QUOTE(smilga1972 @ 2012 02 05, 13:10)
Labutis . Pas mus šiandien ryte buvo 29, dabar 24 , ko gero dar ir rytoj nebus pamokų , nors įvairūs šaltiniai nurodo skirtingą rytojaus temperatūrą .
Pusele30, zuzanėlė viską tikrai nupasakojo teisingai, ir aš taip kūriau. Pamėgink dar kartą eiti į tą puslapį ir dešiniam šone susirasti registraciją. Kai užsiregistruoji, tada sugalvoji savo svetainei pavadinimą ir po truputį, žingsnis po žingsnio viską atlieki pagal nurodymus. Nežinau, kaip viską aiškiau pasakyti, aišku geriausiai būtų su iliustracijomis, bet jeigu nors kiek anglų kalbą įkandi, tai tikrai labai lengva viskas . Nepasiduok, turi pavykti .
Pusele30, zuzanėlė viską tikrai nupasakojo teisingai, ir aš taip kūriau. Pamėgink dar kartą eiti į tą puslapį ir dešiniam šone susirasti registraciją. Kai užsiregistruoji, tada sugalvoji savo svetainei pavadinimą ir po truputį, žingsnis po žingsnio viską atlieki pagal nurodymus. Nežinau, kaip viską aiškiau pasakyti, aišku geriausiai būtų su iliustracijomis, bet jeigu nors kiek anglų kalbą įkandi, tai tikrai labai lengva viskas . Nepasiduok, turi pavykti .
Ačiū SMILGA1972,taip jūs manim rūpinatės, kad net nepatogu darosi
Ten tai aš radau, bet man neatidaro zuzanėlės svetainės nuorodos visaip bandžiau O visi sunkumai kyla, kad anglų kalbos nemoku( aš mokiaus prancūzų. Anglų žinau, kiek iš vaikų girdžiu ). Jei negaila, įmesk savo svetainės nuorodą, gal pas tave "įleis"? Ačiū