Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

Jau 162 balsai 4u.gif
Atsakyti
Nu va Belaukiux prisijungė, o tai visos slapčia kažkur velia biggrin.gif Liuks aulinukai, o tie be užkulnio man vistiek kažkaip nežinau, nu kaip nukirptos biggrin.gif va Kadabros rudos priformuotos baisiai gražiai buvo.

Aš tai įnikau į vyro sunešiotų džinsų lentyną:

user posted image
Atsakyti
raganėle, gražiai atrodo įveltas džinsas thumbup.gif
Aš niekaip nedrįsčiau bandyt, galvočiau: oi, stora medžiaga,medvilnė.... ax.gif
Atsakyti
raganele, juodųjų dekoracija išsiuvinėta, o šviesiųjų nerta juostelė privelta? ax.gif
O kas ten už gražių džinsinių šlepečių toks apvalus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2012 04 10, 13:28)
raganėle, gražiai atrodo įveltas džinsas thumbup.gif
Aš niekaip nedrįsčiau bandyt, galvočiau: oi, stora medžiaga,medvilnė.... ax.gif

ačiū, svarbu kuo stipriau išnešiotas džinsas būtų ir kuo plonesnė vilna smile.gif aišku be adatos neapsiėjau ir jau sausą, siūtą siuvinėtą darkart visą reikalą muilavau, žodžiu daug vazonės, bet man labai rūpėjo pabandyt
Papildyta:
QUOTE(Žydraakė @ 2012 04 10, 13:31)
raganele, juodųjų dekoracija išsiuvinėta, o šviesiųjų nerta juostelė privelta? ax.gif
O  kas ten už gražių džinsinių šlepečių toks apvalus? g.gif

šviesių nėrinys, kaip ir rudų siuvinėjimas, viską ką apgražinu ant suveltų - dar kartą muiluoju, kad į veltinį įsisiubtų. Taip pat ir karoliukus tų džinsų. Už tapkių rankinukėlis apvalus, va čia daugiau: http://www.rasosvelt...-recycling.html
Atsakyti
[quote=raganele,2012 04 10, 14:22]
Nu va Belaukiux prisijungė, o tai visos slapčia kažkur velia biggrin.gif Liuks aulinukai, o tie be užkulnio man vistiek kažkaip nežinau, nu kaip nukirptos biggrin.gif va Kadabros rudos priformuotos baisiai gražiai buvo.

Aš tai įnikau į vyro sunešiotų džinsų lentyną:

aga,pritariu kad Kadabros bekulnės superinės, bet kaip pirmam kartui ir taip bus gerai irnesakyk.gif

tos džinsinės labai įdomios, gražiai žiūrisi. o tie aviliukai-rutuliukai-delninukai iš vis jėgiški thumbup.gif
Atsakyti
Fainos slepetes, Raganele su dzinsiuku. Ir rankine super thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Doloresa1 @ 2012 04 10, 13:20)
Jau 162 balsai

Faina ax.gif

Man tie Raganėlės rankinukai-kamuoliukai superinė mintis prie suknios, labai žaismingai atrodo thumbup.gif Anadien su savo mergikėm jos bloge žiūrinėjom, tai abi tokių užsinorėjo, sakau, nusivelkit biggrin.gif Labai originalu wub.gif
Atsakyti
raganele thumbup.gif thumbup.gif as tai po nepasisekusiu bandymu su siulais atsisakau tokiu ideju, cia tik tokioms kaip jums drasioms ikandama biggrin.gif
O as pasiverkti noriu. Vakar mano labradoodle nutare issiaiskinti naujo siuntinio sudeti rolleyes.gif zodziu 1.5 kg vilnos issklaidyta po sunaus kambari taip tyliai, kad net negirdejau. doh.gif gerai, kad tik idomu buvo, tai neliko laiko paragauti rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 04 11, 19:39)

O as pasiverkti noriu.

vaizdas nedžiuginantis schmoll.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti