Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(Donatuke @ 2012 02 02, 22:37)
Oi koks žiemos stebuklėlis aplankė Jugentą,

ramių Jai naktelių, o mažytei saldaus mamytės pienelio smile.gif  4u.gif 4u.gif  4u.gif

SVEIKINIMAI Tai mergaitė? wub.gif
soske.gif
Atsakyti
Mergaites bukit geros paaiskinkit man "deriovnei" kaip gmail paste, as cia paie savo asmenini pasta, istrynus issiusta laiska, istrinti taip kad jis neissitrintu is gautuju skilties g.gif nes jeigu as jums siunciu i pasta laiskeli, kuri paskui noriu istrinti, kad paste butu daugiau vietos, man issitrina jis ir is "gautieji" skilties doh.gif help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Kaip sekasi darbuotis, ar nešalta? Pas mus nei vieno pradinuko, tai nors turėjom gražaus laiko popierių tvarkymui. Gal kas turite medžiagos stendui Vasario 16d.? Dar vis kabėjo sausio 13--sios, bet jau kitą savaitę reikia galvoti stendą apie Lietuvą. Jei pagelbėsit, būsiu dėkinga.
Atsakyti
4u.gif [quote=22peliukas22,2012 02 02, 23:37]
Mažas paukščiukas atnešė džiugią žinią, kad mūsų kolegė ir bendramintė JUGETA jau sūpuoja savo džiaugsmą. Atspėkite ką?

Kas bebūtų, tūkstančiai linkėjimų mamytei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2012 02 02, 23:10)
Mergaites bukit geros paaiskinkit man "deriovnei" kaip gmail paste, as cia paie savo asmenini pasta, istrynus issiusta laiska, istrinti taip kad jis neissitrintu is gautuju skilties g.gif nes jeigu as jums siunciu i pasta laiskeli, kuri paskui noriu istrinti, kad paste butu daugiau vietos, man issitrina jis ir is "gautieji" skilties doh.gif  help.gif  help.gif  help.gif

Jau kiek esu naršiusi po gmail, tai dar būdo, kaip išsiuntus iš savo pašto kitam adresatui, ištrinti iš IŠSIŲSTIEJI , taip, kad neišnyktų- neradau rolleyes.gif Visus laiškus gmaile sieja pokalbis. Kaip atjungti tai, kad laiškai liktų savarankiški - taip pat neradau. Bet galvoju, kad gmailas saugo vieną kopiją sistemos etiketėse. Tokiu atveju, pašto talpa daugiau neužimta. rolleyes.gif Čia mano pamąstymai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2012 02 03, 00:28)
Jau kiek esu naršiusi po gmail, tai dar būdo, kaip išsiuntus iš savo pašto kitam adresatui, ištrinti iš IŠSIŲSTIEJI , taip, kad neišnyktų- neradau  rolleyes.gif Visus laiškus gmaile sieja pokalbis. Kaip atjungti tai, kad laiškai liktų savarankiški - taip pat neradau. Bet galvoju, kad gmailas saugo vieną kopiją sistemos etiketėse. Tokiu atveju, pašto  talpa daugiau neužimta.  rolleyes.gif  Čia mano pamąstymai  mirksiukas.gif

Aciuuuuuuuuuuuuuuuuu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 02 02, 20:37)
Mažas paukščiukas atnešė džiugią žinią, kad mūsų kolegė ir bendramintė JUGETA jau sūpuoja savo džiaugsmą. Atspėkite ką?

sveikinu sveikinu sveikinu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2012 02 02, 21:56)
Jau... Suradau internete ir patikrinau pagal mokytojo knygą  mirksiukas.gif

Labai labai ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=22peliukas22,2012 02 02, 20:37]
Mažas paukščiukas atnešė džiugią žinią, kad mūsų kolegė ir bendramintė JUGETA jau sūpuoja savo džiaugsmą.

DIDŽIAUSI SVEIKINIMAI clap.gif clap.gif clap.gif TOOOOOOOOOKS DŽIAUGSMAS TOKIĄ ŠALTĄ ŽIEMĄ soske.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 02 02, 20:37)

Nuoširdžiausi ir šilčiausi sveikinimai mamytei ir mažytei, aukit sveikutės.
Šilto pienelio ir ramaus miegelio 4u.gif
Baltai pavydžiu augindama tik vyrišką kompaniją lotuliukas.gif
Atsakyti

Didžiausi ir šilčiausi sveikinimai JUGETAI drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Aukit didelės, sveikos ir nesušalkit 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif . Norėčiau paklausti tų kolegių, kurios jau atkentėjo auditą ax.gif . Sužinojom, kad pas mus atvažiuos 7 žmonių komanda, kuriai vadovauja R. Pavlavičienė, už pradinukus atsakinga N. Baltrėnienė, už spec.poreikių mokinių ugdymą - R.Dudzinskienė. Gal kuri buvote su jomis susidūrę ir galite papasakoti, kas manęs laukia blush2.gif - ar labai bijoti (daug klausinėja, labai kabinėjasi) ar visai ramiai laukti (ruoštis pamokoms, o apie visokias vizijas ir misijas neklausinėja) blush2.gif ... Please, labai reikia informacijos, nes nuprotėsiu belaukdama to audito blink.gif doh.gif ...
Atsakyti