"bateliai" lietuviškai "vasarai"
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 04 06, 16:14)
Raganėle, begedė tai nereali esi . Uždėjo kažkokius fainus padus, lygtais prisiuvo, ir nieko nesimato
žinok lygiai tuos pačius kaip visada tik skylutes prabadžiau toj gumoj ir prisiuvau, ui pirštus susibadžiau, nosinėj daly sunku dygsniuot.
Raganele koks grozis.... o is kur tokie padukai jei nepaslaptis ar as praganiau jei buvau kur parasiusi
Rašiau jau iš kur, čia batsiuvių vadinama "profilaktika" gumos lakštai batų padams paklijuoti, kad neslystų, lėčiau dėvėtųsi. Turi beveik visos batų taisyklos, Molėtuose dar netikrinau Išsikerpi iš lakšto padukus ir kaip nors tvirtini arba jei randi sukalbamą batsiuvį - jis pats ir paklijuos. Man baisūs batininkų klijai, nebenoriu nuodytis, tai bandau visokius dviračius išradinėt.
Na siūt tai tikrai sudėtinga. Mane odos prie veltinio siuvimai atgrasė, o dar po pusmečio kai siūlai sudilo (atseit nedylantys ), tai nusivyliau tai siuvimais:). Būt gerai padukas su tokiu ranteliu siuvimui, kad tiesiogiai siūlai nesitrintų.
Aš vis į tokias turgines tapkes ale veliūrines žiūriu, tai ten būtent tokie padukai, su įgilinumu siūlei. Bet kur jų gaut?
O siuvai kiaurai? Ta prasme siūlė viduj matos? Atrodo ta labai dailiai iš tiek, kiek matosi
Aš vis į tokias turgines tapkes ale veliūrines žiūriu, tai ten būtent tokie padukai, su įgilinumu siūlei. Bet kur jų gaut?
O siuvai kiaurai? Ta prasme siūlė viduj matos? Atrodo ta labai dailiai iš tiek, kiek matosi
aha su tuo įgilinimu siūlei būtų puiku, šie ir paklijuoti minimaliai, kad siūlui nusivaikščiojus nekristų. O gaut nu kur kur alibaba china, minimalus kiekis 10 tūkst. vnt... metamės?
a siūlė, na tai kur matosi, kulninėj daly nėr siūlo, veltinyje slėpt nesunku, bet pirštuose jau sudygsniuota ir gerokai bile kaip, nes ten eina kaku sunku pasiekt
Marmalinu dažus kiaušiniam, ką tik grįžom su vaikais iš balos su alksnių žievėm ir šakom. Ale tai kiaušiniai ryt, o šiandien gal tame reikale vilną subandyt ar šilką, kažin ar nudažytų. Nėra bandžiusių? Man vis ką pagadint rūpi
Marmalinu dažus kiaušiniam, ką tik grįžom su vaikais iš balos su alksnių žievėm ir šakom. Ale tai kiaušiniai ryt, o šiandien gal tame reikale vilną subandyt ar šilką, kažin ar nudažytų. Nėra bandžiusių? Man vis ką pagadint rūpi
QUOTE(raganele @ 2012 04 06, 13:13)
čia su ta yla pavyko prisiūt?
QUOTE(srauni_upe @ 2012 04 06, 18:37)
čia su ta yla pavyko prisiūt?
nedar neįgijau to žaisliuko, gal būt buvę lengviau
visas su šventom Velykom gal jau pavasario sulauksim...
Raganėle, tapkės-bateliai labai faini padus tikrai siūti sunku, dar tokius kietus.
surezgiau be kulno vienas.kulnas man platokas atrodo,žinau ką kitą kart kitaip daryčiau.
čia dar vienos, nieko ypatingo
Raganėle, tapkės-bateliai labai faini padus tikrai siūti sunku, dar tokius kietus.
surezgiau be kulno vienas.kulnas man platokas atrodo,žinau ką kitą kart kitaip daryčiau.
čia dar vienos, nieko ypatingo