Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

Man didžiulė mįslė, kodėl blogis pirmokui sekti piršteliu g.gif , o kokia tada alternatyva g.gif , kaip jam tas raideles sekti g.gif , nosimi ar ką?
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2012 02 04, 14:22)
Man didžiulė mįslė, kodėl blogis pirmokui sekti piršteliu g.gif , o kokia tada alternatyva g.gif , kaip jam tas raideles sekti g.gif , nosimi ar ką?

Aš tai irgi nesuprantu g.gif . Būtų gerai atsiradus progai jos pačios paklausti g.gif . Jau baisu ką ir daryti pamokoje, nes nežinai ant ko užsirausi ir ar tam kažkam tiks ir patiks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 02 04, 14:41)
Yra pašte adresas, paieškok ir užsuk į svečius  mirksiukas.gif , jei nerasi sakyk, tai į až parašysiu

Beldžiuosi į tavo svetainę mirksiukas.gif Pastebėjau, kad labai populiarus pagrindinis puslapis- Pieštukai smile.gif Aš tai pasirinkau todėl, kad juos kolekcionuoju. Tai jei kur pieštukas, visada atkreipiu dėmesį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 04, 15:45)
Beldžiuosi į tavo svetainę mirksiukas.gif Pastebėjau, kad labai populiarus pagrindinis puslapis- Pieštukai smile.gif Aš tai pasirinkau todėl, kad juos kolekcionuoju. Tai jei kur pieštukas, visada atkreipiu dėmesį biggrin.gif

Aš pasirinkau todėl, kad man pasirodė labiausiai tinkamas mokykliniam puslapiui iš pateiktų, o dar derinau, kad nesipjautų su svetainės pavadinimu mirksiukas.gif . Pastebėjau, kad ir fonai mūsų panašūs arba tokie patys mirksiukas.gif . Vadinasi skoniai panašūs mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 02 04, 16:57)
Aš pasirinkau todėl, kad man pasirodė labiausiai tinkamas mokykliniam puslapiui iš pateiktų, o dar derinau, kad nesipjautų su svetainės pavadinimu  mirksiukas.gif . Pastebėjau, kad ir fonai mūsų panašūs arba tokie patys  mirksiukas.gif . Vadinasi skoniai panašūs  mirksiukas.gif .

Tikrai kažkuo panašūs mirksiukas.gif
Pamačiau, kad mano viena skiltis pavadinta beveik kaip pas tave biggrin.gif Pakeičiau truputį, nesinori, kad kartotųsi... ax.gif Galvoju, ar nebūsiu aš čia buvus ir, matyt, patiko tas pavadinimas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 04 vasario 2012 - 15:03
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 04, 16:01)
Pamačiau, kad mano viena skiltis pavadinta beveik kaip pas tave biggrin.gif Pakeičiau truputį, nesinori, kad kartotųsi... ax.gif Galvoju, ar nebūsiu aš čia buvus ir, matyt, patiko tas pavadinimas rolleyes.gif

Na ir kas, jeigu ir toks pat pavadinimas, juk neprigalvosi tokių, kad niekas neturėtų mirksiukas.gif . Šaunuolė esi, jeigu reikės kokios pagalbos, sakyk, kuo galėsiu, tuo padėsiu, nors nesu kieta kompiuteristė blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 02 04, 14:12)
Mergaitės, gal kuri turite kokį scenariuką apie  parskrendančius paukščius, pavasarį  bigsmile.gif

Pirmokiuke, surinkau ką turėjau apie paukštelius, rasi pašte user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Šalčiai šiurpina, nes jau antra diena name nebėra vandens schmoll.gif :užšalo vandentekis, tai nei praustis, nei skalbtis, nei WC veikia. Oi oi blush2.gif
Į mokyklą mūsų vaikai nėjo ketvirtadienį, penktadienį, tai dar neis ir pirmadienį(rajono nurodymu - rekomendacija). tai nors tiek gerai mirksiukas.gif

Kad ir pavėluotai siunčiu bučinukus JUGETAI ir mažylei. Įsimintinu laiku gimė(juk tokie šalčiai paspirgina retai).
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 02 04, 13:12)

Mergaitės, gal kuri turite kokį scenariuką apie  parskrendančius paukščius, pavasarį  bigsmile.gif

sypsenele04 4u.gif AČIŪ už puikius scenarijus thumbup.gif notworthy.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 04, 15:01)

Mergaitės, jūs taip gražiai kalbat apie savo svetaines g.gif Norėčiau ir aš, bet ... blush2.gif nežinau net kaip pradėti g.gif Dar kartą didelė gėda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 02 04, 19:10)
Mergaitės, jūs taip gražiai kalbat apie savo svetaines g.gif Norėčiau ir aš, bet ...  blush2.gif nežinau net kaip pradėti  g.gif Dar kartą didelė gėda blush2.gif

Nei čia gėda, nei čia ką. Tam čia ir susirinkome, kad vienos iš kitų kažko išmoktume ir pačios pasidalintume gerąja patirtimi. Manau, kad tuoj prisistatys tau į pagalbą pulkelis mokytojų. mirksiukas.gif

Vilnietėms ir nebūtinai info dėl seminaro. Gal norėtumėte užsiregistruoti į seminarą "50 idėjų kūrybiniams darbeliams su vaikais" vasario 11d. arba kovo 3d. Vyks S. Nėries gimnazijoje, Dominikonų g.2 nuo 17- 20val.
Gausite kursų baigimo pažymėjimus, cd su papildomų darbelių vaikams iškarpomis ir šablonais. Vyks praktinės užduotys su antrinių žaliavų panaudojimu. Seminaras mokamas. Kaina - 60Lt.

Registracija čia:
info.madingibureliai@gmail.com
Papildyta:
QUOTE(studija @ 2012 02 04, 14:22)

Pirmą kartą girdžiu tokią naujieną, kad pirmokams negalima sekti piršteliu skaitomo teksto. Aš savo mokinukams padovanojau po žymeklį knygai. Tai seka su juo. Labai patogu, kai išmoko. O tai beveik tas pats kas su piršteliu. Vėliau, kai geriau pramoksta, tai savaime pereina prie greitesnio skaitymo. Tada jokių pagalbinių priemonių nereikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 04 vasario 2012 - 18:22
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 04, 12:34)
O dėl svetainės... Kai pradžia jau yra, tai toliau lieka tik tobulinti. Aišku, daug nieko nebus, nes mokiniai ketvirtokai, bet... Jei nori, įmesiu į až adresą, pamatysi pirmuosius žingsnius mirksiukas.gif Gal kokį patarimą duosi.. rolleyes.gif

ax.gif IR AŠ LABAI NORIU PASMALSAUT ax.gif blush2.gif
Atsakyti