Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(zuzanele @ 2012 02 04, 11:34)
Ryt ir taip išeiginė mirksiukas.gif
O dėl pirmadienio- tai skambinsiu ir tarsiuos, jei bus vėl šalta. Nes kiek žiūrinėju, tai žada šaltą pirmadienį unsure.gif
Nu jo, man jau galva apšalo. Sėdžiu namie ir dienose nebesusigaudau (biuletenis).

O dėl svetainės... Kai pradžia jau yra, tai toliau lieka tik tobulinti. Aišku, daug nieko nebus, nes mokiniai ketvirtokai, bet... Jei nori, įmesiu į až adresą, pamatysi pirmuosius žingsnius mirksiukas.gif Gal kokį patarimą duosi.. rolleyes.gif

Mano buvo trečiokai, kai pradėjau šį darbą. Viskas bus tik į naudą - visa praktika. Labai norėčiau nors akies krašteliu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 02 04, 13:40)
Mano buvo trečiokai, kai pradėjau šį darbą. Viskas bus tik į naudą - visa praktika. Labai norėčiau nors akies krašteliu  bigsmile.gif

Įmečiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 04, 12:34)
O dėl pirmadienio- tai skambinsiu ir tarsiuos, jei bus vėl šalta. Nes kiek žiūrinėju, tai žada šaltą pirmadienį unsure.gif

O dėl svetainės... Kai pradžia jau yra, tai toliau lieka tik tobulinti. Aišku, daug nieko nebus, nes mokiniai ketvirtokai, bet... Jei nori, įmesiu į až adresą, pamatysi pirmuosius žingsnius mirksiukas.gif Gal kokį patarimą duosi.. rolleyes.gif

Labutis 4u.gif . Ir aš labai norėčiau pasmalsauti blush2.gif , gal galima blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2012 02 03, 18:04)

R.Dudzinskienė - apie ja girdejus is atsiliepimu po kursu, labai "stragi" su savo negincytina nuomone moteriske (susidariau toki vaizda). Kaip tik sia savaite kolege pasakojo apie jos seminarus, tai man uzkliuvo toks sakinys, kad jeigu ji isgirstu pamokoje, kad mokytoja liepia sekti pirsteliu kur skaitoma, tai pakiltu ir iseitu is pamokos....

Čia, tai jau išsikalinėjimas. Parodytų nepagarbą ne tik kitam, bet ir pati sau.
Kiekvienas dirba ir skaito kaip jam patogiau. Aš mėgstu skaitydama vesti pirštu ar kokiu nors daiktu, o savo asmeninio vaiko taip ir neišmokiau tai daryti.

QUOTE(smilga1972 @ 2012 02 03, 20:56)
Labai nedėkingas laikas auditui - iškart po vaikų atostogų pavasario+ papildomų (balandžio 16-20). Iš vienos pusės gerai - bus laiko kiekvienai pamokai pasiruošti, o iš kitos pusės ateis vaikai išsibalansavę po atostogų ir tu juos sugaudyk  doh.gif

Sugaudysi tu juos ir viskas bus gerai.

QUOTE(vaiduuse @ 2012 02 04, 11:02)
pas mus -27, tai sėdėsiu ir megsiu atsipalaidavimui, nesinori nė sėst prie popierių  schmoll.gif

QUOTE(zuzanele @ 2012 02 04, 11:34)

Kaip man patinka toks oras. tongue.gif
Tik nepatinka, kad nevyksta pamokos. JAu ir taip atsilikę, o jei dar šalčiai, tai amba. Gal reiks mokyti per SKYPE. Susijungti į konferenciją ir vesti pamokas.

KAip pas jus vyksta netradicinės dienos, kur pgl u-mo planą priklauso 10. Ar liepia išsėdėti nuo 8 iki 12, ar galit kiekviena vesti kaip kuri norit. Pas mus jau taip griežtai, kad ne tas žodis. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 02 04, 13:52)
Labutis  4u.gif . Ir aš labai norėčiau pasmalsauti  blush2.gif , gal galima  blush2.gif ?

Įmesiu. Kadangi kuriu pasižvalgydama po kitas svetaines, tai gal ką rasit tą patį kas ir kitose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 02 04, 12:02)

Kaip man patinka toks oras. tongue.gif
Bene sveikuolė būsi user posted image

KAip pas jus vyksta netradicinės dienos, kur pgl u-mo planą priklauso 10. Ar liepia išsėdėti nuo 8 iki 12, ar galit kiekviena vesti kaip kuri norit. Pas mus jau taip griežtai, kad ne tas žodis. doh.gif

Turim ir bendrų visom klasėm, o kas lieka savo nuožiūra ir pagal vaikų poreikius. Juk mažiau valandų vistiek neišbūnat tą dieną - pvz ekskursija ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 02 04, 13:02)

Pas mus labai griežtai viskas vyksta. Būtinai veikla turi būti tiek, kiek tą dieną pamokų ir dar plius klasės valandėlė arba būrelis unsure.gif . Jau taip mus spaudžia, kad vaje vaje, o kai pažiūriu kitose mokyklose laisvė g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 04, 12:03)
Įmesiu. Kadangi kuriu pasižvalgydama po kitas svetaines, tai gal ką rasit tą patį kas ir kitose ax.gif

zuzanėlei user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 04, 13:03)

Šaunuolė 4u.gif Labai smagi svetainė ir kuo toliau, tuo labiau ja užsikrėsi (čia kalbu iš savo patirties lotuliukas.gif ), be to, tai - labai naudinga tiek vaikams, tiek tėveliams thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 02 04, 14:17)
zuzanėlei user posted image

kaip tik šiuo momentu tą ir darau biggrin.gif

QUOTE(smilga1972 @ 2012 02 04, 14:24)
Šaunuolė  4u.gif Labai smagi svetainė ir kuo toliau, tuo labiau ja užsikrėsi (čia kalbu iš savo patirties  lotuliukas.gif ), be to, tai - labai naudinga tiek vaikams, tiek tėveliams  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Tai gal turi savo svetainę? Apsilankyčiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 04 vasario 2012 - 12:39
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 04, 13:39)
kaip tik šiuo momentu tą ir darau biggrin.gif
Tai gal turi savo svetainę? Apsilankyčiau ax.gif

Yra pašte adresas, paieškok ir užsuk į svečius mirksiukas.gif , jei nerasi sakyk, tai į až parašysiu
Atsakyti
Sveikutės, pas mus šiandien -27 lotuliukas.gif Taip tingisi ką nors daryti vacation4.gif
Pas mus projektinės dienos taip griežtai neprižiūrimos, bet vyksta tiek laiko, kiek tą dieną pamokų. Kartais, kai veiklos mažiau, pirmas dvi pamokas prasivedu rimtesnes, o paskui projektinamės blush2.gif
Mergaitės, gal kuri turite kokį scenariuką apie parskrendančius paukščius, pavasarį bigsmile.gif
Atsakyti