Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(agė-melagė @ 2012 02 05, 00:07)
zuzanėle, ačiū 4u.gif Labai LABAI.... NORĖČIAU IR SAVO MOKINIAMS PASIŪLYT ČIA APSILANKYT... ČIA TIESIOG YRA VISKAS KO REIKIA  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Sveikutės 4u.gif
Mergaitės, negirkit taip blush2.gif Dar labai labai daug ko trūksta. Vis landžioju ir ieškau naudingos informacijos. Nesinori prikrauti svetainės, nes vaikai neskaitys. Dedu tik tai, kas, manau juos sudomins ir kuo pasinaudos... rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(pusele30 @ 2012 02 05, 00:25)
ZUZANELE, noreciau ir as viene akim zvilgtelet blush2.gif Labai panorau ir as susikurt savo namelius, bet nezinau nuo ko pradet g.gif

Nusiunčiau visoms kas prašė mirksiukas.gif

Pirmiausia susiradau kelias svetaines, kurios patalpintos www.jimdo.com, nes girdėjau, kad jos nemokamos. Dar sužinojau, kad buvusi kolegė čia pradėjo kurt svetainę rolleyes.gif
Užsiregistravau ir pradėjau žiūrinėt ką būtų galima čia veikt- prasidėjo žaidimas, kuris užkabino biggrin.gif Tada konsultavausi su kolege, parašiau kitoms, kurių svetainėse radau el. pašto adresus. Dar čia merginos padėjo. Taip po truputį judu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas visoms. Pas mus šiąnakt buvo -30. user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 05 vasario 2012 - 11:43
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 05, 10:20)
Sveikutės 4u.gif
Mergaitės, negirkit taip blush2.gif Dar labai labai daug ko trūksta. Vis landžioju ir ieškau naudingos informacijos. Nesinori prikrauti svetainės, nes vaikai neskaitys. Dedu tik tai, kas, manau juos sudomins ir kuo pasinaudos... rolleyes.gif

Papildyta:

Nusiunčiau visoms kas prašė mirksiukas.gif

Pirmiausia susiradau kelias svetaines, kurios patalpintos  www.jimdo.com, nes girdėjau, kad jos nemokamos. Dar sužinojau, kad buvusi kolegė čia pradėjo kurt svetainę rolleyes.gif
Užsiregistravau ir pradėjau žiūrinėt ką būtų galima čia veikt- prasidėjo žaidimas, kuris užkabino biggrin.gif Tada konsultavausi su kolege, parašiau kitoms, kurių svetainėse radau el. pašto adresus. Dar čia merginos padėjo. Taip po truputį judu mirksiukas.gif

Labai ačiū, ZUZANĖLE, už nuorodą, bet man neatidaro - rašo, kad neatitiko jokių dokumentų, nors aš tiksliai nukopinau tavo atsiųstą adresą blush2.gif greičiausiai aš ką ne taip padariau doh.gif ,bet nežinau ką doh.gif
Beje, vakar užsiregistravau į tuos kursus, kur lututė atsiuntė nuorodą, nežinau ... visko noriu ir niekur nespėju blush2.gif
Atsakyti
mergaites.ar kuri kurete mokyklos laikrasti?nuo vasario 1d.turesiu seniunu bureli.kazkaip neisivaizduoju kokia veikla uzsiimti su jais?galvoju gal koki laikrastuka
Atsakyti
QUOTE(auglina @ 2012 02 04, 20:54)
Sveikos  4u.gif
Gal gali plačiau apie tai papasakoti?  Labai smalsu  blush2.gif

Sveikutės bis.gif
O koks nerealus oras thumbup.gif - kai sėdi šiltame kambaryje ax.gif
Nelabai ką turiu pasakoti. Mūsų mieste yra viena jau dabar progimnazija, kurioje mokosi ir pradinių klasių mokiniai. Tai didžiausias pradinukų sambūris rajone. Taip pat mieste veikia ir darželis-mokykla. Jie turi po vieną komplektą visų klasių. Pagal akstesnius švietimo skyriaus planus, dar remiantis lėšų švietimui sumažinimu, rajono taryba priėmė sprendimą uždaryti šią mokyklėlę. Palikti tik darželį. Tad šios įstaigos bendruomenė nusiuntė skundą ministerijai, atsieit pradinukams čia yra visos sąlygos mokytis. (Mūsų mokyklėlėje nėra valgyklos). Na, tai ir laukiam sprendimo kas čia bus unsure.gif
Atsakyti
[quote=Vildinga,2012 02 05, 12:59]
Sveikos darbštuolytės smile.gif
Vat turiu dar vieną susijusį klausimą - ar leidžiate vaikams skaičiuoti su pirštais? Visuomet leidau ir skatinau, nes galvoju, atsibos lankstyti, pradės skaičiuoti. O vat pirmoko sūnaus mokytoja GRIEŽTAI uždraudė. Kaip jūs darot?

