Kas cia dabar????
Gal "priesams" virusa savo perleist? a? isguldys kaip mat visas i lazareta
QUOTE(Dantukė @ 2012 01 28, 15:27)
Kas yra sveinga?
Tai, kad ir dalinosi, jeigu nebūtų dalinusi, nebūtų šios istorijos
Tai, kad ir dalinosi, jeigu nebūtų dalinusi, nebūtų šios istorijos
Svetinga ... Atsiprašau, ponia Tiesiog per greit mygtukus spaudau
Gerai dar, kad vyro su vaikais nepasiėmėt išeidama
kazkaip nemaloniai perskaiciau tuos puslapius, ziauru kokie zmones aplink cia
s@mi - man jusu tapkytes grazios, berniukiskos Mano sunui jos patiktu. Kadangi pakomentuoti nei iskirpimo, nei nosytes, negaliu, nes nesuprantu
s@mi - man jusu tapkytes grazios, berniukiskos Mano sunui jos patiktu. Kadangi pakomentuoti nei iskirpimo, nei nosytes, negaliu, nes nesuprantu
QUOTE(s@mi @ 2012 01 28, 19:04)
Merginos, ateinu jūsų nuomonės išgirst. Kaip jums šios šlepetės? Nosytės, iškirpimai?
Niekaip nesuprantu ar čia jau gerai, ar dar ne
Niekaip nesuprantu ar čia jau gerai, ar dar ne
Ir aš tokias mašinytes turiu
O to iškirpimo užtenka, nuotraukoj atrodo mažokas
Šiaip minkštai atrodo, aš mėgstu kietas
Pirmą kart nesukibo sluoksniai-karšinys su sluoksna
s@mi, vis tik iskirpimuka padailinciau, rimtai...gal siek tiek link priekio daugiau iskirpciau ir lengvumo priduotu tas iskirpimas. Ir dar, man rodos, kad uzkulnis labai gilus...nezinau ar supratai ka norejau tuo pasakyt...a v astolnom priekrasnaja markiza, vsio chorosho... aa , kaip su tuo storiu???jeigu stipriau pakociojus? spalva ...siaip teisinga linkme eini...praktikos, praktikos daugiau
O gal vaiko kojai nereik to kirpimo daryt didelio , taip galvoju, kad gal nesmuks nuo kojos , ar čia ne vaikiškos.Čia mano tokie pamastymais garsu. Kaupiuosi princesės batams, Kadabra užvežė viruso .
QUOTE(Daivulyte @ 2012 01 28, 21:21)
s@mi - man jusu tapkytes grazios, berniukiskos Mano sunui jos patiktu.
Ačiū
QUOTE(dzūkė @ 2012 01 28, 21:45)
Ir aš tokias mašinytes turiu
dzūke, įtariu, kad ten pat apsipirkom mašinytėm
Dėl iškirpimo abejonių yra, bet mintis, kad tapkutė būtų apgaubusi kuo daugiau kojytės
Aš nesuprantu kas yra kietos ir minkštos . Man šios tokios tvirtos (lyginant su anksčiau veltom). Gal išduotumėte paslaptį, kur galima pačiupinėti teisingai suveltas šlepetes ? Prieš Kalėdas vienoj mugėj čiupinėjau, tai mano, kaip pradedančios, šlepetės man pasirodė ne ką prastesnės
Papildyta:
Juperi, vaikiškos čia. Man daugiau nebesikočioja, nors šiaip aš jų nelabai kočioju, glostau vis,pamušu kartais kokiu kočėlu Dėl užkulnio supratau, ką turėjote omeny . Praktikos tikrai bus. Ačiū, kad komentuojate, bo kaip kitaip išmokt Vien iš paveiksliukų/nuotraukų sunku suvokti man.
QUOTE(Katinytis @ 2012 01 28, 21:18)
O gal vaiko kojai nereik to kirpimo daryt didelio , taip galvoju, kad gal nesmuks nuo kojos , ar čia ne vaikiškos.Čia mano tokie pamastymais garsu. Kaupiuosi princesės batams, Kadabra užvežė viruso .
as manau, akd vaiku keltis yra aukstesne, todel vien del isimovimo palengvinimo reiktu, antra, kad nespaustu , trecia, mano subjektyvi nuomone- tapukai igautu siek tiek grakstesne forma... o gal siek tiek prakirpti (ikirpima padaryti)...nors ka cia kalbu...jeigu jau matuota ir tinka...
Aš tai nieko nežinau tik kalbu .
QUOTE(s@mi @ 2012 01 28, 21:23)
Dėl užkulnio supratau, ką turėjote omeny .
o del uzkulnio galiu drasiai tau pasakyt, kodel jis toks todel, kad kai iskirpai skyle, sugalvojai palikti ta uodegele...tai va, kadangi ja norejai palikti, negali patvarkyti/apkirpti daugiau uzkulnio...kai ji pazemintum, nebutu toks gilus, juk nebuna zmoniu su pentinais atsikisusiais kazin tikrai supratai ka cia sapalioju? man irgi paprasciau butu parodyt, nei rasyti, kai nezinau kaip kai kuriuos daiktus net ivardinti
bais rasau, bet tos tavo klaidukes tikrai pataisomos ir nera dideles
QUOTE(s@mi @ 2012 01 28, 21:23)
dzūke, įtariu, kad ten pat apsipirkom mašinytėm
Dėl iškirpimo abejonių yra, bet mintis, kad tapkutė būtų apgaubusi kuo daugiau kojytės
Aš nesuprantu kas yra kietos ir minkštos . Man šios tokios tvirtos (lyginant su anksčiau veltom). Gal išduotumėte paslaptį, kur galima pačiupinėti teisingai suveltas šlepetes ? Prieš Kalėdas vienoj mugėj čiupinėjau, tai mano, kaip pradedančios, šlepetės man pasirodė ne ką prastesnės
Ką įtari?
Jeigu kojytė telpa, tai ir užtenka iškirpimo. Vistiek besiaudinėjant kažkiek prasitaso.
O suvėlimą pajausi vėliau ar tau jo užtenka, ar ne