Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(pirmokiukė @ 2012 01 31, 08:28)
bye1.gif Labas rytas, dantukų projekto padėkas gavome popierines, tik kažkodėl jos nukeliavo pas valdžią, tai jei dar negavot - gal jos guli pas administraciją  g.gif

O peliuko skaičius ir raideles naudoju, nes man ir piešinėliai daug gražesni, nei to raidžių traukinio, o be to kitoje pusėje ir užduotėlių yra - vaikams patinka  thumbup.gif

keista, o mes padėką gavom elektroniniu pastu, ir bendrą - be pavardžių, prisitaikykit kas norit, įdomiai taip man pasirodė.

Peliuko raidynas tikrai labai spalvingas, tokia ir buvo įdėja, kad butų ir grazus ir maksimaliai naudingas pradedant parengiamąja grupe baigiant pirmokais, man tokio labai truko prieš 10metų,tai ir išpildėm užmanymą. Smagu kad naudojates, nors dabar jau tokių leidinukų yra atsiradę ir daugiau.

QUOTE(lutute1 @ 2012 01 31, 14:08)
Parodyk ir mums tą medį mirksiukas.gif . O kokią veiklą buvai suplanavusi su tuo medeliu? Ar tiesiog kaip sveikinimas?

einu nufotografuosiu ir įkelsiu foto, jis didelis ant A1 formato
Atsakyti
QUOTE(Donatuke @ 2012 01 31, 14:01)
butinai po visa lapa.. labai miela butu jei sie lapai butu atsviesti ant spalvotu lapu.. zaismingiau nuteikia smile.gif

Jau adaptavau si reikala ir mokiniams .. metu i jusu pasta..  4u.gif
Papildyta:
beje butu labai smagu isgirsti ir atsiliepimus is kolegiu, kurios panaudos si metoda .. kaip sekesi, ka reiketu tobulinti ...  ax.gif

Neprikabinai paties lapo mokiniams biggrin.gif
Šiaip žinojau šį žaidimą, kažkokiam seminare esam žaidę. Labai smagu, susipažinimui tinka, "apšilimui", ypač, kai nepažįstami žmonės susirenka biggrin.gif
Papildyta:
[quote=kad ji kur galas,2012 01 31, 14:29]
keista, o mes padėką gavom elektroniniu pastu, ir bendrą - be pavardžių, prisitaikykit kas norit, įdomiai taip man pasirodė.

Peliuko raidynas tikrai labai spalvingas, tokia ir buvo įdėja, kad butų ir grazus ir maksimaliai naudingas pradedant parengiamąja grupe baigiant pirmokais, man tokio labai truko prieš 10metų,tai ir išpildėm užmanymą. Smagu kad naudojates, nors dabar jau tokių leidinukų yra atsiradę ir daugiau.

Tai čia jūsų darbas? g.gif
Labai man patinka, paprastas, gražūs piešinukai tongue.gif
Mano jau baigia ir nuplyšt: keletą metų naudoju thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 01 31, 14:40)
Tai čia jūsų darbas? g.gif
Labai man patinka, paprastas, gražūs piešinukai tongue.gif
Mano jau baigia ir nuplyšt: keletą metų naudoju thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

įdėja gal ax.gif , bet dirbome visa komanda: dalininkė piešė, B.Masiliauskienė rašė eiles, redagavo, mes su kolege ruošėme metodinę dalį, iš praktikos siulem kokių reikia užduočių, kas naudinga, kas ne, aiškinom kaip viskas turėtų atrodyti.
Laiko jau daug prabėgo šiaip tai manau, kad reikėtų gal jau sį leidinuką ir patobulinti, atnaujinti, naujomis įdėjomis papildyti.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
vakar, kaip pati maniau, įtikinamai pravedžiau paskaitą apie šaltį. Rezultatas- iš 13 buvusių vakar, 7 neatėjo, bet atėjo 3, kurie vakar nebuvo. Tad šiandien rezultatas jau geresnis- 9 mokiniai iš 21 biggrin.gif
Vieną tėvai prievarta atvežė į mokyklą pasimokyti, nors rodė 21 laipsnį, bet tam vaikeliui teks namo grįžti pėsčiomis- 3,5 km. doh.gif

