Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

QUOTE(raganele @ 2012 01 28, 12:09)

Merginos, atradau atradimą, kad un Sartų po savaitės trauks Lietuva

Dalyvaut nedalyvausi, bet jkei važiuosiu tai aš už susitikimą bigsmile.gif

QUOTE(žollia @ 2012 01 28, 13:23)
...Aš pagalvojau, kad koks tai verslininkas su kokia tai savo merga lotuliukas.gif

Oi lotuliukas.gif Su savo bernu, labiau lotuliukas.gif

QUOTE(Senjora58 @ 2012 01 28, 13:41)
kai tuo tarpu slepeciu savikaina siekia vos viena desimti litu,

[jinai save pervertina]

Ane lotuliukas.gif

Ir pervertina ją tie kurie po pusmetį eilėje tapukų laukia biggrin.gif Ale, gal net necverta ginčytis, jei žmogus neturi to organo už sąžinę atsakingo, jo ir nepriauginsi.

QUOTE(Trakst @ 2012 01 28, 13:52)
Juk dailiniko nutapyto paveikslo dazu ir drobes kainos nieks neskaiciuoja.

O ir durnai, kad neskaičiuoja, nes man labiau paveikslo už 10 litų, nei už kelis šimtus norėtusi bebe.gif
Papildyta:
QUOTE(Trakst @ 2012 01 28, 16:22)
Dantuke, Senjora58 nesuprantu jusu poziurio ir pozicijos. Is kur tiek pykcio, pavydo ir neapykantos?

Jos tiesiog lietuvaitės flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2012 01 28, 15:20)
Žmogus, nusimantis matematikoje, ekonomikoje, bet nemokantis paskaičiuoti savikainos biggrin.gif Imkite kolegijos ekonomikos fakulteto vadovėlį ir ten labai aiškiai parašyta kas sudaro savikainą biggrin.gif . O antras momentas - tiek klaidų keliuose sakiniuose blush2.gif
Žodžiu, darbai ir bendravimo lygis pasako labai daug smile.gif

Na va tik kolegijos vadovelius skaitot, kokios spragos pas Jus, reikia ciupti universitetinius vadovelius biggrin.gif .

Taigi ne i lietuvių kalbos pamokėlius susirinkome biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Trakst @ 2012 01 28, 15:22)
Dantuke, Senjora58 nesuprantu jusu poziurio ir pozicijos. Is kur tiek pykcio, pavydo ir neapykantos?

neturiu ką veikt lotuliukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(Šelma @ 2012 01 28, 15:24)
Jos tiesiog lietuvaitės flirt.gif

kaip ir jus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dantukė: 28 sausio 2012 - 15:31
QUOTE(Dantukė @ 2012 01 28, 15:34)
Na va tik kolegijos vadovelius skaitot, kokios spragos pas Jus, reikia ciupti universitetinius vadovelius  biggrin.gif .

Jau baigti biggrin.gif inuversitete savikainą jau moka paskaičiuoti, ten jau mokosi rimtesnių analizių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantukė @ 2012 01 28, 16:34)
kaip ir jus  lotuliukas.gif

Aš daug aukščiau jūsų, nes man smagu, kad yra žmonių kurie kuria, kurie moka sąžiningai parduoti, kurie šypsosi ir džiaugiasi gyvenimu, pildo savo svajones, o tie kurie kiša pagalius į ratus ir džiaugiasi, kad kaimyno troba dega, lai gauna gyvenime pagal nuopelnus. Diskusija baigta, neverta vagiui (ir jį palaikančiui) įrodinėti, kad jis elgiasi negražiai. Jei mama to vaikystėje neįdiegia, tai deja... Kuproto ir grabas neištiesina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šelma: 28 sausio 2012 - 15:54
QUOTE(stewie @ 2012 01 28, 15:38)
Jau baigti biggrin.gif inuversitete savikainą jau moka paskaičiuoti, ten jau mokosi rimtesnių analizių biggrin.gif

lotuliukas.gif uz tai Jums ir koleginius vadovelius tik, ir skaityti lotuliukas.gif beja pati su klaidom rasot lotuliukas.gif .

