QUOTE(Vilsonyte @ 2012 01 28, 11:03)
Mergaitės, ne man, o staben dėkokit , ji juk pranešė apie šią akciją, o aš tik internete informaciją suradau.Esu neverta padėkos žodžių
Sveikutės, šiandien iš 17 mokinukų turėjau 4. Padirbėjom iš peties. Nes visi tie geruliai. Tai labai į naudą man tie šalčiai. Man ir pačiai jie patinka.
QUOTE(vai2 @ 2012 01 29, 18:41)
Aš turiu savo "juodą sąrašą", jei 3kartus neatlieka n.d., parašau į pasiekimų knygelę. labai padeda
Nepadarė, daro per pertraukas ir atsiskaitėnėja. Ilsėjos namie, tai mokykloj dirba be atokvėpio. Čia skolinta idėja iš jūsų lobių, bet kolkas veiksminga.
Mane, tai biesina, kad nesilaiko sąsiuviniuose vieningų reikalvimų, neįsiskaito užduočių iki galo. Truputį paskaito ir viskas, puola dirbti. Va čia, tai vargstam.
QUOTE(Iruciukass @ 2012 01 30, 12:47)
Sveikos. Ar nesušalot? Smagu, kai atsiranda neplanuotos atostogos.
Norėjau paklausti tų, kurios dalyvaujat saldainių popierėlių kilimo konkurse. Ant kokio popieriaus klijuojat? Kuo klijuojat? Jaučiu, kad klijais vargu ar lips visi popierėliai. o lipnia juosta tai labai ilgas ir varginantis darbas. pasidalinkite patirtimi. Ačiū.
Norėjau paklausti tų, kurios dalyvaujat saldainių popierėlių kilimo konkurse. Ant kokio popieriaus klijuojat? Kuo klijuojat? Jaučiu, kad klijais vargu ar lips visi popierėliai. o lipnia juosta tai labai ilgas ir varginantis darbas. pasidalinkite patirtimi. Ačiū.
Mūsų numeris 44. Dar neklijavom. Bet pasiskaičius jūsų pasakojimus, tai manau, kad teks pradėti.
Merginos, kur ir kaip jūs randant tokių puikių konkursų?
QUOTE(Vilsonyte @ 2012 01 30, 15:09)
Aš popierių pirkau kancialiarinėje parduotuvėje, tokį apie kurį rašė nurodymuose -pigus, rudas, vyniojamas už 1m. po 50ct. mokėjau. Plotis yra 103cm. O klijuojame su lipnia juostele. Siaip vargo yra, bet manau, kad suspėsim - turim daug pagalbininkų O Jūs ar užsiregistavot? Registracija iki sausio 31d.
Žiema kaip reikalas , didysis speigas dar priešaky Brrr...
Žiema kaip reikalas , didysis speigas dar priešaky Brrr...
O jeigu klijuoti ant tapeto nereikalingo? Ar galima?
Mums buvo su vaikais iškilęs klausimas dėl šokolado popierėlių, tai atsakė, kad negalima.
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 01 30, 21:31)
Klausimas del dantukų projekto, cia kur anksčiau vyko, į mokyklas gavote padėkas popierines, ar elektroniniu paštu, kad pačioms atsispausdinti?
Siuntėm 4 mokinių darbus. Atsiuntė popierinę padėką (atnešė direktorė).
Padėkota, kad dalyvavom ir išryškinta vieno mokinio pavardė už kūrybiškus ir įdomius piešinius. GAvom prie pora savaičių.
QUOTE(b.s @ 2012 01 30, 22:27)
Nepatikėsi, mes pradėjom, bet jau darbelio yra Klijuojam klijais, bet pilam tiek, kad net nežinau, ar tėvai nepradės pykt. Vis tik jų sunaudojam. Svarbiausia, kad nelabai yra kur laikyti jį, nes gaunasi pakankamai didelis ryšulys. Dar negalvojau, akip jį reiks nusiųsti - jaučiu bus tik galvos skausmas mums.
Va ir aš galvojau kaip čia reiks nusiųsti. Galvoju gal kokią eksursiją susiorganizuot tomis dienomis į Vilnių ir priduoti. Aplankysim keletą objektų ir pirduosim kilimą.