QUOTE(gutegute @ 2010 09 15, 16:44)
O galiausiai, jeigu sklypo zemes paskirtis yra kita, tai skaitliuko nededa ir elektros nepajungia tol, kol negaunamas statybos leidimas pastatams statyti. Gal tai saugiklis nelegalioms statyboms uzkirsti?
Jei sklypo paskirtis namų valda, tai galima ir be statybos leidimo elektrą vesti (turiu omenyje dėžutę iki sklypo)?
Mūsų situacija toka: derinam namo projektą su architektu ir elektrikas lygiagrečiai projektuoja elektrą. Buvau supratus, kad kol negausim statybos leidimo tol negalėsim vestis elektros
Bet statybos leidimo jaučiu be pavasario negausim, o dar jei 100d ves elektrą
. Mano noras būtų kaip nors išlygegretinti tuos procesus. Galbūt galima dabar kreiptis į RST ir dėl elektros įvedimo, kad ir neturim to statybos leidimo? Tuomet kokį pavasarį įves, kai mes jau gal turėsim statybos leidimą
.
Papildyta:
QUOTE(Pauliuss @ 2010 09 15, 17:17)
Taip tokiu budu bandoma uzkirst kelia nelegalioms statyboms. O cia Tutitukes receptas, kaip pirma pamatyt besisukanti skaitikli, o tik kada nors gaut statybos leidima gyv. namui: "Cia pazyma architekto, kad leisti isivesti elektra i ZU paskirties zeme Nuvaziavom pas architekte, pasakem, kad statysim siltnami ir reikia elektros, uzpildem elementaru prasyma ir gavom sita popieriuka o jau su tuo popieriuku i elektros tinklus, ten galinguma gavom ir gi prasyma parasem, susimokejom ir po kokiu 4d paskambino, kad jau dezute pastatyta "
Dėl Tutitukes sprendimo mums architektas sakė šiuo atveju negalima, nes mes projektavimo sąlygas prašėm namui statyti. Jei norim taip elektrą vestis, tai reikėjo prašyt proj. sąlygų elektrai. Na bent jau aš taip supratau
.