Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(smilga1972 @ 2012 02 05, 13:10)
Labutis  4u.gif . Pas mus šiandien ryte buvo 29, dabar 24  doh.gif , ko gero dar ir rytoj nebus pamokų  g.gif , nors įvairūs šaltiniai nurodo skirtingą rytojaus temperatūrą  ax.gif .

Pusele30, zuzanėlė viską tikrai nupasakojo teisingai, ir aš taip kūriau. Pamėgink dar kartą eiti į puslapį ir dešiniam šone susirasti registraciją. Kai užsiregistruoji, tada sugalvoji savo svetainei pavadinimą ir po truputį, žingsnis po žingsnio viską atlieki pagal nurodymus. Nežinau, kaip viską aiškiau pasakyti, aišku geriausiai būtų su iliustracijomis, bet jeigu nors kiek anglų kalbą įkandi, tai tikrai labai lengva viskas  mirksiukas.gif . Nepasiduok, turi pavykti  4u.gif .

Ačiū SMILGA1972,taip jūs manim rūpinatės, kad net nepatogu darosi doh.gif
Ten tai aš radau, bet man neatidaro zuzanėlės svetainės nuorodos schmoll.gif visaip bandžiau schmoll.gif O visi sunkumai kyla, kad anglų kalbos nemoku( aš mokiaus prancūzų. Anglų žinau, kiek iš vaikų girdžiu blush2.gif ). Jei negaila, įmesk savo svetainės nuorodą, gal pas tave "įleis"? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingredb @ 2012 02 05, 15:14)
tai kad pas mane ir bus 4 pirmokai,4 antrokai,4 treciokai ir 4 ketvirtokai.nezinau kaip cia kas pavyks bet reiks bandyti

Jeigu taip, tai tada galiu pasidalinti patirtimi. Laikraštį kūriau su kiekvienos laidos ketvirtokais. Tai jau turiu sukaupusi daug laikraščių. Būtum netoli, atvažiuotum pas mane į mokyklą, parodyčiau pavyzdžius. Kažkur turiu ir išsisaugojus būrelio projektą.
Papildyta:
QUOTE(pusele30 @ 2012 02 05, 15:40)
Ten tai aš radau, bet man neatidaro zuzanėlės svetainės nuorodos schmoll.gif visaip bandžiau schmoll.gif O visi sunkumai kyla, kad anglų kalbos nemoku( aš mokiaus prancūzų. Anglų žinau, kiek iš vaikų girdžiu blush2.gif ). Jei negaila, įmesk savo svetainės nuorodą, gal pas tave "įleis"? Ačiū  4u.gif

Ten galima pasidaryti ir rusų kalbą. Aš taip pradėjau kurti, man buvo lengviau. Paskui pasikeičiau į anglų kalbą. O kodėl neatidaro tau mano svetainės, tai nežinau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 05 vasario 2012 - 13:42
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 05, 13:42)
Jeigu taip, tai tada galiu pasidalinti patirtimi. Laikraštį kūriau su kiekvienos laidos ketvirtokais. Tai jau turiu sukaupusi daug laikraščių. Būtum netoli, atvažiuotum pas mane į mokyklą, parodyčiau pavyzdžius. Kažkur turiu ir išsisaugojus būrelio projektą.
Papildyta:
Ten galima pasidaryti ir rusų kalbą. Aš taip pradėjau kurti, man buvo lengviau. Paskui pasikeičiau į anglų kalbą. O kodėl neatidaro tau mano svetainės, tai nežinau g.gif

Mačiau,kad galima rusu, reiks bandyt 4u.gif
O kodėl neatidaro, neįsivaizduoju, visaip bandžiau g.gif Aš tavo nuorodą nukopinau ir įvedžiau - turėtų būt teisingai g.gif vėliau pabandysiu dar, dabar prie kompo eilutė jau pasidarė smile.gif Ačiū už rūpestį ir pagalbą 4u.gif Kokios jūs geros draugės 4u.gif Kad aplinkui visi tokie būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 02 05, 09:59)
Sveikos darbštuolytės  smile.gif

Aš taip pat likau nustebinta, kad kažkam trukdo ir nepatinka skaitymo sekimas pirštuku. Tik taip vaikus mokau. Šiemet turiu antrokus, tai jau niekas nebeseka pirštu, nes išmoko pirmoje klasėje būtent pirštų pagalba.
Vat turiu dar vieną susijusį klausimą - ar leidžiate vaikams skaičiuoti su pirštais? Visuomet leidau ir skatinau, nes galvoju, atsibos lankstyti, pradės skaičiuoti. O vat pirmoko sūnaus mokytoja GRIEŽTAI uždraudė. Kaip jūs darot?

