Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

smile.gif.
As maisi irgi esu bandzius, labai gerai siulu prisitraukiot kokiu grubiu kai reikia ax.gif .
Atsakyti
Raganele, kai tau nesutrupėjo veliant tos samanos bigsmile.gif Išradėja 4u.gif Graži spalva vilnos labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 04 03, 01:56)
Su maišu pakuliniu ir samanom tikrom

nu raganele tu duodi thumbup.gif doh.gif tikros eco klumpes gavosi lotuliukas.gif
o as karta bandziau siulus deti, tai man atskirai siulai-atskirai vilna nuejo ir dar kazkokios kisenes gavosi, is kuriu po viena siulai kysojo doh.gif sunus sako "o kam tos skyles?" lotuliukas.gif kadangi buvo virsutinis sluoksnis, tai nukarpe lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziit: 03 balandžio 2012 - 17:13
Ziit, reikėjo apsimesti, kad taip turi būti biggrin.gif

O kiminai taip lengvai netrupa, jų dėjau ir po maišu ir virš. Šitos samanos gi tarp sienojų būdavo dedamos - dešimtmečiais gyvos, vos gauna drėgmės - ją siurbia ir žaliuot pradeda. Pas mane maišas orchidėjų sodinimui prisipeštas pernai buvo, tai jame tik viršūnėlės žalios, o veliant sušlapusios buvo skaisčiai žalios per visą ilgį biggrin.gif man jos labai patinka, senokai buvau galvojus išbandyt va taip.
Atsakyti
Raganele- novatore... thumbup.gif
Atsakyti
Raganėle, ale ir išmislų tu pilna.
Atsakyti
Dėkui kad neišpeikėt, kaip mb biggrin.gif

Šiandien vėl vėliau, atsisvėriau 200g, rezultatai tokie įspūdingi:
user posted image

Spėkit kokia karšykla darbavosi, čia pavasarinio kirpimo.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 04 04, 16:15)

jei vyrai sako, kad nenormalu, tai reiskia orginalu lotuliukas.gif
man tai baisu i tas adatas ziureti doh.gif bet juk pavojinga, o ar jos dideles ir gerai matosi doh.gif g.gif

turiu klausima (jeigu tai profesionali paslaptis, pasiuskit mane biggrin.gif jei ne , gal atsakysit)
va tokios ispiriamos , kaip kadabros "pudelines", ar tai iskirpta kulno dalis priveliama ar cia kitoks sablonas (be kulno dalies)? nes kai ziuri tai pado dalis labai stora atrodo ir labai jau graziai apvali, neatrodo, kad po kirpimo uzvelta?
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 04 04, 22:15)

user posted image

lotuliukas.gif gali jiem padovanot velykinį ežiuką biggrin.gif biggrin.gif

Šiaip tai tu neįvertinį jų dovanos tau. 7 adatos, kiekvienai savaitės dienai po vieną...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 05 balandžio 2012 - 07:53
Ziit, papezėsiu lyg žinodama biggrin.gif niekad nedariau be kulno tik kartą nukirpau, kai sluoksniai nesukibę kulninėj daly gavosi. Ale mano kaimynė jai veltas klumpes nešioja būtent numynus kulną, atrodo kaip lyg taip turi būt. Jaučiu reik išbandyt prakirpus su užlenktu velt g.gif vis gaunu prašymų be užkulnio padaryt, reikia bandyt.

QUOTE(srauni_upe @ 2012 04 05, 07:48)
lotuliukas.gif gali jiem padovanot velykinį ežiuką biggrin.gif biggrin.gif

Šiaip tai tu neįvertinį jų dovanos tau. 7 adatos, kiekvienai savaitės dienai po vieną...

žinok 8, po išgręžimo glostant dar viena smigtelėjo.
Atsakyti
Hm tai ten matyt atsarginė buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 05 balandžio 2012 - 08:18
Aš net nesupratau apie ką jūs čia doh.gif . Sakau Raganėlei iš 200 gr. vilnos toks mažas guziukas gavos. Sakau su tek daug adatų badė, matyt stipriai subadė į tokį mielą dar ne visai baigtą vaikišką žaisliuką.
Tik pavėluota "dašilo" blush2.gif
Atsakyti