Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(Vilsonyte @ 2012 01 28, 11:03)
Mergaitės, ne man, o staben dėkokit 4u.gif , ji juk pranešė apie šią akciją, o aš tik internete informaciją suradau.Esu neverta padėkos žodžių blush2.gif

Sveikutės, šiandien iš 17 mokinukų turėjau 4. Padirbėjom iš peties. Nes visi tie geruliai. Tai labai į naudą man tie šalčiai. Man ir pačiai jie patinka.

QUOTE(vai2 @ 2012 01 29, 18:41)
Aš turiu savo "juodą sąrašą", jei 3kartus neatlieka n.d., parašau į pasiekimų knygelę. labai padeda biggrin.gif

Nepadarė, daro per pertraukas ir atsiskaitėnėja. Ilsėjos namie, tai mokykloj dirba be atokvėpio. Čia skolinta idėja iš jūsų lobių, bet kolkas veiksminga.
Mane, tai biesina, kad nesilaiko sąsiuviniuose vieningų reikalvimų, neįsiskaito užduočių iki galo. Truputį paskaito ir viskas, puola dirbti. doh.gif Va čia, tai vargstam.

QUOTE(Iruciukass @ 2012 01 30, 12:47)
Sveikos. Ar nesušalot? Smagu, kai atsiranda neplanuotos atostogos.
Norėjau paklausti tų, kurios dalyvaujat saldainių popierėlių kilimo konkurse. Ant kokio popieriaus klijuojat? Kuo klijuojat? Jaučiu, kad klijais vargu ar lips visi popierėliai. o lipnia juosta tai labai ilgas ir varginantis darbas. pasidalinkite patirtimi. Ačiū.

Mūsų numeris 44. Dar neklijavom. Bet pasiskaičius jūsų pasakojimus, tai manau, kad teks pradėti.
Merginos, kur ir kaip jūs randant tokių puikių konkursų?

QUOTE(Vilsonyte @ 2012 01 30, 15:09)
Aš popierių pirkau kancialiarinėje parduotuvėje, tokį apie kurį rašė nurodymuose -pigus, rudas, vyniojamas už 1m. po 50ct. mokėjau. Plotis yra 103cm. O klijuojame su lipnia juostele. Siaip vargo yra, bet manau, kad suspėsim  - turim daug pagalbininkų smile.gif O Jūs ar užsiregistavot? Registracija iki sausio 31d. mirksiukas.gif

Žiema kaip reikalas , didysis speigas dar priešaky doh.gif Brrr...  scare.gif

O jeigu klijuoti ant tapeto nereikalingo? Ar galima? g.gif
Mums buvo su vaikais iškilęs klausimas dėl šokolado popierėlių, tai atsakė, kad negalima.

QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 01 30, 21:31)

Klausimas del dantukų projekto, cia kur anksčiau vyko, į mokyklas gavote padėkas popierines, ar elektroniniu paštu, kad pačioms atsispausdinti?

Siuntėm 4 mokinių darbus. Atsiuntė popierinę padėką (atnešė direktorė).
Padėkota, kad dalyvavom ir išryškinta vieno mokinio pavardė už kūrybiškus ir įdomius piešinius. GAvom prie pora savaičių.

QUOTE(b.s @ 2012 01 30, 22:27)
Nepatikėsi, mes pradėjom, bet jau darbelio yra  doh.gif  doh.gif  doh.gif Klijuojam klijais, bet pilam tiek, kad net nežinau, ar tėvai nepradės pykt. Vis tik jų sunaudojam. Svarbiausia, kad nelabai yra kur laikyti jį, nes gaunasi pakankamai didelis ryšulys. Dar negalvojau, akip jį reiks nusiųsti - jaučiu bus tik galvos skausmas mums.

Va ir aš galvojau kaip čia reiks nusiųsti. Galvoju gal kokią eksursiją susiorganizuot tomis dienomis į Vilnių ir priduoti. Aplankysim keletą objektų ir pirduosim kilimą.
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2012 02 01, 20:01)
O kaip vyko registracija į šį seminarą? Gal dar įmanoma į jį patekt?

