Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

biggrin.gif va va, reikia visapusiškai apsišviesti, kokie priedai vilnoje būna. Nesimato tų adatų paprastai, tik pasijaučia.

Srauni upe, ar dar lankytina esi? Noriu vilnos ryškios ir be adatų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 04 05, 08:49)
biggrin.gif  va va, reikia visapusiškai apsišviesti, kokie priedai vilnoje būna. Nesimato tų adatų paprastai, tik pasijaučia.

Tai aš lankytina kaip ir smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 04 05, 02:49)
biggrin.gif  va va, reikia visapusiškai apsišviesti, kokie priedai vilnoje būna. Nesimato tų adatų paprastai, tik pasijaučia.

blyn, bet gi tai pavojinga doh.gif o tu nebandei su magnetu prasukuoti tokios vilnos, gal surinktu g.gif

aciu uz pagalvojimus biggrin.gif man irgi atrodo, kad uzlenkti turetu buti, tada ir kulniukas gaunasi, tikriausia net patogiau g.gif
Atsakyti
Siulau i woola varyt pirkt tik su metalo detektoriumi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 04 04, 23:15)
Dėkui kad neišpeikėt, kaip mb 

Spėkit kokia karšykla darbavosi, čia pavasarinio kirpimo.

Aš saviškiau parodžiau, tai sužavėtas buvo originalumo biggrin.gif Super thumbup.gif

Siaubas unsure.gif Sakyčiau, netingint žaisti galima ir į teismą paduoti už pasikėsinimą sužaloti cool.gif Ačiū Die vilną užsienyje perku rolleyes.gif

QUOTE(ziit @ 2012 04 05, 06:46)

turiu klausima

Bandžiau prieš porą dienų įspiriamas tokias, tai ištraukus šabloną, su adata prikabinau ir vėliau, kaip paprastas, gerulis galas gavosi thumbup.gif Tik, spalvos negražiai susimaišė, nes neapskaičiavau kur tas kulnas baigsis, kur priekio kita spalva prasidės doh.gif

QUOTE(ziit @ 2012 04 05, 14:51)
blyn, bet gi tai pavojinga doh.gif o tu nebandei su magnetu prasukuoti tokios vilnos, gal surinktu :

Perniai kėliau tokią mintį, bet deja, išrenka ne visas, nors magnetas mano arklinis ir dydžiu ir stiprumu verysad.gif

O dabar, naudodamasi dėmesiu ( biggrin.gif ) ir būdama didelė akiplėša prašytau už mano blog'ą prabasuoti blush2.gif ax.gif Žinau, gi, kad mane mylit ir norit, kad daug balsų surinkčiau wub.gif biggrin.gif blush2.gif Kasdien po balsą galima duot 4u.gif

http://www.login.lt/...#f277b72059ff57
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šelma: 05 balandžio 2012 - 17:26
biggrin.gif o mano balsas 100-asis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 04 05, 18:46)
biggrin.gif o mano balsas 100-asis  biggrin.gif

jubiliejinis bigsmile.gif Mani 112
Atsakyti
nagi mano 114 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 04 05, 18:46)
biggrin.gif o mano balsas 100-asis  biggrin.gif

Jėga bigsmile.gif

QUOTE(Molė @ 2012 04 05, 20:40)
jubiliejinis bigsmile.gif  Mani 112

Pagalbos telefonas biggrin.gif
QUOTE(karalyste @ 2012 04 05, 20:55)
nagi mano 114  4u.gif

Ačiū wub.gif
Atsakyti
135 bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2012 04 05, 18:07)
O dabar, naudodamasi dėmesiu ( biggrin.gif ) ir būdama didelė akiplėša prašytau už mano blog'ą prabasuoti  blush2.gif  ax.gif  Žinau, gi, kad mane mylit ir norit, kad daug balsų surinkčiau wub.gif  biggrin.gif  blush2.gif Kasdien po balsą galima duot  4u.gif

http://www.login.lt/...#f277b72059ff57

done 4u.gif
tik jau nepamenu- berods 51 mirksiukas.gif
Atsakyti