh.gif , nesiseka ir viskas. Taip jau būna - mokom visus, o išmoksta ne visi mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 05 vasario 2012 - 15:59
QUOTE(Iruciukass @ 2012 02 05, 16:45)
Gal galima ir man būtų žvilgtert į svetainę.

QUOTE(ninkute @ 2012 02 05, 17:20)
Kaip smagu, kad vis daugėja susikūrusių savo svetaines. Zuzanėle, gal galėtumėte nuorodėlę pasufleruoti, nes labai jau smalsu žvilgterėti. Mano tik svajonė apie svetainę, bet manau, kad labai jau reikia daug žinoti. Aišku, šiemet su ketvirtokais jau nebebandysiu, bet kitais metais labai jau norėtųsi. Bet stabdis - anglų kalba.

Kaip jau minėjau, ten galima pasirinkti ir rusų kalbą, kuria aš ir pradėjau dirbt mirksiukas.gif

Abiems įmesiu adresiuką 4u.gif

Ninkute, prasitrink savo až mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Betukas @ 2012 02 05, 17:15)
Aš buvuau irgi labai užsidegusi svetainės statymu  biggrin.gif , bet... kažko paskutiniu metu laiko pritrūksta. O ir dar - dviejų vaikų tėvai nedavė sutikimo, kad foto dėčiau į internetą  unsure.gif  Aišku, galiu parankioti, kur jų nėra, bet, kartais užsimiršta fotografuojant visą klasę. Kaskart užtušuot veidelius irgi  doh.gif

Kodėl pas mane neatskrenda paukščiukai?  g.gif  Pakabinau lesyklėlę, pabėriau maisto - neatskrenda  g.gif

Tų vaikų, kurių tėvai nedavė sutikimo, nuotraukų nedėsiu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 05 vasario 2012 - 16:13
Zuzanėle, ačiū už rūpestį, žinutes jau prasitryniau, lauksiu nuorodėlės.
Atsakyti
Pažiūrėjau orų prognozes, tai rodo, jog savaitės viduryje šiek tiek bus šilčiau, o paskui į pabaigą vėl virš 20 doh.gif . Nu už šildymą tai gražiai mokėsim doh.gif
Atsakyti
zuzanele, sauni svetaine. thumbup.gif
įkvėpta jusų visų patirties manau ir as į darbą kibsiu, taip norisi pasidaryti savo svetainę. g.gif

Į paštą įmečiau nuorodą. Radau 139 filmukus matematikos mokymui įvairiomis temomis, man patiko. Tik viskas anglų kalba, bet galima garsą uzsukti ir pačiai aiskinti. Juo labiau, kad kiekvienas filmukas prasideda tikslais kas bus parodyta, o baigiasi apibendrinimu ir išvadomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 05 vasario 2012 - 17:00
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 02 05, 18:00)
Į paštą įmečiau nuorodą. Radau 139 filmukus matematikos mokymui įvairiomis temomis, man patiko. Tik viskas anglų kalba, bet galima garsą uzsukti ir pačiai aiskinti. Juo labiau, kad kiekvienas filmukas prasideda tikslais kas bus parodyta, o baigiasi apibendrinimu ir išvadomis.

Jau pažiūrėjau 4u.gif . Šiaip viskas gal ir gerai, tik man truputį trukdo užrašas, esantis ekrano viduryje blush2.gif . Gaila, kad nieko su juo nepadarysi blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 02 05, 16:36)
A jūs gal toliau kur, ant šakos? Aš ant virtuvinio lango, noriu iš arti pasidžiaugt  biggrin.gif

Mes lesyklėlę prie namo medinės atramos pritvirtinome. Pro langą grožimės. Bet iš pradžių baikščiai rinkosi sušalėliai. Turėk kantrybės ir Tu prisipratinsi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 02 05, 17:04)
Jau pažiūrėjau  4u.gif . Šiaip viskas gal ir gerai, tik man truputį trukdo užrašas, esantis ekrano viduryje  blush2.gif . Gaila, kad nieko su juo nepadarysi  blush2.gif .

Taip, tas uzrasas trukdo g.gif , bet naudoti galima.
bandziau ieskoti medziagos per www.ikenstore.com puslapį, bet ten viskas mokama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 05, 17:14)
Abiems įmesiu adresiuką 4u.gif

Zuzanėle, ačiū už kvietimą. Jau pasisvečiavau, labai patiko. Esate šaunuolė! Ir mane įkvepiate kurti, būtinai tai darysiu, kai tik ištaikysiu laiko.
Atsakyti
Paaiškinkit man dar neturinčiai žinių apie svetainių kūrimą. Anksčiau vyko diskusija apie svetainių kūrimą per blogger. com. Tai ten irgi galima susikurti ar tik per jimdo. com.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 02 05, 18:19)
Paaiškinkit man dar neturinčiai žinių apie svetainių kūrimą. Anksčiau vyko diskusija apie svetainių kūrimą per blogger. com. Tai ten irgi galima susikurti ar tik per jimdo. com.

Galima, tik pavyzdžiui man labiau patiko per jimdo (ir ten kažkaip viskas paprasčiau, bent jau mano smegeninei) blush2.gif
Atsakyti