Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

"bateliai" lietuviškai "vasarai"

user posted image
Atsakyti
Raganėle, begedė tai nereali esi biggrin.gif . Uždėjo kažkokius fainus padus, lygtais prisiuvo, ir nieko nesimato cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 04 06, 16:14)
Raganėle, begedė tai nereali esi biggrin.gif . Uždėjo kažkokius fainus padus, lygtais prisiuvo, ir nieko nesimato cool.gif

žinok lygiai tuos pačius kaip visada biggrin.gif tik skylutes prabadžiau toj gumoj ir prisiuvau, ui pirštus susibadžiau, nosinėj daly sunku dygsniuot.
Atsakyti
Raganele koks grozis.... o is kur tokie padukai jei nepaslaptis ar as praganiau jei buvau kur parasiusi blush2.gif
Atsakyti
Rašiau jau iš kur, čia batsiuvių vadinama "profilaktika" gumos lakštai batų padams paklijuoti, kad neslystų, lėčiau dėvėtųsi. Turi beveik visos batų taisyklos, Molėtuose dar netikrinau biggrin.gif Išsikerpi iš lakšto padukus ir kaip nors tvirtini arba jei randi sukalbamą batsiuvį - jis pats ir paklijuos. Man baisūs batininkų klijai, nebenoriu nuodytis, tai bandau visokius dviračius išradinėt.
Atsakyti
Na siūt tai tikrai sudėtinga. Mane odos prie veltinio siuvimai atgrasė, o dar po pusmečio kai siūlai sudilo (atseit nedylantys doh.gif ), tai nusivyliau tai siuvimais:). Būt gerai padukas su tokiu ranteliu siuvimui, kad tiesiogiai siūlai nesitrintų.
Aš vis į tokias turgines tapkes ale veliūrines žiūriu, tai ten būtent tokie padukai, su įgilinumu siūlei. Bet kur jų gaut? ax.gif
O siuvai kiaurai? Ta prasme siūlė viduj matos? Atrodo ta labai dailiai iš tiek, kiek matosi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 06 balandžio 2012 - 17:29
aha su tuo įgilinimu siūlei būtų puiku, šie ir paklijuoti minimaliai, kad siūlui nusivaikščiojus nekristų. O gaut nu kur kur biggrin.gif alibaba china, minimalus kiekis 10 tūkst. vnt... metamės? biggrin.gif
Atsakyti
Ai gal be kiniečių kaip nors geriau smile.gif .
Atsakyti
a siūlė, na tai kur matosi, kulninėj daly nėr siūlo, veltinyje slėpt nesunku, bet pirštuose jau sudygsniuota ir gerokai bile kaip, nes ten eina kaku sunku pasiekt doh.gif

Marmalinu dažus kiaušiniam, ką tik grįžom su vaikais iš balos su alksnių žievėm ir šakom. Ale tai kiaušiniai ryt, o šiandien gal tame reikale vilną subandyt g.gif ar šilką, kažin ar nudažytų. Nėra bandžiusių? Man vis ką pagadint rūpi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 04 06, 13:13)
"bateliai" lietuviškai "vasarai"

user posted image

čia su ta yla pavyko prisiūt?
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 04 06, 18:37)
čia su ta yla pavyko prisiūt?

nedar neįgijau to žaisliuko, gal būt buvę lengviau
Atsakyti
visas su šventom Velykom 4u.gif gal jau pavasario sulauksim...
Raganėle, tapkės-bateliai labai faini thumbup.gif padus tikrai siūti sunku, dar tokius kietus.

surezgiau be kulno vienas.kulnas man platokas atrodo,žinau ką kitą kart kitaip daryčiau.
user posted image

čia dar vienos, nieko ypatingo
user posted image
Atsakyti