Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(vaiduuse @ 2012 02 02, 00:55)
aš irgi bandau kurti klasės svetainę, bet kol sukursiu, vasara ateis  ax.gif

vasara....vasara....,gal tu paskubėk kurti svetainę, kad ji greičiau ateitų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tigruole @ 2012 02 01, 22:41)
Sveikutės. Ar nesušalot? Pas mus šiandien vaikų nebuvo, o nuo rytdienos ugdymo procesas nutrauktas, tačiau mes turime eiti į darbą. Aš taip pat dirbu su ketvirtokais, tai pas mus jau vyko priėmimas ir mes dviese turėsime pilnas klases. Bent jau tiek buvo mokinių, jeigu dar neapsigalvos  verysad.gif O ką jūs, ketvirtokės, galvojate apie baigimo dovanėles?

Svarsčiau jau apie tai. Bet manau, kad DVD su nuotraukomis tikrai užteks. Su Movie Maker kokį filmuką apie kievieną reiktų sukurpti. Dar tortą visiems bendrai užsakysiu kokį mandrą - ir tiek. (Pas mus kepa tortus nerealius - sūnui biliardo stalas buvo. Vaikis pagalvojo, kad ten žaislas, o ne tortas. Draugės jubiliejui iškepė orchidėją vazone. Net "žemė" puri buvo thumbup.gif ) Kam per daug išlaidauti? Dabar taisau sąsiuvinius ir nervuojuosi, siuntu - jau trečias elementairusiai į užduotis neįsiskaitę, būtojo dažninio laiko veiksmažodžio priesagos nežino.. Nu vienu žodžiu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Vakar nusistebėjau, kad pas kažkurią atostogas atkėlė, šiandien - tas pats pas mus... verysad.gif

Vis tiek manau, kad taip nederėtų daryti... g.gif Bet kur tau čia mano balsas į dangų.... schmoll.gif

Atsakyti
Labukas, tikiuosi nesusalote, mokate pasisildyti mirksiukas.gif Rasau sveplai, nes kazko neisijungia lietuviu kalba. Pas mus siandien pradinuku nebuvo, tai tiek nuveikiau doh.gif Rytoj ugdymo procesas stabdomas, bet mums reikia, o dabar jau rodo -24. Rytoj begsiu iki mokyklos, gerai, kad netoli fitness3.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2012 02 01, 21:22)
Tiesa, pasirodo turiu "Ačiū, kad žiūrėtjot" karaoke. Reikia?

Labai reikia. drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 01, 21:11)

Nepamenu kas žadėjo padėt kuriant tinklalapį jimdo.

Ritytė - superinė jimdo svetainės konsultantė thumbup.gif . Jos pagalbos Tau reikėtų.
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 02 01, 22:38)
Pas mus nera nei mokinio, nei mokytojo pavardes doh.gif
Ir ko verta tokia padeka arba visiems arba niekam, kaip organizatoriai taip nemąsto doh.gif

O mes nors tokią turėtume ax.gif . O tai vaikų gaila...Vis klausia, ar mes už "dantukus" ką nors gavom. Paklydo mūsų padėka kažkur pusnynuose...
Atsakyti
QUOTE(tigruole @ 2012 02 01, 22:41)
O ką jūs, ketvirtokės, galvojate apie baigimo dovanėles?

Mano viena kolegė kiekvienam dovanojo nuotraukų CD ir dar klasės medį. Ant A4 lapo spalvingai nupieštas medis ir ant šakų suklijuotos vaikų nuotraukos. Gal paklausiu rytoj, jei turės, tai nuskanuosiu ir įmesiu į paštą. Kita kolegė mėgsta megzti, tai dovanojo nertus angeliukus.
Papildyta:
Ką tik į paštą išsiunčiau "Ačiū, kad žiūrėjot" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 02 02, 00:11)
Labai reikia. drinks_cheers.gif

