Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(Vilsonyte @ 2012 01 30, 17:26)
Zuzanele, visa informacija 1-ame pašte. Ieškok prie konkursai, seminarai. Laišką atsiuntė Šarkka 2011-12-21  mirksiukas.gif

Ačiū už nuorodą. Bet čia, kaip supratau, nugalės vienas ilgiausias kilimas. O jei bus labai trumpas... Tai pateks tik tarp dalyvių... g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 01 30, 15:31)
Ačiū už nuorodą. Bet čia, kaip supratau, nugalės vienas ilgiausias kilimas. O jei bus labai trumpas... Tai pateks tik tarp dalyvių... g.gif

Turbūt taip ir bus. Bet vis galvoju kaip jį pašte tokį priims išsiųsti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2012 01 30, 13:47)
Sveikos. Ar nesušalot? Smagu, kai atsiranda neplanuotos atostogos.
Norėjau paklausti tų, kurios dalyvaujat saldainių popierėlių kilimo konkurse. Ant kokio popieriaus klijuojat? Kuo klijuojat? Jaučiu, kad klijais vargu ar lips visi popierėliai. o lipnia juosta tai labai ilgas ir varginantis darbas. pasidalinkite patirtimi. Ačiū.

Na mes pirkome biskiuka platesni,nes pagal matmenis neatradom (provincija esam biggrin.gif ),bet pakankamai ilgas,rudas,neplonas.Esam uzsiregistrave jau senokai,esam Nr.17,o klijuojam su dvipuse lipnia juosta.Bet ne kiekviena popiereli atskirai,o ta juosta per visa ploti uzlipinam,kad lipintusi popierelio virsus ir apacia.Pinigeliu isleisim,bet uz tai patvaru ir greita.Bandem su lipalais,atsoksta popiereliai schmoll.gif

Kas liecia gerveles,tai irgi ydomiai vyksta akcija...Pirma paskelbia,o tada stabdo g.gif Mes esam uzsiregistrave,bet popieriasu antra savaite nesulaukiam.Baigem turimus rezervus rozinio popieriaus,lankstom is Copy balto.
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2012 01 30, 15:12)
mano klasė taip išauklėta, kad šiandien nė vieno mokinio nebuvo  biggrin.gif Tai spėjau "popierinius" darbus pasidaryt  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš savo pirmokiukų dar nespėjau taip išauklėti thumbup.gif Gal pasidalintum auklėjimo receptais? lotuliukas.gif Iš 18 atėjo 11, tai šį be tą pakartojome, o po to jau užsiėmiau ir aš auklėjimu lotuliukas.gif Manau, kas rytoj jie netaeis, bet ateis tie, kurių nebuvo šiandien lotuliukas.gif lotuliukas.gif Todėl svajoju apie rytdienos popierinius darbus showoff.gif Kad tik valdžia vietinė nesugalvotų atostogas papildomas atkelti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2012 01 30, 16:09)
Aš popierių pirkau kancialiarinėje parduotuvėje, tokį apie kurį rašė nurodymuose -pigus, rudas, vyniojamas už 1m. po 50ct. mokėjau. Plotis yra 103cm. O klijuojame su lipnia juostele. Siaip vargo yra, bet manau, kad suspėsim  - turim daug pagalbininkų smile.gif O Jūs ar užsiregistavot? Registracija iki sausio 31d. mirksiukas.gif

Mes užsiregistravę jau seniai.Ir popierėlių prisirinkę nemažai. Tik dar nepradėjom klijuot - neapsisprendžiam kuo geriau. Bet jūsų patirtis rodo, kad ir mums reikės lipnia juostele. Vargsim. Gal pavyks ir spėsim.
Atsakyti
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 01 30, 17:01)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif aš savo pirmokiukų dar nespėjau taip išauklėti  thumbup.gif Gal pasidalintum auklėjimo receptais?  lotuliukas.gif Iš 18 atėjo 11, tai šį be tą pakartojome, o po to jau užsiėmiau ir aš auklėjimu lotuliukas.gif Manau, kas rytoj jie netaeis, bet ateis tie, kurių nebuvo šiandien  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Todėl svajoju apie rytdienos popierinius darbus  showoff.gif Kad tik valdžia vietinė nesugalvotų atostogas papildomas atkelti  doh.gif