Registracija vyko iki sausio 27d. Apie tai buvau rašiusi forume.
Tačiau patekti dar gali, nes dėl šalčių nemažai žmonių neatvyks, todėl vietų tikrai atsiras. Šiandien mano kolegė užsiregistravo:
http://www.jtba.lt/anketa/mokykis
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 02 01, 19:51)

Siuntėm 4 mokinių darbus. Atsiuntė popierinę padėką (atnešė direktorė).
Padėkota, kad dalyvavom ir išryškinta vieno mokinio pavardė už kūrybiškus ir įdomius piešinius. GAvom prie pora savaičių.

o ant padėkos yra jusu pavardė, ar mokinio pavarde?,
Atsakyti
Labas vakarėlis, šauniosios nesulšalusios 4u.gif 4u.gif
Gal kas galit padėti???Kur rasti Tamo lygių aprašymus? ax.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Nepamenu kas žadėjo padėt kuriant tinklalapį jimdo. Reikia pagalbos, ne viską, ką noriu, sugebu padaryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 02 01, 20:00)
o ant padėkos yra jusu pavardė, ar mokinio pavarde?,

Mokinuko. Aš visai neegzistuoju, kaip ir būna dažniausiai su visais konkursais, kad mokytojai užmiršti.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 01, 21:11)
Sveikutės 4u.gif
Nepamenu kas žadėjo padėt kuriant tinklalapį jimdo. Reikia pagalbos, ne viską, ką noriu, sugebu padaryt ax.gif

Sveikutės, šalčio nebijančioms bis.gif Kai prasideda tokie orai, su malonumu prisimenu Ledinuką , kuris į ragą surietė poną, o valstiečio neįveikė. Mūsų taip pat nepaims drinks_cheers.gif

Zuzanėle, o ką darysite su mokinukų nuotraukomis? Juk jūsų taip pat ketvirtokai bigsmile.gif Aš apie tokį trumpalaikumą pagalvojusį, svetainės planus nukėliau vasarai blush2.gif Galvojau, pradėt vėl viską nuo pradžių - pimokai, svetainė pirmi metai..... Matyt, darbo krypties nebepavyks nukreipti kita linkme doh.gif

Tiesa, pasirodo turiu "Ačiū, kad žiūrėtjot" karaoke. Reikia?
Atsakyti
Sveikutės,
Kaip sekasi darbuotis, ar nešalta? Pas mus nei vieno pradinuko, tai nors turėjom gražaus laiko popierių tvarkymui. Gal kas turite medžiagos stendui Vasario 16d.? Dar vis kabėjo sausio 13--sios, bet jau kitą savaitę reikia galvoti stendą apie Lietuvą. Jei pagelbėsit, būsiu dėkinga.
Atsakyti
Duosiu patarimą dėl failų išsaugojimo. Kai saugote failus nerašykite jo pavadinime lietuviškų raidžių, rasykite sveplai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2012 02 01, 22:22)
Zuzanėle, o ką darysite su mokinukų nuotraukomis? Juk jūsų taip pat ketvirtokai  bigsmile.gif  Aš apie tokį trumpalaikumą pagalvojusį, svetainės planus nukėliau vasarai  blush2.gif  Galvojau, pradėt vėl viską nuo pradžių - pimokai, svetainė pirmi metai..... Matyt, darbo krypties nebepavyks nukreipti kita linkme  doh.gif

Pirmiausia norėjosi išbandyti. Matyt tas moteriškas smalsumas biggrin.gif Yra proga pabandyti, pasimokyti. Jei dar dirbsiu mokykloj, tai paskui bus lengviau su kitais mokiniais. Nuotraukų mokinukų nedaug ir dėsiu, juk tik keli mėnesiai beliko...
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2012 02 01, 01:26)
Paštas tiesiog perpildytas, ačiū už aktualius siuntinius. 4u.gif
Papildyta:
Snaudale,

gražus eilėraštukas apie K, gal pameni autorių?

Oi ne - autoriaus nežinau 4u.gif
Atsakyti
Ar jau turite surinktas pirmokų klases? Po kiek klasių surenkat? Pas mus labai jau kūdos antys. Mes esam dviese, prašymų kolkas turim 14. verysad.gif
Atsakyti