Nuoroda iš kur parsisiųsti - jau pašte. Ten yra ir kitokių karaoke melodijų. Vienas kompiuteristas pripompavo iš interneto mirksiukas.gif kažkokiu paslaptingu būdu naudojant du kompiuterius.
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2012 02 01, 22:35)
Svarsčiau jau apie tai. Bet manau, kad DVD su nuotraukomis tikrai užteks. Su Movie Maker kokį filmuką apie kievieną reiktų sukurpti. Dar tortą visiems bendrai užsakysiu kokį mandrą - ir tiek. (Pas mus kepa tortus nerealius - sūnui biliardo stalas buvo. Vaikis pagalvojo, kad ten žaislas, o ne tortas. Draugės jubiliejui iškepė orchidėją vazone. Net "žemė" puri buvo thumbup.gif ) Kam per daug išlaidauti? Dabar taisau sąsiuvinius ir nervuojuosi, siuntu - jau trečias elementairusiai į užduotis neįsiskaitę, būtojo dažninio laiko veiksmažodžio priesagos nežino.. Nu vienu žodžiu  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Net seilė nutįso skaitant apie tokius tortus. O kur čia tokius kepa?
Aš jau pradėjau net nesinervuoti. Ištaisau, apibendrinu ir viskas. Jei pasakai, kaip reik atlikti namų darbą, viską aptari, o jie vistiek padaro savaip, nesilaiko jokių užduoties atlikimo reikalvimų. doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif . Pas mus 26! Baisu net į lauką žengti blink.gif . Nieko nepadarysi, einu į mokyklėlę doh.gif . Tikiuosi vaikų nebus, o tai vakar viena mergaitė parašė žinutę: "Mokytoja, o jei rytoj ateičiau į mokyklą, ar niekas manęs namo neišvarytų? " doh.gif Siaubas kažkoks doh.gif Mano laikais vaikai tik džiaugėsi, kad nėra pamokų, o dabar veržiasi į mokyklą doh.gif lotuliukas.gif ... (Matyt namuose pjaunasi su vyresniu broliu irnėra kur pasidėti, o mama darbe visą dieną doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 02 02, 08:20)
Mano laikais vaikai tik džiaugėsi, kad nėra pamokų, o dabar veržiasi į mokyklą  doh.gif  lotuliukas.gif ... (Matyt namuose pjaunasi su vyresniu broliu irnėra kur pasidėti, o mama darbe visą dieną  doh.gif )

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Džiaugiasi ir dabar, tų besiveržiančių tik vienetai.... Pas mus vakar pagal temperatūrą turėjo mokytis visi vyresniųkų klasių mokiniai, bet susiorganizavo ir nėjo į mokyklą. Valdžia niršta, bet nieko negali padaryt. Nevaldomas reiškinys... Visi ,,prisidėjo" po laipsnį kitą ir viskas, o tėvai toleruoja ir leidžia savo vaikučiams neiti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tigruole @ 2012 02 01, 23:41)
Sveikutės. Ar nesušalot? Pas mus šiandien vaikų nebuvo, o nuo rytdienos ugdymo procesas nutrauktas, tačiau mes turime eiti į darbą. Aš taip pat dirbu su ketvirtokais, tai pas mus jau vyko priėmimas ir mes dviese turėsime pilnas klases. Bent jau tiek buvo mokinių, jeigu dar neapsigalvos  verysad.gif O ką jūs, ketvirtokės, galvojate apie baigimo dovanėles?

Į darbą nenuvažiavau (iki jo 15 km). Nebuvo mikro.Sušalau. Lauke puse 8 buvo 27 šalčio doh.gif Paskambinau direktorei, sakė būt namie ir gert arbatą. Pasakė, kad nėra nė vieno maniškio. Šaunuoliai thumbup.gif
Kiekvienai laidai dovanodavau bendrą jų kūrybos knygelę. Šie mokiniai pirmą kartą pasitaikė nekuriantys. Tai dabar net nežinau ką jiems padaryt g.gif

QUOTE(vaiduuse @ 2012 02 01, 23:55)
aš irgi bandau kurti klasės svetainę, bet kol sukursiu, vasara ateis  ax.gif

Aš ir taip maniau, bet tikrai galiu pasakyt, viskas einasi sparčiau, nei tikėjausi thumbup.gif

Į paštą nusiunčiau filmuką apie žiemos pavojus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 02 vasario 2012 - 09:43
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 02, 10:23)
Į paštą nusiunčiau filmuką apie žiemos pavojus.

dėkui, tiks pirmąjai vasario mėnesio klasės valandėlei.
Pas mus šiandien žvarbu, -27. Klasėje radau 1 mokinuką- šešiametį. Tai dirbo išsijuosęs porą valandų doh.gif
Papildyta:
QUOTE(rutagra @ 2012 02 02, 00:29)
Nuoroda iš kur parsisiųsti - jau pašte. Ten yra ir kitokių karaoke melodijų.

user posted image
Ačiū, rutagra.
Atsakyti