Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(zuzanele @ 2012 01 30, 18:43)
O aš tik šiandien sužinojau dėl Kengūros. Kol pati nepradėjau teirautis, klausinėt, tol niekas nieko nesakė. Liko savaitė, jei ne šalčiai, gal suspėsiu surinkt pinigus ir pateikt duomenis.

Na taip, duomenis jau greitai reikia pateikti. O pasimokyti tai dar yra laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 01 30, 16:43)
O aš tik šiandien sužinojau dėl Kengūros. Kol pati nepradėjau teirautis, klausinėt, tol niekas nieko nesakė. Liko savaitė, jei ne šalčiai, gal suspėsiu surinkt pinigus ir pateikt duomenis.

O iki kada reikia pateikt duomenis "kengūrai"? Aš irgi dar nieko nežinau, šiaip atrodo dar pusantro mėnesio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 01 30, 18:50)
O iki kada reikia pateikt duomenis "kengūrai"? Aš irgi dar nieko nežinau, šiaip atrodo dar pusantro mėnesio doh.gif

Bent pas mus - pinigus įnešti iki vasario 7 dienos, o paraišką pateikti iki šio penktadienio.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 01 30, 18:53)
Bent pas mus - pinigus įnešti iki vasario 7 dienos, o paraišką pateikti iki šio penktadienio.

Pas mus irgi pinigus iki vasario 7 d.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 01 30, 16:53)

Ačiū mergaitės, gal dar spėsiu ir aš g.gif O, rodės, laiko dar daug ...
Ačiū, kad pabudinat miegalius blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, darbštuolytės bis.gif

O aš nebeskanavau užduotėlių Kengūriukams 4u.gif - nebenorėjau užkrauti pašto. Sakėte, kad jau yra atsiųstų ax.gif
Pas mane šiandien iš 23 mokinukų buvo net 17 doh.gif . Tai buvo mažiausia klasė mokykloje. Visur kitur trūko po vieną, du.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2012 01 30, 16:12)
mano klasė taip išauklėta, kad šiandien nė vieno mokinio nebuvo  biggrin.gif Tai spėjau "popierinius" darbus pasidaryt  biggrin.gif

drinks_cheers.gif MANO TAIP PAT lotuliukas.gif

QUOTE(Donatuke @ 2012 01 30, 17:15)
siandien kazkoks kurybinis ikvepimas mane aplanke (tiesa pasakius is neturejimo ka veikti)  blush2.gif   sukuriau jums visa rinkini smagiu uzduoteliu aprasymo mokymui.. metodas aisku bus girdetas , bet visgi gal kam pravers smile.gif  kursiu ir toliau.. tai , ka seniai buvau sumasciusi , tik laiko nerasdavau smile.gif     ax.gif

OT DARBŠTUOLĖ ĮSIJUNGĖ, KAIP VĖJAS mirksiukas.gif lotuliukas.gif SVEIKA GYVA 4u.gif

QUOTE(rutagra @ 2012 01 30, 18:02)
Pas mane šiandien iš 23 mokinukų buvo net 17 doh.gif . Tai buvo mažiausia klasė mokykloje. Visur kitur trūko po vieną, du....  blush2.gif

TAI GAL PAS JUS NEŠALTA? AR TAIP TĖVAI RŪPINASI VAIKŲ LAVINIMU? unsure.gif
O JAU PASMALSAVOT VIRTUALIOJ KELIONĖJ?
http://portalas.emok...ujiena6442.aspx
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 30 sausio 2012 - 17:38
QUOTE(ingredb @ 2012 01 30, 15:22)
dar studentes gavom pirmakurses,tai ziuri didelem akim kaip cia viskas vyksta.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir mes tokios buvom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 30 sausio 2012 - 17:38
QUOTE(lutute1 @ 2012 01 30, 19:37)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Ir mes tokios buvom

ech kaip gera atsiminti tuos laikus... wub.gif
Papildyta:
imesiu dar is savo kompo pradinukams daug maz tinkancius PPS foto rinkinius .. jei kas nors kartosis , prasom istrinti smile.gif
Atsakyti
Sveikos, šiandien dirbau pilnu tempu, nes trūko tik keturių vaikų. O ir šalta nebuvo-mano termometras rodė 16,kitur 18.Tikiuosiu dar turėti papildomų atostogų, nes visokių reikaliukų prisikaupę. O auklėti tai auklėju, bet visada pasitaiko koks vienas kitas "pavyzdingas" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2012 01 30, 17:37)
Šiandien vaikų klasėje turėjau nedaug, tai apsukau koleges ir surankiojau iš visų "Kengūros" užduotis. Ką tik jas įkėliau į paštą  smile.gif

Šaunuolė Ritytė. Pasidarbavai mūsų labui. Ačiū Tau.
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Donatuke @ 2012 01 30, 18:57)
imesiu dar is savo kompo pradinukams daug maz tinkancius PPS foto rinkinius ..

Donatuke, Tu tikras lobis. Mūsų paštas raibsta nuo Tavo atsiųstos metodinės medžiagos. Puikumėlis!
user posted image
Papildyta:
QUOTE(*Perla* @ 2012 01 30, 10:58)
Labas rytas mielosios 4u.gif Keistuoliu teatro daina Aciu,kad ziurejot jau paste ax.gif

Ačiū, Perla, už šią dainą. user posted image
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 01 30, 18:37)
drinks_cheers.gif MANO TAIP PAT lotuliukas.gif
TAI GAL PAS JUS NEŠALTA? AR TAIP TĖVAI RŪPINASI VAIKŲ LAVINIMU? unsure.gif

Kai kur rodė 20. Bet neatėjo tie vaikai, kuriems reikėtų lankyti. Tad darau išvadą, kad tėvai labai "rūpinasi" mirksiukas.gif
Atsakyti