sveiki,turiu nemaza problemele su elektra...
gal kas galit kokios info?situacija tokia:ruosiames statyti nama,dokumentai jau kaip ir sutvarkyti,liko paskutinis etapas statybu leidimui gauti..viskas ,kaip ir neblogai tik ELEKTRA.....turime musu gatveleje problema nera daugiau elektros..
,yra vienas kaimynas (nauja statyba)zinau ,kad irgi po kol kas neturi...kiek girdejau VST nori ,kad tas zmogelis transfarmatorine statytu!ligtais moduline stulpine(net nzn kaip cia teisingai)gal kas esate susidure su ju statyba?ar seip zinot kokios kainos ir t.t. IR da vienas klausimelis,per musu sklypo krasteli eina 10kw aukstos itampos oro linija...apsaugos reikalvimai seip yra 10m ,bet esu buvusi VST kalbejau su vyr.inzinierium,prakankino jis mane nerealiai..
liepe visa iskelt(priskaiciavo sumas kaip is kosmoso
)bet galu gale po kokios 1h mes susikalbejom(matyt atsibodau)pradejo aiskinti,kad jei eina oro linija ir yra kazkokie A formos 2 atraminiai stulpai,(ten nuo vejo nesitabaluoja ir t.t.)o pas mus taip ir yra,gali buti atstumas derinamas iki 5 m.tai mane kaip ir patikino kad viskas ok.bet dabar architektas pradejo kazkoki s....atsiprasant malti...tai nervinuosi ir galvoju,gausiu as ta statybu leidima ar ne....gal kam buvo panasiai?ar siaip susigaudot situose reikaluose.....buciau laaaabai dekinga....