O man gražios tos "lėlytės" .Tuo atveju, jeigu graži mergina pasirodo visiška neišmanėlė, lieka tik grožis, o štai žavesys atsiranda vėliau kai susipažįsti su žmogumi ir galiu drąsiai teigti, jog pažįstu ne vieną gražią ir protingą merginą, kuri turi ir gerą darbą ir mylimą vyrą, jos niekuom nesiskiria nuo tų paprastų namų šeiminikių su ne tokia įspūdinga išvaizda, tik aplinkiniams manau atrodo kitaip, dėl tam tikrų nuostatų.
Nors manau gražioms merginoms lengviau daugelyje situacijų, jas dažniau pastebi ne tik vyrai , bet ir moterys, joms nereikia visiems įrodinėti kokios jos įdomios ir siekti dėmesio, joms ir taip visi (vyrai) siūlo daug daugiau nei paprastom merginom, ir kai tai pajunta, pradeda tuo naudotis. Kam kankintis darbe ir siekti karjeros keletą metų jeigu kažkoks tipelis (gal visai ir nieko) visa šita ir dar daugiau duoda vien už galimybę su tavim pabūti? O tos ne tokios gražios su tais pačiais "visai nieko" vyrukais (tik žinoma ne tokiais pasiturinčiais) draugauja už nieka ir yra labai laimyngos kai kažkas jas myli, tuo tarpu gražuolės renkasi, nes yra pasiūla, tik čia reikia neperžengti ribos, nes gali likti vienišos
Gal Jums ir nepatiko mano nuomonė, bet deja, radau daugiau pliusų būti gražia nei eiline. Ir čia nieko dėtas skirtingas grožio supratimas, nes kai pamatai išties gražią moterį, nelieka klausimų ar ji tavo skonio ar ne, tiesiog ji graži
QUOTE(Andzella2 @ 2008 08 31, 16:04)
O tos ne tokios gražios su tais pačiais "visai nieko" vyrukais (tik žinoma ne tokiais pasiturinčiais) draugauja už nieka ir yra labai laimyngos kai kažkas jas myli, tuo tarpu gražuolės renkasi, nes yra pasiūla, tik čia reikia neperžengti ribos, nes gali likti vienišos
as tai kazkaip linkusi manyti kad moterys kurios "draugauja" su vyrais uz pinigus yra prostitutes.ar apie ka jus cia kalbat?
Ne, prostitucija čia niekuom dėta, draugystė tarp vyro ir moters kaip poros, tą turėjau galvoje
QUOTE(Andzella2 @ 2008 08 31, 16:59)
Ne, prostitucija čia niekuom dėta, draugystė tarp vyro ir moters kaip poros, tą turėjau galvoje
tai kaip galima sakyti kad kai kurios draugauja uz nieka???
Nieko meterealaus negaudamos, gal taip geriau skamba kai tuo metu gražuolės gauna ir meilės ir materealių dalykų, tai kam geriau??
Nesakiau, kad tai yra mano vertybės, tai tiesiog atviras požiūris į gražių moterų gyvenimą, rodos čia labiau diskutuojame apie mane, nors tema apie gražias moteris bendrai:)
O galima būtų sužinoti, kokia tavo, Pepe, nuomonė apie gražoules?
O galima būtų sužinoti, kokia tavo, Pepe, nuomonė apie gražoules?
QUOTE(Andzella2 @ 2008 09 03, 12:48)
patraukli isvaizda privalumas
Nu ka,merginos,pesates kas geriau,grazus-nelabai protingas,protingas-nelabai grazus ar protingas-grazus(2 in 1) ,nes tokie dalykai labai reti,kad butu viskas viename.
Grozis suprantamas labai savitai,gali zmogus but nelabai grazuolis,bet patrauklus,skoningai rengiasi ir jis automatiskai patampa grazesniu.Siuo atveju kalbu apie merginas.
