Man didžiulė mįslė, kodėl blogis pirmokui sekti piršteliu , o kokia tada alternatyva , kaip jam tas raideles sekti , nosimi ar ką?
QUOTE(studija @ 2012 02 04, 14:22)
Man didžiulė mįslė, kodėl blogis pirmokui sekti piršteliu , o kokia tada alternatyva , kaip jam tas raideles sekti , nosimi ar ką?
Aš tai irgi nesuprantu . Būtų gerai atsiradus progai jos pačios paklausti . Jau baisu ką ir daryti pamokoje, nes nežinai ant ko užsirausi ir ar tam kažkam tiks ir patiks
QUOTE(smilga1972 @ 2012 02 04, 14:41)
Yra pašte adresas, paieškok ir užsuk į svečius , jei nerasi sakyk, tai į až parašysiu
Beldžiuosi į tavo svetainę Pastebėjau, kad labai populiarus pagrindinis puslapis- Pieštukai Aš tai pasirinkau todėl, kad juos kolekcionuoju. Tai jei kur pieštukas, visada atkreipiu dėmesį
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 04, 15:45)
Beldžiuosi į tavo svetainę Pastebėjau, kad labai populiarus pagrindinis puslapis- Pieštukai Aš tai pasirinkau todėl, kad juos kolekcionuoju. Tai jei kur pieštukas, visada atkreipiu dėmesį
Aš pasirinkau todėl, kad man pasirodė labiausiai tinkamas mokykliniam puslapiui iš pateiktų, o dar derinau, kad nesipjautų su svetainės pavadinimu . Pastebėjau, kad ir fonai mūsų panašūs arba tokie patys . Vadinasi skoniai panašūs .
QUOTE(smilga1972 @ 2012 02 04, 16:57)
Aš pasirinkau todėl, kad man pasirodė labiausiai tinkamas mokykliniam puslapiui iš pateiktų, o dar derinau, kad nesipjautų su svetainės pavadinimu . Pastebėjau, kad ir fonai mūsų panašūs arba tokie patys . Vadinasi skoniai panašūs .
Tikrai kažkuo panašūs
Pamačiau, kad mano viena skiltis pavadinta beveik kaip pas tave Pakeičiau truputį, nesinori, kad kartotųsi... Galvoju, ar nebūsiu aš čia buvus ir, matyt, patiko tas pavadinimas
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 04, 16:01)
Tikrai kažkuo panašūs
Pamačiau, kad mano viena skiltis pavadinta beveik kaip pas tave Pakeičiau truputį, nesinori, kad kartotųsi... Galvoju, ar nebūsiu aš čia buvus ir, matyt, patiko tas pavadinimas
Na ir kas, jeigu ir toks pat pavadinimas, juk neprigalvosi tokių, kad niekas neturėtų . Šaunuolė esi, jeigu reikės kokios pagalbos, sakyk, kuo galėsiu, tuo padėsiu, nors nesu kieta kompiuteristė .
Sveikos
Šalčiai šiurpina, nes jau antra diena name nebėra vandens :užšalo vandentekis, tai nei praustis, nei skalbtis, nei WC veikia. Oi oi
Į mokyklą mūsų vaikai nėjo ketvirtadienį, penktadienį, tai dar neis ir pirmadienį(rajono nurodymu - rekomendacija). tai nors tiek gerai
Kad ir pavėluotai siunčiu bučinukus JUGETAI ir mažylei. Įsimintinu laiku gimė(juk tokie šalčiai paspirgina retai).
Šalčiai šiurpina, nes jau antra diena name nebėra vandens :užšalo vandentekis, tai nei praustis, nei skalbtis, nei WC veikia. Oi oi
Į mokyklą mūsų vaikai nėjo ketvirtadienį, penktadienį, tai dar neis ir pirmadienį(rajono nurodymu - rekomendacija). tai nors tiek gerai
Kad ir pavėluotai siunčiu bučinukus JUGETAI ir mažylei. Įsimintinu laiku gimė(juk tokie šalčiai paspirgina retai).
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 02 04, 13:12)
Mergaitės, gal kuri turite kokį scenariuką apie parskrendančius paukščius, pavasarį
sypsenele04 AČIŪ už puikius scenarijus
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 04, 15:01)
Tikrai kažkuo panašūs
Mergaitės, jūs taip gražiai kalbat apie savo svetaines Norėčiau ir aš, bet ... nežinau net kaip pradėti Dar kartą didelė gėda
QUOTE(pusele30 @ 2012 02 04, 19:10)
Mergaitės, jūs taip gražiai kalbat apie savo svetaines Norėčiau ir aš, bet ... nežinau net kaip pradėti Dar kartą didelė gėda
Nei čia gėda, nei čia ką. Tam čia ir susirinkome, kad vienos iš kitų kažko išmoktume ir pačios pasidalintume gerąja patirtimi. Manau, kad tuoj prisistatys tau į pagalbą pulkelis mokytojų.
Vilnietėms ir nebūtinai info dėl seminaro. Gal norėtumėte užsiregistruoti į seminarą "50 idėjų kūrybiniams darbeliams su vaikais" vasario 11d. arba kovo 3d. Vyks S. Nėries gimnazijoje, Dominikonų g.2 nuo 17- 20val.
Gausite kursų baigimo pažymėjimus, cd su papildomų darbelių vaikams iškarpomis ir šablonais. Vyks praktinės užduotys su antrinių žaliavų panaudojimu. Seminaras mokamas. Kaina - 60Lt.
Registracija čia:
info.madingibureliai@gmail.com
Papildyta:
QUOTE(studija @ 2012 02 04, 14:22)
Pirmą kartą girdžiu tokią naujieną, kad pirmokams negalima sekti piršteliu skaitomo teksto. Aš savo mokinukams padovanojau po žymeklį knygai. Tai seka su juo. Labai patogu, kai išmoko. O tai beveik tas pats kas su piršteliu. Vėliau, kai geriau pramoksta, tai savaime pereina prie greitesnio skaitymo. Tada jokių pagalbinių priemonių nereikia.
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 04, 12:34)
O dėl svetainės... Kai pradžia jau yra, tai toliau lieka tik tobulinti. Aišku, daug nieko nebus, nes mokiniai ketvirtokai, bet... Jei nori, įmesiu į až adresą, pamatysi pirmuosius žingsnius Gal kokį patarimą duosi..
IR AŠ LABAI NORIU PASMALSAUT