O mano vienas pareiškė, kad jo namuose vieno nepaliks ir jis ateis į mokykla nors ir kiek bus šalčio doh.gif . Žinant, kad jo niekas neatveža, iki mokyklos labai daug eiti, nes iš kito mikrorajono, tai kažkoks siaubas doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2012 01 30, 17:02)
Mes užsiregistravę jau seniai.Ir popierėlių prisirinkę nemažai. Tik dar nepradėjom klijuot - neapsisprendžiam kuo geriau. Bet jūsų patirtis rodo, kad ir mums reikės lipnia juostele. Vargsim. Gal pavyks ir spėsim.

Tai jei dvipuse lipnia juostele,tai vargas menkas...tik laiko uzima ir tiek.Mes jau pradejome antra ruloneli klijuoti.Jei klijais,tai reikia arba sildomu grindu,arba klijuoti po pamoku ir per nakti palikti dziuti doh.gif Atrodo tai nerealiai kilimas,sakom,gaila jau bus ir atiduoti,nes aisku laimetojas bus vienas,o kaip dalyviu bus nemazai.Galetu bent po padekos rasta dalyvavusioms mokykloms iteikti thumbup.gif
Atsakyti
siandien kazkoks kurybinis ikvepimas mane aplanke (tiesa pasakius is neturejimo ka veikti) blush2.gif sukuriau jums visa rinkini smagiu uzduoteliu aprasymo mokymui.. metodas aisku bus girdetas , bet visgi gal kam pravers smile.gif kursiu ir toliau.. tai , ka seniai buvau sumasciusi , tik laiko nerasdavau smile.gif

Kada nors tikiuosi ir as galesiu pasigrozeti ir pasinaudoti jusu kurta metodine medziaga .. idomu visgi , kiekvienas savaip sumasto ..

Bukit geros, kuriai nesunku , zvilgtelkit ar mano kurineliai pasieke jusu pasta ?? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatuke: 30 sausio 2012 - 16:17
Aš irgi su popierėlių kilimu bandysiu dalyvauti, o kokius renginukus, pamokėles apie ekologiją žadat prasivest?
Atsakyti
QUOTE(Donatuke @ 2012 01 30, 17:15)
siandien kazkoks kurybinis ikvepimas mane aplanke (tiesa pasakius is neturejimo ka veikti)  blush2.gif  sukuriau jums visa rinkini smagiu uzduoteliu aprasymo mokymui.. metodas aisku bus girdetas , bet visgi gal kam pravers smile.gif  kursiu ir toliau.. tai , ka seniai buvau sumasciusi , tik laiko nerasdavau smile.gif 

Kada nors tikiuosi ir as galesiu pasigrozeti ir pasinaudoti jusu kurta metodine medziaga .. idomu visgi , kiekvienas savaip sumasto ..

Bukit geros, kuriai nesunku , zvilgtelkit ar mano kurineliai pasieke jusu pasta ??  ax.gif

Pasiekė, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, užsukau ir aš į naują temą pasižvalgyti, smagu čia kaip visada 4u.gif Šiandien vaikų klasėje turėjau nedaug, tai apsukau koleges ir surankiojau iš visų "Kengūros" užduotis. Ką tik jas įkėliau į paštą smile.gif Yra ir "Mažylio" ir "Nykštuko" užduotys, tik kai kuriuose lapuose matosi vaikų žymėti atsakymai, tai ką nors sugalvosite smile.gif
Atsakyti
O aš tik šiandien sužinojau dėl Kengūros. Kol pati nepradėjau teirautis, klausinėt, tol niekas nieko nesakė. Liko savaitė, jei ne šalčiai, gal suspėsiu surinkt pinigus ir pateikt duomenis.
Atsakyti