Pirmokams leidžiu ir skatinu skaičiuoti visais įmanomais būdais: ir pirštukais, ir liniuote, ir pagaliukais, ir skaitytuvais(mediniais), ir piešinukais. Visi išbandom visus būdus. Aišku tuo pačiu vyksta ir mintino skaičiavimo pratybos. Labai greitai vaikai atsirenka, kas jiems patogu. O pirštukais, jei drausi, vistiek po stalu pasikišę kai kurie skaičiuoja, nes tai jiems natūraliausias būdas. Tai kam vaikams kelti papildomą stresą, kai to streso pirmokiukams ir taip ant kiekvieno kampo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingredb @ 2012 02 05, 14:08)
mergaites.ar kuri kurete mokyklos laikrasti?nuo vasario 1d.turesiu seniunu bureli.kazkaip neisivaizduoju kokia veikla uzsiimti su  jais?galvoju gal koki laikrastuka

Aš esu kūrus su ketvirtokais. Bet ketvirtokų lygis, tai ne vyresnių vaikų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatuke @ 2012 02 03, 18:42)
Sorri uz eterio tersima, bet man patiko  ax.gif

Juoda nerodo gyvenimo "juodumo"
Vaikai ja susižavi itin retai. Tačiau jei taip įvyksta, neretai sunerimstama. Turime nuraminti – šios spalvos gerbėjai pasitiki savimi, nebijo nežinomybės ir rytdienos. Vaikai sugeba prisitaikyti prie netikėtų gyvenimo pokyčių. Taigi pati juoda nereiškia gyvenimo "juodumo". Nors kartais ši spalva gali siųsti ir blogą žinią – vaikas kažką slepia, dažniausiai tai yra jo sunkios mintys. Kai juodą lydi mėlyna, galima manyti, kad mažylis yra prislėgtas ir pasiduoda nesėkmei, juodai mėlyna praneša apie sunkius išgyvenimus.

Oi, ačiū , Donatuke... Radau puikų paaiškinimą mano mažojo piešimo subtilybėms thumbup.gif Viską pliekia juodai... Ir viską ten mato - ir pabaisas, ir mamą, ir .... Niekaip nesuprasdavau, kodėl taip juodai.. Juk net mums, mokytojoms, pirmokų piešinių spalvinėj gamoj išskirta juoda ir traktuojama tik kaip bloga spalva . O jūsų surastoj interpretacijoj tiesiog "matau" savo atžalą thumbup.gif Drąsus, nieko nebijo doh.gif , kas dažnai mums kelia rūpesčių - pvz. pabėgo Akropolyje. Sumanė nueiti prie žaidimų kambario ir pažiūrėti kas ten vyksta schmoll.gif O dar keturių metų neturi doh.gif

Pas mus šiandien ryte buvo 31 drinks_cheers.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2012 02 04, 11:02)
pas mus -27, tai sėdėsiu ir megsiu atsipalaidavimui, nesinori nė sėst prie popierių  schmoll.gif

sutapo mintys aš taip pat tuo užsiimsiu smile.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif . Pas mus šiandien ryte buvo 29, dabar 24 doh.gif , ko gero dar ir rytoj nebus pamokų g.gif , nors įvairūs šaltiniai nurodo skirtingą rytojaus temperatūrą ax.gif .
QUOTE(pusele30 @ 2012 02 05, 12:43)
Labai ačiū, ZUZANĖLE, už nuorodą, bet man neatidaro - rašo, kad neatitiko jokių dokumentų, nors aš tiksliai nukopinau tavo atsiųstą adresą blush2.gif greičiausiai aš ką ne taip padariau doh.gif ,bet nežinau ką doh.gif
  Beje, vakar užsiregistravau į tuos kursus, kur lututė atsiuntė nuorodą, nežinau ... visko noriu ir niekur nespėju blush2.gif

Pusele30, zuzanėlė viską tikrai nupasakojo teisingai, ir aš taip kūriau. Pamėgink dar kartą eiti į puslapį ir dešiniam šone susirasti registraciją. Kai užsiregistruoji, tada sugalvoji savo svetainei pavadinimą ir po truputį, žingsnis po žingsnio viską atlieki pagal nurodymus. Nežinau, kaip viską aiškiau pasakyti, aišku geriausiai būtų su iliustracijomis, bet jeigu nors kiek anglų kalbą įkandi, tai tikrai labai lengva viskas mirksiukas.gif . Nepasiduok, turi pavykti 4u.gif .
Atsakyti
[quote=studija,2012 02 05, 13:48]
[quote=Vildinga,2012 02 05, 12:59]
Pirmokams leidžiu ir skatinu skaičiuoti visais įmanomais būdais: ir pirštukais, ir liniuote, ir pagaliukais, ir skaitytuvais(mediniais), ir piešinukais. Visi išbandom visus būdus. Aišku tuo pačiu vyksta ir mintino skaičiavimo pratybos. Labai greitai vaikai atsirenka, kas jiems patogu. O pirštukais, jei drausi, vistiek po stalu pasikišę kai kurie skaičiuoja, nes tai jiems natūraliausias būdas. Tai kam vaikams kelti papildomą stresą, kai to streso pirmokiukams ir taip ant kiekvieno kampo bigsmile.gif
[/quote]
Juk pirmokams ir yra svarbiausia suprasti daikto ir skaičiaus ryšį. Kaip kitaip jie suvoks atimties ir sudėties veiksmus, jei neišbandys praktiškai - pirštais, pagaliukais. Tokio amžiaus vaikams vizualumas pats svarbiausias - sudeda ir pamato , jog didėja, atima - mažėja... Kuo daugiau praktinės veiklos rolleyes.gif . Mano tokia nuomonė
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 05, 13:57)
Aš esu kūrus su ketvirtokais. Bet ketvirtokų lygis, tai ne vyresnių vaikų unsure.gif

tai kad pas mane ir bus 4 pirmokai,4 antrokai,4 treciokai ir 4 ketvirtokai.nezinau kaip cia kas pavyks bet reiks bandyti
Atsakyti