Papildyta:
QUOTE(Šelma @ 2012 01 28, 15:53)
Aš daug aukščiau jūsų, nes man smagu, kad yra žmonių kurie kuria, kurie moka sąžiningai parduoti, kurie šypsosi ir džiaugiasi gyvenimu, pildo savo svajones, o tie kurie kiša pagalius į ratus ir džiaugiasi, kad kaimyno troba dega, lai gauna gyvenime pagal nuopelnus. Diskusija baigta, neverta vagiui (ir jį palaikančiui) įrodinėti, kad jis elgiasi negražiai. Jei mama to vaikystėje neįdiegia, tai deja... Kuproto ir grabas neištiesina.

kas katinui pakels uodega, jei ne pats biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dantukė: 28 sausio 2012 - 16:15
Dantukė ir Senjora 58, diskusija baigta biggrin.gif neterškite temos.
Už lango leidžias saulė, šaltukas spaudžia...gražaus, ramaus jums vakaro biggrin.gif
O ištikimos šios temos lankytojos parodys dienos darbus, mes vėl ramiai dalinsimės savo sėkmėm ir rūpesčiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2012 01 28, 16:37)

smagu, kad susipratot, nors tiek gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2012 01 28, 17:37)
Už lango leidžias saulė, šaltukas spaudžia...gražaus, ramaus jums vakaro biggrin.gif
O ištikimos šios temos lankytojos parodys dienos darbus, mes vėl ramiai dalinsimės savo sėkmėm ir rūpesčiais smile.gif

Na kadangi as neistikima, tai ir nieko nerodysiu. bebe.gif Po teisybei tai turiu beda. Fotikas subyrejo. verysad.gif Gal kas zinot kur Vilniuj galima suremontuot? unsure.gif
Atsakyti
***** mergos, ko jūs veliatės į tas provokacijas. Dar kad kiekvienam "žinovui" aiškint ir aiškintis kas, kaip, kam už kiek ir kodėl doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Senjora58 @ 2012 01 28, 12:41)
Taip ji atrado savo gysla, budama patriote, nenori pardavineti lietuviams,

o kodėl turi?
kur nori ten pardavineja. ar patriotiškumą reiškia kuo pigiau pardavineti ir būtinai lietuviams su pasu? ir būtinai dar galerijai 50 proc. atiduoti? jei dar kas liko tai butinai po jomarkus, muges turgus važinėti kaip viduramžiais ir dar sm temoje parduoti blink.gif

QUOTE(Dantukė @ 2012 01 28, 14:27)
Kas yra sveinga?
Tai, kad ir dalinosi, jeigu nebūtų dalinusi, nebūtų šios istorijos  biggrin.gif

aha - pati kalta cool.gif jūs ne prie ko doh.gif šitiek idėjų, šitiek, minčių, spalvų, bet ne nes "sumokėjot". mes ne viena sumokejusios esam, bet ne uz galimybę pavogti - tos treisės neparduodamos lyg mastau.gif nu bet pačios kvailos esam doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 28 sausio 2012 - 17:07
Baigusi aš ekonomikos mokslus ir tikrai žinau kokia savikaina mano gaminiu, nors tapkiu ir neveliu, žinau kiek kainuoja gaminiu pakavimas ir žinau kiek norėčiau gauti ir gaunu už savo sugaišto laiko valanda tongue.gif . Ir vadovėlius studijuojame, verslo kūrimo seminarus lankom , nereik galvot , ponička, kad tik Jūs esat galvota tongue.gif .
Ir kažkaip šiandien kaip tyčia dvi tokios protingos asabos pagerbė šita veltinio tema savo apsilankymu. Idomu patapo kodėl g.gif
Papildyta:
Gal kas zinot kur Vilniuj galima suremontuot?

Gaila žinau gera meistriuka tik Kaune.
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2012 01 28, 17:17)

Ir kažkaip šiandien kaip tyčia dvi tokios protingos asabos pagerbė šita veltinio tema savo apsilankymu. Idomu patapo kodėl  g.gif

pamokyti, kaip TEISINGAI reikia žiūrėti į verslą i gyvenimą wink.gif
Atsakyti