Mergaites bukit geros paaiskinkit man "deriovnei" kaip gmail paste, as cia paie savo asmenini pasta, istrynus issiusta laiska, istrinti taip kad jis neissitrintu is gautuju skilties nes jeigu as jums siunciu i pasta laiskeli, kuri paskui noriu istrinti, kad paste butu daugiau vietos, man issitrina jis ir is "gautieji" skilties
Sveikutės, Kaip sekasi darbuotis, ar nešalta? Pas mus nei vieno pradinuko, tai nors turėjom gražaus laiko popierių tvarkymui. Gal kas turite medžiagos stendui Vasario 16d.? Dar vis kabėjo sausio 13--sios, bet jau kitą savaitę reikia galvoti stendą apie Lietuvą. Jei pagelbėsit, būsiu dėkinga.
[quote=22peliukas22,2012 02 02, 23:37]
Mažas paukščiukas atnešė džiugią žinią, kad mūsų kolegė ir bendramintė JUGETA jau sūpuoja savo džiaugsmą. Atspėkite ką?
Mergaites bukit geros paaiskinkit man "deriovnei" kaip gmail paste, as cia paie savo asmenini pasta, istrynus issiusta laiska, istrinti taip kad jis neissitrintu is gautuju skilties nes jeigu as jums siunciu i pasta laiskeli, kuri paskui noriu istrinti, kad paste butu daugiau vietos, man issitrina jis ir is "gautieji" skilties
Jau kiek esu naršiusi po gmail, tai dar būdo, kaip išsiuntus iš savo pašto kitam adresatui, ištrinti iš IŠSIŲSTIEJI , taip, kad neišnyktų- neradau Visus laiškus gmaile sieja pokalbis. Kaip atjungti tai, kad laiškai liktų savarankiški - taip pat neradau. Bet galvoju, kad gmailas saugo vieną kopiją sistemos etiketėse. Tokiu atveju, pašto talpa daugiau neužimta. Čia mano pamąstymai
Jau kiek esu naršiusi po gmail, tai dar būdo, kaip išsiuntus iš savo pašto kitam adresatui, ištrinti iš IŠSIŲSTIEJI , taip, kad neišnyktų- neradau Visus laiškus gmaile sieja pokalbis. Kaip atjungti tai, kad laiškai liktų savarankiški - taip pat neradau. Bet galvoju, kad gmailas saugo vieną kopiją sistemos etiketėse. Tokiu atveju, pašto talpa daugiau neužimta. Čia mano pamąstymai
Nuoširdžiausi ir šilčiausi sveikinimai mamytei ir mažytei, aukit sveikutės.
Šilto pienelio ir ramaus miegelio
Baltai pavydžiu augindama tik vyrišką kompaniją
Labas visoms . Norėčiau paklausti tų kolegių, kurios jau atkentėjo auditą . Sužinojom, kad pas mus atvažiuos 7 žmonių komanda, kuriai vadovauja R. Pavlavičienė, už pradinukus atsakinga N. Baltrėnienė, už spec.poreikių mokinių ugdymą - R.Dudzinskienė. Gal kuri buvote su jomis susidūrę ir galite papasakoti, kas manęs laukia - ar labai bijoti (daug klausinėja, labai kabinėjasi) ar visai ramiai laukti (ruoštis pamokoms, o apie visokias vizijas ir misijas neklausinėja) ... Please, labai reikia informacijos, nes nuprotėsiu belaukdama to audito ...