Taip,grozis yra privalumas ir ganetinai nemazas,bet man lelyte kaip sakot nera priimtinas dalykas,nes dauguma zino,kad jos grazios,savim pasitiki per daug,riecia nosytes ir pas jas ne visas jau islieka nuosirdumas,gerasirdiskumas,kuris beje labai jau retas dalykas siais laikais .Nes tokios asmenybes neieskos kad tik siaip sau poros,o ieskos gerai pasiturincio,cia yra labai jau naturalus ir mano aplinkiniu pazystamas dalykas.
Na,mazycio moralo gale.Vertinu grozi,bet dar labaiu vertinu zmogaus nuosirduma,supratima,draugiskuma,kad butu malonu ir idomu bendrauti
Garantuoju,kad yra procentas moteru,grazios,veiklios ir protingos,kurios uzdirba gerai,keliauja ir jos ieskosis lygiavercio partnerio ne todel,kad derindamasi prie jo pati gaus manu is dangaus,o todel,kad autoritetas neleidzia tureti kazka prastesnio salimais
Tai yra mano nuomone,nebutina jai pritarti,Nu priestarauti tik galima
Gyvenkite draugiskai
Grozis suprantamas labai savitai,gali zmogus but nelabai grazuolis,bet patrauklus,skoningai rengiasi ir jis automatiskai patampa grazesniu.Siuo atveju kalbu apie merginas.
Taip,grozis yra privalumas ir ganetinai nemazas,bet man lelyte kaip sakot nera priimtinas dalykas,nes dauguma zino,kad jos grazios,savim pasitiki per daug,riecia nosytes ir pas jas ne visas jau islieka nuosirdumas,gerasirdiskumas,kuris beje labai jau retas dalykas siais laikais .Nes tokios asmenybes neieskos kad tik siaip sau poros,o ieskos gerai pasiturincio,cia yra labai jau naturalus ir mano aplinkiniu pazystamas dalykas.
Na,mazycio moralo gale.Vertinu grozi,bet dar labaiu vertinu zmogaus nuosirduma,supratima,draugiskuma,kad butu malonu ir idomu bendrauti
Garantuoju,kad yra procentas moteru,grazios,veiklios ir protingos,kurios uzdirba gerai,keliauja ir jos ieskosis lygiavercio partnerio ne todel,kad derindamasi prie jo pati gaus manu is dangaus,o todel,kad autoritetas neleidzia tureti kazka prastesnio salimais
Tai yra mano nuomone,nebutina jai pritarti,Nu priestarauti tik galima
Gyvenkite draugiskai
QUOTE(Andzella2 @ 2008 09 01, 12:40)
Nieko meterealaus negaudamos, gal taip geriau skamba kai tuo metu gražuolės gauna ir meilės ir materealių dalykų, tai kam geriau??
Tai norit pasakyt, kad visos gražuolės akim mirkt ir visi turtai diedų jom po kojų Oi, dar ir meilę pamiršau Juokinga, kai dedami tokie štampai! Atrodo, nėra baisiogalų su dar baisesniais charakteriais, kurios šiurpina savo nusibaigusius vyrus...
Tiesiog manau, kad protinga moteris ir graži liks protinga Kartais tikslas pateisina visas priemones. Bet ne visos vien tik savo išvaizda kasdienę duoną uždirba. Čia jau tik nekurios profesijos
Aš pridėčiau kad ne vien tik gražios, bet ir "prisižiūrėję" Būna kad moteris pati iš savęs nėra labai daili, tačiau kai tinkamai apsirengia, pasidažo, išsitiesia- visiem aplinkui akis atitraukt sunku
QUOTE(ruda lape @ 2008 09 04, 22:04)
Aš pridėčiau kad ne vien tik gražios, bet ir "prisižiūrėję" Būna kad moteris pati iš savęs nėra labai daili, tačiau kai tinkamai apsirengia, pasidažo, išsitiesia- visiem aplinkui akis atitraukt sunku
Man priesingai. Nors ir labai issipusciusi mergina butu, graziais rubais, graziai pasidazius, bet man negraziu bruozu, tai ir nebus man ji grazuole O jei veido bruozai grazus, tai jinai ir su paprastais dzinsais ir maikute, nepasidazius atrodys graziau negu ta issipusciusioji