Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(lutute1 @ 2012 01 30, 20:17)

Donatuke, Tu tikras lobis. Mūsų paštas raibsta nuo Tavo atsiųstos metodinės medžiagos. Puikumėlis!
user posted image
Papildyta:

nesustosiu, kol neduosit prisijungimo .. lotuliukas.gif negi gausiu laukti kelis menesius.. man irgi norisi ideju pasisemti.. wink.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Donatuke, sveika prisijungusi 4u.gif

Vaiduuse, iš pradžių pasimečiau, o paskui sumojau, kad pagal kitą autorių dirbat doh.gif Aš pagal Riešutą, tai mes dar net daugybos nečiupinėjom ax.gif

Pas mane iš 19 buvo 5 vaikai. Papiktnaudžiavo, nes aplink daug šalčio tikrai nebuvo schmoll.gif Matysiu ryt kaip bus...O dar klasėj 12 laipsnių tik doh.gif Nušalau kojas unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 01 30, 19:30)
O dar klasėj 12 laipsnių tik doh.gif  Nušalau kojas unsure.gif

Siaubas kažkoks blink.gif
Atsakyti
Užtikau puslapiuką, gal bus naudingas 4u.gif
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 01 30, 18:30)
Sveikutės  4u.gif

Pas mane iš 19 buvo 5 vaikai. Papiktnaudžiavo, nes aplink daug šalčio tikrai nebuvo schmoll.gif  Matysiu ryt kaip bus...O dar klasėj 12 laipsnių tik doh.gif  Nušalau kojas unsure.gif

blink.gif užuojauta. Šilčiau renkitės 4u.gif
Atsakyti
4u.gif mergaitės, mokykoje turiu metodinę medžiagą "Linksnių pilies statyba" - nuskanuočiau. AR REIKIA? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmokiukė: 30 sausio 2012 - 19:55
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 01 30, 20:51)
4u.gif mergaitės, mokykoje turiu metodinę medžiagą "Linksnių pilies statyba" - nuskanuočiau. AR REIKIA?  bigsmile.gif

Tikrai taip smile.gif, nors pamokėlę jau prasivedžiau. Vaikams labai patiko, bet manau, kad ši medžiaga gali būti naudinga ir ateityje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 01 30, 19:57)
Tikrai taip smile.gif, nors pamokėlę jau prasivedžiau. Vaikams labai patiko, bet manau, kad ši medžiaga gali būti naudinga ir ateityje smile.gif

Ryt pasistengsiu nuskanuoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 01 30, 20:57)

Tai kad ši knygutė jau yra pašte. Paieškokit.
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2012 01 30, 21:26)
Tai kad ši knygutė jau yra pašte. Paieškokit.

Jau radau antrame pašte blush2.gif
Pirmasis paštas laikinai užblokuotas, vėl persistengėme. Reiks palaukti, kol galėsime įeiti.
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2012 01 30, 17:37)
Sveikutės, užsukau ir aš į naują temą pasižvalgyti, smagu čia kaip visada 4u.gif  Šiandien vaikų klasėje turėjau nedaug, tai apsukau koleges ir surankiojau iš visų "Kengūros" užduotis. Ką tik jas įkėliau į paštą  smile.gif  Yra ir "Mažylio" ir "Nykštuko" užduotys, tik kai kuriuose lapuose matosi vaikų žymėti atsakymai, tai ką nors sugalvosite smile.gif

Ot ačiū 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 01 30, 20:19)
Užtikau puslapiuką, gal bus naudingas  4u.gif
My Webpage

thumbup.gif

Atsakyti