Pritariu zuzanėlei. Labai ačiū peliukui už gražius namučius ir nuorodą į juos
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 01 27, 22:23)
Sveikos, mane taip pat labai džiugina tokia graži už lango, tik va šalčių aš visai nelaukiu. Vis tas nerimas, ar užsives mašiniukas, ar laiku darbą pasieksiu. Pas mus daugelį mokinukų atveža tėvai, tad atostogos nenusimato .
Mano ta pati problema
Na o mokyklą dažniausiai per šalčius pasiekia tie, kurie toliausiai gyvena ir niekas jų neatveža
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 01 27, 20:23)
Turiu prašymą: pirmąjame pašte skiltyje mano kontaktai susirašykite savo el pašto ardesą ir nicą. Nes dabar info apie naują temą išsiunčiau visiems kada nors, ką nors siuntusiems į šį paštą .
As nerandu Mano kontaktaipaste
QUOTE(simba3 @ 2012 01 27, 21:37)
As nerandu Mano kontaktaipaste
Ups Mano adresatai
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 01 27, 20:39)
Ups Mano adresatai
Jetau kokia as ziopla, ir to nerandu
QUOTE(simba3 @ 2012 01 27, 22:40)
Jetau kokia as ziopla, ir to nerandu
jungiuosi prie ziopliu ir as nerandu
RADAU!!!!!!!!!!!!
Papildyta:
Spausk El.pastas--- kontaktai-----naujas adresatas
Papildyta:
QUOTE(elimak7 @ 2012 01 27, 20:42)
jungiuosi prie ziopliu ir as nerandu
Spausk El.pastas--- kontaktai-----naujas adresatas
Reikia pasirinkti mygtuką KONTAKTAI (kai prisijungiate prie viršutiniame kairiąjame kampe būna parašyta EL. PAŠTAS, spaudžiate ant jo ir atsiranda pasirinkimas el. paštas, kontaktai ir užduotys).
Mano adresatuose spaudžiate pridėti prie mano adresatai.
Gal dabar jau aiškiau
Gal dabar jau aiškiau
QUOTE(staben @ 2012 01 27, 20:35)
mes bandysim dalyvaut akcijoje www.nedelsk.lt tūkstatantis gervelių. Pasiūlymą gavom iš visuomenės sveikatos centro.... vaikams labai patiko...
DĖKUI už gražius namučius .
Tik pro langą žiūrint galima grožėtis tokiu vaizdu, tačiau jei reikia eiti, o ypač jei reikia važiuoti į darbą ir kai spaudžia toks šaltukas, tada ir naktį negaliu ramiai pamiegot vis galvoju ar mašina užsives, ar nuvažiuosi iki darbo. Vargelio pridaro ta žiema
O kažin kada pradidėjo ta akcija, ar kuri nors mokykla jau gavo to popieriaus iš kurio lankstomos tos gervės?
QUOTE(simba3 @ 2012 01 27, 22:45)
Aciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 01 27, 22:45)
Reikia pasirinkti mygtuką KONTAKTAI (kai prisijungiate prie viršutiniame kairiąjame kampe būna parašyta EL. PAŠTAS, spaudžiate ant jo ir atsiranda pasirinkimas el. paštas, kontaktai ir užduotys).
Gal dabar jau aiškiau
Gal dabar jau aiškiau
O jei aš savęs nerandu... Kaip pridėti?
Jau pridėjau
Papildyta:
QUOTE(Vilsonyte @ 2012 01 27, 22:48)
O kažin kada pradidėjo ta akcija, ar kuri nors mokykla jau gavo to popieriaus iš kurio lankstomos tos gervės?
O kur galima apie ją paskaityti?