Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

še tai tau - į paštą nebeleidžia, kad nepersidirbtume. O pas mus tai buvo -20, kai kur ir -22. Visą savaitę šalčiai pranašaujami, ir mes bijom, kad atostogų nepaankstintų blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduuse: 30 sausio 2012 - 21:17
sveikos darbstuolytes, kaip smagu paskaitineti, pa2iai jau kartais ir ranka nekyla rašyti, bet mintimis su jumis pasisneku lotuliukas.gif kur geresnių pašnekovių ir surasi, čia visada darbinė nuotaika.

QUOTE(zuzanele @ 2012 01 30, 15:21)
Sveikos 4u.gif
Maniškiai labai mokytis norėjo, tad iš 21 sulaukiau 13. Darbavomės iš peties rolleyes.gif
Dėl gervelių , tai radau įrašą, kad registracija baigta, nebeturi popieriaus, nebent iš savojo daryti bet kokios spalvos. Nors aš užsiregistravau savaitgalį, tad įdomu kaip čia gausis g.gif

as taip pat registravausi savaitgalį g.gif , gal mes dar papuolėm ax.gif pagyvensim pamatysim

QUOTE(rutagra @ 2012 01 30, 17:02)
Pas mane šiandien iš 23 mokinukų buvo net 17 doh.gif . Tai buvo mažiausia klasė mokykloje. Visur kitur trūko po vieną, du....  blush2.gif

Pas mane siandien trūko 4, tai dirbome normaliai, dar ir būrelį prasivedžiau. tik va siandien turėjo būti pirmokų krikštynos, bet dėl to kad trūko mokinukų atidėjom šiltesniems laikams. Veltui visą šeštadienį skubėjau piešiau pirmokams medį. Bet labai šaunus gavosi, pačiai smagu, labai mėgstu piešti, net širdis atsigauna.

QUOTE(Betukas @ 2012 01 30, 18:30)
O dar klasėj 12 laipsnių tik doh.gif  Nušalau kojas unsure.gif

Antisanitarinės sąlygos, baisu blink.gif o pas mus taip uzkaitino, kad gyvenime dar niekad taip karsta nebuvę, langus atidarinėjom, oro trūko, gal rytojui kiek pareguliuos.

Klausimas del dantukų projekto, cia kur anksčiau vyko, į mokyklas gavote padėkas popierines, ar elektroniniu paštu, kad pačioms atsispausdinti?

Smalsauju blush2.gif Sakykite pirmokės ar darbe naudojatės knygelemis peliuko raidynas, peliuko skaičiai?
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2012 01 30, 12:47)
Sveikos. Ar nesušalot? Smagu, kai atsiranda neplanuotos atostogos.
Norėjau paklausti tų, kurios dalyvaujat saldainių popierėlių kilimo konkurse. Ant kokio popieriaus klijuojat? Kuo klijuojat? Jaučiu, kad klijais vargu ar lips visi popierėliai. o lipnia juosta tai labai ilgas ir varginantis darbas. pasidalinkite patirtimi. Ačiū.

Nepatikėsi, mes pradėjom, bet jau darbelio yra doh.gif doh.gif doh.gif Klijuojam klijais, bet pilam tiek, kad net nežinau, ar tėvai nepradės pykt. Vis tik jų sunaudojam. Svarbiausia, kad nelabai yra kur laikyti jį, nes gaunasi pakankamai didelis ryšulys. Dar negalvojau, akip jį reiks nusiųsti - jaučiu bus tik galvos skausmas mums.

QUOTE(Donatuke @ 2012 01 30, 15:09)
Ka tik pabaigiau parasyti scenariju skirta pirmokams " saugaus eismo popiete"
Imesiu i jusu skrynia , gal pravers...

user posted image

QUOTE(rityte @ 2012 01 30, 16:54)
Pas mus irgi pinigus iki vasario 7 d.

Mes irgi iki vasario 7 d.

Šiandien nebuvo 11 vaikų, tai su atėjusiais tobulinome skaitymo ir dailaus rašto įgūdžius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 30 sausio 2012 - 22:28
QUOTE(vaiduuse @ 2012 01 30, 15:12)
Donatuke, dėkojam už idėjas  4u.gif
mano klasė taip išauklėta, kad šiandien nė vieno mokinio nebuvo  biggrin.gif Tai spėjau "popierinius" darbus pasidaryt  biggrin.gif

Oho, pas mane truko tik vienos mokines. Pavydu biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 01 30, 21:31)
Klausimas del dantukų projekto, cia kur anksčiau vyko, į mokyklas gavote padėkas popierines, ar elektroniniu paštu, kad pačioms atsispausdinti?

