Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 02 03, 18:21)

o kas čia blogo sekti piršteliu? gal as ką praleidau? unsure.gif

nu pagal ja, tai blogis biggrin.gif
QUOTE(smilga1972 @ 2012 02 03, 18:32)

Na čia jau pagal kiekvieną neprišokinėsi... Vienai vienaip geriau, kitai - kitaip, tai geriausiai dirbti kaip dirbi, svarbiausiai, kad būtų viskas ko reikia pamokoje  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(nonele @ 2012 02 03, 21:44)
galima papuošti šimtalapėmis ramunėmis, o jas vėliau dovanoti ar paversti kalendoriais....
galima padaryti 100 drugelių, juos įdomiai sukabinėti ar ant žiedų sudėlioti...

Vau, kiek naujų idėjų. Ačiū, nonele. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2012 02 03, 22:08)
nu pagal ja, tai blogis biggrin.gif

vadinasi as dirbu blogai verysad.gif , o tai jos nuomone, leisti vaikams grybauti po klasę? g.gif varnas šaudyt?
Atsakyti
buvau seminare apie pritaikytų programų rašymą, tai pasirodo, kad dabar didžioji dalis vaikų turi būti ugdoma pagal bendrąsias programas. Pvz. mano klasėj 2 antrokai turėjo ad.programas, dar nemoka visų raidžių, rašo tik 1-2 skiemenų žodžius, skaičiuoja iki 20. Tai, pasirodo, aš juos turiu pritempti prie antros klasės programos bent patenkinamo lygio, nors mano antrokai mokosi jau dalybą, skaito ilgokus tekstus, mokosi ką? kur? galūnių rašybą, minkštumo ženklus gun_bandana.gif fool.gif Žodžiu vėl kažkas iš po debesų nuleido naujus įsakymus, nedirbdami mokykloje cool.gif
Atsakyti
Laba rytą šaltą žiemos rytą. Pas mus šnd didžiausias šaltukas per visą savaitę, - 23.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 04 vasario 2012 - 10:32
Sveikutės smile.gif

Turiu tokias knygeles user posted image ir user posted image Iš jų ruošiamės konkursui ,,Kengūra“. ,,Nykštukas“ skirtas 1-2 kl. mokinukams, ,,Žiniukas“ 3-4 kl. gudručiams. Galiu nuskenuoti ir atsiųsti į paštą. O gal jau yra, man nepavyko surasti...
Atsakyti
QUOTE(sypsenele04 @ 2012 02 04, 12:38)
Sveikutės  smile.gif

Turiu tokias knygeles user posted image ir user posted image Iš jų ruošiamės konkursui ,,Kengūra“. ,,Nykštukas“ skirtas 1-2 kl. mokinukams, ,,Žiniukas“ 3-4 kl. gudručiams. Galiu nuskenuoti ir atsiųsti į paštą. O gal jau yra, man nepavyko surasti...

Ziniuko as neturiu gali skenuoti ax.gif o nykstuka as buvau kazkada skenavusi ir man atrodo kazkas neseniai irgi siunte i pasta g.gif o gal as klystu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 02 04, 11:31)
Laba rytą šaltą žiemos rytą. Pas mus šnd didžiausias šaltukas per visą savaitę, - 23.

Pas mus - 28!!! Nenoriu kišt nosies laukan unsure.gif
Atsakyti
pas mus -27, tai sėdėsiu ir megsiu atsipalaidavimui, nesinori nė sėst prie popierių schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 02 04, 12:31)

Pas mus didžiausias per šią savaitę- 28 doh.gif
Trečia diena sėdžiu namie ax.gif Į darbą leido neit tas dvi dienas, tai darbuojuosi prie savo svetainės. Kiek naudos ji duoda. Viskas vietoj. Vaikams pasakiau, tai labai patenkinti. Patys bando kurti savo svetaines. Ot užkrėčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nengute @ 2012 02 04, 10:47)
Pas mus - 28!!! Nenoriu kišt nosies laukan  unsure.gif

doh.gif doh.gif doh.gif

QUOTE(zuzanele @ 2012 02 04, 11:15)
Pas mus didžiausias per šią savaitę- 28 doh.gif
Trečia diena sėdžiu namie ax.gif Į darbą leido neit tas dvi dienas, tai darbuojuosi prie savo svetainės. Kiek naudos ji duoda. Viskas vietoj. Vaikams pasakiau, tai labai patenkinti. Patys bando kurti savo svetaines. Ot užkrėčiau biggrin.gif

Tai gal ir ryt bus išeiginė ax.gif ax.gif ax.gif

Sėkmės tau kūrybiniame procese . Laukiam rezultato clap.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 02 04, 13:28)
doh.gif  doh.gif  doh.gif
Tai gal ir ryt bus išeiginė  ax.gif  ax.gif  ax.gif

Sėkmės tau kūrybiniame procese . Laukiam rezultato  clap.gif  thumb_yello.gif

Ryt ir taip išeiginė mirksiukas.gif
O dėl pirmadienio- tai skambinsiu ir tarsiuos, jei bus vėl šalta. Nes kiek žiūrinėju, tai žada šaltą pirmadienį unsure.gif

O dėl svetainės... Kai pradžia jau yra, tai toliau lieka tik tobulinti. Aišku, daug nieko nebus, nes mokiniai ketvirtokai, bet... Jei nori, įmesiu į až adresą, pamatysi pirmuosius žingsnius mirksiukas.gif Gal kokį patarimą duosi.. rolleyes.gif
Atsakyti