Iš organizatorių gervelių, gavau atsakymą, kad bus iki savaitgalio išsiųstas popierius. Ne tiek, kiek turėjo būt - mažiau. Iš savo rezervo duos. Bet mums užteks ir tiek rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 31 sausio 2012 - 15:48
Sveikutes 4u.gif Na ir saltukas spaudzia. doh.gif Rytais nesinorisi net kojos is namu zengti,bet toks jau tas gyvenimas,kad reikia ax.gif Pas mus vis atsiranda vaiku,kuriu tevams salciai nebaisus doh.gif Tikiuosi rytoj visi saldziai miegos ir nenarstys koridoriais biggrin.gif Kadangi auklejamosios klases neturiu,tai nelabai ka turiu ir papasakoti ax.gif Lankstom gerveles,klijuojam popierelius ir gaunam pieno produktus vaikams pagal programa.Menesio pabaiga,tai tvarkau mokytoju sunestas ataskaitas ir tiek.Saulute sviecia,jau siandien ir paukstelius girdejau,tai taip gera pasidare biggrin.gif
Tiesa,jei kam reikes,turiu nemaza lobyna vaikisku daineliu,taip pat karaoke vaikisku daineliu,kur paleidi ir ekrane zodziai eina,igarsintu pasaku ir dar visokio "bieso" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Perla*: 31 sausio 2012 - 15:49
QUOTE(simba3 @ 2012 01 31, 11:51)
sVEIKUTES, GAL KURI TURIT DAINELE, NEZINAU KAIP JI VADINASI, BET ZODELIAI TOKIE " Abecele, abecele rankutes iskele....". Gal ka galit pasiulyt Abeceles sventes uzbaigimui ax.gif

Ir dar reikia grazaus eilerastuko apie kaciukus (K raidelei) ax.gif

Niekas nepagelbes? verysad.gif
Atsakyti
Sveikos. Mes pirmadieni nuvaziavome i mokykla. Klasese buvo po 1-2 mokinius. Direktore sake nevazinet sia savaite i darba, o mokiniam parasyt, kad del salcio nevyks pamokos. Aisku tokiu vadovu musu Lietuvelej maza. Kiti negaletu ramiai miegot, zinodami, kad mokytojai namie sedi per salcius. Bet dziaugiuosi, kad musu vadove yra zmogiska thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo INEXS: 31 sausio 2012 - 16:07
QUOTE(INEXS @ 2012 01 31, 17:07)
Sveikos. Mes pirmadieni nuvaziavome i mokykla. Klasese buvo po 1-2 mokinius. Direktore sake nevazinet sia savaite i darba, o mokiniam parasyt, kad del salcio nevyks pamokos. Aisku tokiu vadovu musu Lietuvelej maza. Kiti negaletu ramiai miegot, zinodami, kad mokytojai namie sedi per salcius. Bet dziaugiuosi, kad musu vadove yra zmogiska thumbup.gif

Na jums tikrai pasiseke su vadovybe thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(INEXS @ 2012 01 31, 17:07)

4u.gif
o čia tai geras. pas mus gali negali keliauk. bet dabar padarė atostgas, bet vis tiek turi važiuoti

Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2012 01 31, 17:33)
4u.gif
o čia tai geras. pas mus gali negali keliauk. bet dabar padarė atostgas, bet vis tiek turi važiuoti

O tai jums paankstino atostogas kokias papildomas,ar kaip?Nes mums nieko apie stostogas sia savaite nekalba.O atostogausim nuo vasario 16 d ir visa savaitele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 01 31, 12:51)
Ir dar reikia grazaus eilerastuko apie kaciukus (K raidelei) ax.gif

Vieversio 1 kl. mokytojo knygoje yra dainelė ,,Katinėlis Rainakėlis" , CD Nr. 27. Gal tiks padeklamuoti, o gal ir dainelę padainuosit smile.gif Pirmokams labai patiko. Viskas yra 2 pašte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenele04 @ 2012 01 31, 17:08)
Vieversio 1 kl. mokytojo knygoje yra dainelė ,,Katinėlis Rainakėlis" , CD Nr. 27. Gal tiks padeklamuoti, o gal ir dainelę padainuosit   smile.gif Pirmokams labai patiko. Viskas yra 2 pašte   smile.gif

Aciu, butinai paziuresiu. Musiskiai soka soki "Katineliai", tai tik zodeliu reik, keleta radau Tindirindi forume.

GAL kas turi dainele apie Abecele??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 31 sausio 2012 - 17:14