Smalsauju blush2.gif Sakykite pirmokės ar darbe naudojatės knygelemis peliuko raidynas, peliuko skaičiai?

bye1.gif Labas rytas, dantukų projekto padėkas gavome popierines, tik kažkodėl jos nukeliavo pas valdžią, tai jei dar negavot - gal jos guli pas administraciją g.gif

O peliuko skaičius ir raideles naudoju, nes man ir piešinėliai daug gražesni, nei to raidžių traukinio, o be to kitoje pusėje ir užduotėlių yra - vaikams patinka thumbup.gif

Pas mane šiandien atėjo 3 vaikai iš 18 bigsmile.gif Vakar vienas iš jų sėdėjo namuose, nes buvo šalta, o šiandien atėjo lotuliukas.gif matyt jau šilčiau lotuliukas.gif Gero darbelio visoms gathering.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmokiukė: 31 sausio 2012 - 08:32
Labukas, linkiu visoms nesušalti ir pailsėti nuo vaikų, pas mane šiandien 1 vaikas, labai dirba, manau rytoj praeis noras ateiti.
Labai ačiū už naujus siuntinukus, kaip tik yra laiko paskaitinėti ir prisitaikyti sau
Atsakyti
sVEIKUTES, GAL KURI TURIT DAINELE, NEZINAU KAIP JI VADINASI, BET ZODELIAI TOKIE " Abecele, abecele rankutes iskele....". Gal ka galit pasiulyt Abeceles sventes uzbaigimui ax.gif

Ir dar reikia grazaus eilerastuko apie kaciukus (K raidelei) ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, tikiuosi nuotaikos geros, nes saulute smagiai sypsosi uz lango ... ir jei kas turit galimybe sedeti arti lango - ji dar ir nugara pasildo smile.gif (as kaip tik prie lango sedziu smile.gif

Siandien parasiau jums dar viena plana chuligana lotuliukas.gif tevu susirinkimui, nors tinka ir metodiniui bureliui . (rasit savo skrynioje)
Pati metoda .. tiksliau jo nuotrupas isgirdau is savo vyro, kuri darboviete siunte i bendravimo psichologijos seminara.. mat jis kaip ir mes dirba ... kaip jus ten saket g.gif aptarnaujantis personalas .. ar kazkaip .. doh.gif
Taigi metodas man patiko, adaptavau ji mokyklai .. kol kas naudoti bus galima kaip minejau teveliu susirinkime, o veliau adaptuosiu si metoda vaikams, galima bus tai atlikti per klases valandele smile.gif)
P.S. Prasom jo neplatinti i kaire ir i desine smile.gif) kol kas autorines teises mano lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatuke @ 2012 01 31, 13:15)
Sveikutes, tikiuosi nuotaikos geros, nes saulute smagiai sypsosi uz lango ... ir jei kas turit galimybe sedeti arti lango - ji dar ir nugara pasildo smile.gif  (as kaip tik prie lango sedziu smile.gif

Siandien parasiau jums dar viena plana chuligana  lotuliukas.gif  tevu susirinkimui, nors tinka ir metodiniui bureliui . (rasit savo skrynioje)
Pati metoda .. tiksliau jo nuotrupas isgirdau is savo vyro, kuri darboviete siunte i bendravimo psichologijos seminara.. mat jis kaip ir mes  dirba  ... kaip jus ten saket  g.gif  aptarnaujantis personalas .. ar kazkaip ..  doh.gif
Taigi metodas man patiko, adaptavau ji mokyklai .. kol kas naudoti bus galima kaip minejau teveliu susirinkime, o veliau adaptuosiu si metoda vaikams, galima bus tai atlikti per klases valandele smile.gif
P.S. Prasom jo neplatinti i kaire ir i desine smile.gif) kol kas autorines teises mano  lotuliukas.gif

Super dalykėlis. user posted image
Atsakyti
[quote=Donatuke,2012 01 31, 13:15]
Siandien parasiau jums dar viena plana chuligana lotuliukas.gif tevu susirinkimui, nors tinka ir metodiniui bureliui . (rasit savo skrynioje)

Gera idėja thumbup.gif O kiekvienas tėvelis turi gauti po visą lapą, ar tik kelias užduotėles? ax.gif
Atsakyti
[quote=pirmokiukė,2012 01 31, 15:39]
[quote=Donatuke,2012 01 31, 13:15]

Gera idėja thumbup.gif O kiekvienas tėvelis turi gauti po visą lapą, ar tik kelias užduotėles? ax.gif
[/quote]

butinai po visa lapa.. labai miela butu jei sie lapai butu atsviesti ant spalvotu lapu.. zaismingiau nuteikia smile.gif

Jau adaptavau si reikala ir mokiniams .. metu i jusu pasta.. 4u.gif
Papildyta:
beje butu labai smagu isgirsti ir atsiliepimus is kolegiu, kurios panaudos si metoda .. kaip sekesi, ka reiketu tobulinti ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 01 30, 22:31)
visą šeštadienį skubėjau piešiau pirmokams medį. Bet labai šaunus gavosi, pačiai smagu, labai mėgstu piešti, net širdis atsigauna.

Parodyk ir mums tą medį mirksiukas.gif . O kokią veiklą buvai suplanavusi su tuo medeliu? Ar tiesiog kaip sveikinimas?
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 01 30, 22:31)
o pas mus taip uzkaitino, kad gyvenime dar niekad taip karsta nebuvę, langus atidarinėjom, oro trūko

Pas mus irgi vaikai vienmarškiniai koridoriais vaikštinėja. O prie radiatorių rankos negali pridėti. Karšta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 31 sausio 2012 - 14:03