Įkraunama...
Įkraunama...

Daylette

Ateinu pasitarti, gal cia pas savo gydytoja vel nueiti g.gif
geriu jau 5men situos KT, kaip ir viskas ok, bet si men. menesiniu nera, tik vos vos patepe viena diena ir viskas g.gif ar cia eit nestumo testa pirkti doh.gif

QUOTE(*Paradigma* @ 2013 04 27, 19:38)
sveikos, o nėra Jums problemų su Daylette įsigijimu? Aš Kaune nueinu į didžiąsias vaistines - tai nei vienoje neturi.

As gyvenu ukmergeje tai problemu kol kas nebuvo su isigijimu
Atsakyti
QUOTE(*Paradigma* @ 2013 04 27, 19:38)
sveikos, o nėra Jums problemų su Daylette įsigijimu? Aš Kaune nueinu į didžiąsias vaistines - tai nei vienoje neturi.

As Camelijoj pirkau, ir Norfos vaistinej esu pirkusi
Atsakyti
Camelijoj ir aš pirkau iš el. vaistinės, bet šiuo metu - neturi. Norfos vaistinėj praeitą mėn. pirkau, tai iki šiandien dar neatsivežė ten. Akropolio Euro vaistinėj sakė lyg dar kartą atsiveš ir, kad daugiau nebebus. Tai gal ir nebegamins? O gal tik šiaip laikinai čia... žodžiu - problema, bent jau man smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vilvet @ 2013 04 28, 07:37)
Ateinu pasitarti, gal cia pas savo gydytoja vel nueiti  g.gif
geriu jau 5men situos KT, kaip ir viskas ok, bet si men. menesiniu nera, tik vos vos patepe viena diena ir viskas  g.gif  ar cia eit nestumo testa pirkti doh.gif
As gyvenu ukmergeje tai problemu kol kas nebuvo su isigijimu

aš irgi panašiai laiko geriu, tai man irgi yra buvę, jog nepasirodė mm arba keli lašeliai. Parašyta lapelyje (o gal pas ginę klausiau - nepamenu), jog normalu. Nebenormalu būtų jeigu 3mėn mm nebūtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Paradigma*: 30 balandžio 2013 - 16:02

aš irgi panašiai laiko geriu, tai man irgi yra buvę, jog nepasirodė mm arba keli lašeliai. Parašyta lapelyje (o gal pas ginę klausiau - nepamenu), jog normalu. Nebenormalu būtų jeigu 3mėn mm nebūtų.
[/quote]
aciu uz atsakima 4u.gif siaip man visus menesius buvo mm o sikart tik patepliojo viena diena ir viskas g.gif
dar ginekologe sake kad sitos tabletes pades man su mano veido problemom, bet kol kas nematau dideliu pokyciu, gal dar mazai laiko praejo g.gif
Atsakyti
[quote=vilvet,2013 05 02, 15:22]
[/quote]
aciu uz atsakima 4u.gif siaip man visus menesius buvo mm o sikart tik patepliojo viena diena ir viskas g.gif
dar ginekologe sake kad sitos tabletes pades man su mano veido problemom, bet kol kas nematau dideliu pokyciu, gal dar mazai laiko praejo g.gif
[/quote]

man tai rezultatas yra, neatsimenu kada raudonas koks spuogas būtų buvęs išaugęs, na aišku, inkštirų nepanaikino biggrin.gif bet šiaip, lyg mažiau riebi oda pasidarė...
Atsakyti
QUOTE(*Paradigma* @ 2013 05 12, 16:56)
man tai rezultatas yra, neatsimenu kada raudonas koks spuogas būtų buvęs išaugęs, na aišku, inkštirų nepanaikino biggrin.gif bet šiaip, lyg mažiau riebi oda pasidarė...

Kaip jums faina smile.gif mane tai dar panaikina spuogai, bet lyg tai maziau dabar g.gif tikiuosi isvis nebus ju doh.gif

O kaip jums su svoriu, as tai priaugau 4kg gerus, dabar galvoju ar nuo KT ar cia po ziemos lotuliukas.gif doh.gif ir siaip issiputus jauciuosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilvet @ 2013 05 13, 07:47)
Kaip jums faina smile.gif mane tai dar panaikina spuogai, bet lyg tai maziau dabar  g.gif  tikiuosi isvis nebus ju  doh.gif 

O kaip jums su svoriu, as tai priaugau 4kg gerus, dabar galvoju ar nuo KT ar cia po ziemos  lotuliukas.gif  doh.gif  ir siaip issiputus jauciuosi  doh.gif

žinokit aš irgi priaugau kokius 3-4kg, bet irgi tiksliai nežinau ar nuo kt ar tiesiog nuo to, kad ne itin sveikai maitinuosi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Bandysiu čia atsakymo ieškoti geriu Daylette tabletes daugiau negu puse metų ir pirmą kartą tokia nesąmonė atsitiko, likus savaitei iki žalių tablečių man prasidėjo mėnesinės, ir likus dviems žalioms tabletėms jo baigėsi. Kai pabaigiau paskutinę žalią tabletę jos vėl prasidėjo. Kaip suprantu tai tikrai nėra normalu, o gal taip gali būti nuo didesnio streso. Kaip manot vertėtų sunerimti? :/
Atsakyti
Gal man irgi kas patars - antrą mėnesį nesulaukiu nei lašelio mmm geriant žalias tabletes. Kažin čia normalu ar nelabai ir ar vertėtų eit pas gydytoją ar palaukt dar?
Atsakyti
QUOTE(*Paradigma* @ 2013 05 19, 17:32)
Gal man irgi kas patars - antrą mėnesį nesulaukiu nei lašelio mmm geriant žalias tabletes. Kažin čia normalu ar nelabai ir ar vertėtų eit pas gydytoją ar palaukt dar?

man taip buvo ana karta9 bet tik viena menesi), o si menesi geriant antra zalia tablete mmm pasirode ax.gif bet negausiai g.gif O seniai geriat tas tabletes?
Atsakyti
Labas mergaitės. Atsitiko man taip, jau virš metų geriu Daylette ir visąlaik buvo viskas gerai. Vakar pradėjo man teplioti, o mmm turi prasidėti trečiadienį. Visas tabletes vartojau laiku, neviduriavau, nevėmiau. Kaip manot, ar verta nerimauti dėl nėštumo, nes prieš kelias dienas apturėjau meilę.
Atsakyti
QUOTE(*Paradigma* @ 2013 05 19, 17:32)

Vat man irgi lygiai tas pats unsure.gif preita menesi buvau pas gine kitais reikalais, tai nu sake, kad nestumo near, gerk toliau ir ziurek. Si menesi vel nera mm, gine atostogauja, jau net sunerimau unsure.gif
Atsakyti