unsure.gif Ir aš leidžiu. Taip jau yra, kad kuriam lengvai sekasi skaičiuoti, tas ir nenaudoja pirštukų, okuriam sunkaiu - tai valio, kad tik suprantą, ką daro. Laidžiu viską cool.gif Svarbu rezultatas ax.gif Ir skaitant braukia pirštuku ir ką, tegu ax.gif

Pas mus 22 ryte rodė unsure.gif Matysim kaip ryt unsure.gif

Sveikutės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 02 05, 10:59)
Įmesiu kelias nuorodas. Nors medžiagos turiu begalybę, bet šios nuorodos man buvo atradimas.
http://logopedui.jim...

Vildinga, labai ačiū už nuorodas. 4u.gif Metodinės medžiagos parsisiunčiau su kaupu!
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 02 05, 14:40)
Ten tai aš radau, bet man neatidaro zuzanėlės svetainės nuorodos schmoll.gif visaip bandžiau schmoll.gif O visi sunkumai kyla, kad anglų kalbos nemoku( aš mokiaus prancūzų. Anglų žinau, kiek iš vaikų girdžiu blush2.gif ). Jei negaila, įmesk savo svetainės nuorodą, gal pas tave "įleis"? Ačiū  4u.gif

Įmečiau į až mirksiukas.gif . Bandyk, turi pavykti atidaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 02 05, 15:49)
Mačiau,kad galima rusu, reiks bandyt 4u.gif
O kodėl neatidaro, neįsivaizduoju, visaip bandžiau g.gif  Aš tavo nuorodą nukopinau ir įvedžiau - turėtų būt teisingai g.gif vėliau pabandysiu dar, dabar prie kompo eilutė jau pasidarė smile.gif Ačiū už rūpestį ir pagalbą 4u.gif  Kokios jūs geros draugės 4u.gif  Kad aplinkui visi tokie būtų g.gif

Nesuprantu niekaip g.gif Kiek siunčiau, visi įėjo...
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 05, 15:12)
Nesuprantu niekaip g.gif Kiek siunčiau, visi įėjo...

Gal galima ir man būtų žvilgtert į svetainę. Turiu vilčių, kad kitais metais su pirmokais turėsiu ir aš savąją. Dabar tik bandau, nes baigiantis ketvirtai klasei gal ir nebėra prasmės. Ir laiko vis stinga. Būsiu dėkinga, jei priimsite į svečius. Pakviesiu ir aš, kai tik įsikursiu.
Atsakyti
Aš buvuau irgi labai užsidegusi svetainės statymu biggrin.gif , bet... kažko paskutiniu metu laiko pritrūksta. O ir dar - dviejų vaikų tėvai nedavė sutikimo, kad foto dėčiau į internetą unsure.gif Aišku, galiu parankioti, kur jų nėra, bet, kartais užsimiršta fotografuojant visą klasę. Kaskart užtušuot veidelius irgi doh.gif

Kodėl pas mane neatskrenda paukščiukai? g.gif Pakabinau lesyklėlę, pabėriau maisto - neatskrenda g.gif
Atsakyti
Kaip smagu, kad vis daugėja susikūrusių savo svetaines. Zuzanėle, gal galėtumėte nuorodėlę pasufleruoti, nes labai jau smalsu žvilgterėti. Mano tik svajonė apie svetainę, bet manau, kad labai jau reikia daug žinoti. Aišku, šiemet su ketvirtokais jau nebebandysiu, bet kitais metais labai jau norėtųsi. Bet stabdis - anglų kalba.
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 02 05, 16:15)
Kodėl pas mane neatskrenda paukščiukai?  g.gif  Pakabinau lesyklėlę, pabėriau maisto - neatskrenda  g.gif

Šįryt vyras nupirko nesūdytų lašinių ir pakabino keletą bryzelių lauke. Tai gražu buvo stebėti zylučių puotą. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 02 05, 15:34)
Šįryt vyras nupirko nesūdytų lašinių ir pakabino keletą bryzelių lauke. Tai gražu buvo stebėti zylučių puotą. tongue.gif

Tai kuo aš dabar nusikaltau, kad nepriskrenda verysad.gif

Ajūs gal toliau kur, ant šakos? Aš ant virtuvinio lango, noriu iš arti pasidžiaugt biggrin.gif
Atsakyti