.
As maisi irgi esu bandzius, labai gerai siulu prisitraukiot kokiu grubiu kai reikia .
Raganele, kai tau nesutrupėjo veliant tos samanos Išradėja Graži spalva vilnos labai
QUOTE(raganele @ 2012 04 03, 01:56)
Su maišu pakuliniu ir samanom tikrom
nu raganele tu duodi tikros eco klumpes gavosi
o as karta bandziau siulus deti, tai man atskirai siulai-atskirai vilna nuejo ir dar kazkokios kisenes gavosi, is kuriu po viena siulai kysojo sunus sako "o kam tos skyles?" kadangi buvo virsutinis sluoksnis, tai nukarpe
Ziit, reikėjo apsimesti, kad taip turi būti
O kiminai taip lengvai netrupa, jų dėjau ir po maišu ir virš. Šitos samanos gi tarp sienojų būdavo dedamos - dešimtmečiais gyvos, vos gauna drėgmės - ją siurbia ir žaliuot pradeda. Pas mane maišas orchidėjų sodinimui prisipeštas pernai buvo, tai jame tik viršūnėlės žalios, o veliant sušlapusios buvo skaisčiai žalios per visą ilgį man jos labai patinka, senokai buvau galvojus išbandyt va taip.
O kiminai taip lengvai netrupa, jų dėjau ir po maišu ir virš. Šitos samanos gi tarp sienojų būdavo dedamos - dešimtmečiais gyvos, vos gauna drėgmės - ją siurbia ir žaliuot pradeda. Pas mane maišas orchidėjų sodinimui prisipeštas pernai buvo, tai jame tik viršūnėlės žalios, o veliant sušlapusios buvo skaisčiai žalios per visą ilgį man jos labai patinka, senokai buvau galvojus išbandyt va taip.
Raganele- novatore...
Raganėle, ale ir išmislų tu pilna.
Dėkui kad neišpeikėt, kaip mb
Šiandien vėl vėliau, atsisvėriau 200g, rezultatai tokie įspūdingi:
Spėkit kokia karšykla darbavosi, čia pavasarinio kirpimo.
QUOTE(raganele @ 2012 04 04, 16:15)
jei vyrai sako, kad nenormalu, tai reiskia orginalu
man tai baisu i tas adatas ziureti bet juk pavojinga, o ar jos dideles ir gerai matosi
turiu klausima (jeigu tai profesionali paslaptis, pasiuskit mane jei ne , gal atsakysit)
va tokios ispiriamos , kaip kadabros "pudelines", ar tai iskirpta kulno dalis priveliama ar cia kitoks sablonas (be kulno dalies)? nes kai ziuri tai pado dalis labai stora atrodo ir labai jau graziai apvali, neatrodo, kad po kirpimo uzvelta?
QUOTE(raganele @ 2012 04 04, 22:15)
gali jiem padovanot velykinį ežiuką
Šiaip tai tu neįvertinį jų dovanos tau. 7 adatos, kiekvienai savaitės dienai po vieną...
Ziit, papezėsiu lyg žinodama niekad nedariau be kulno tik kartą nukirpau, kai sluoksniai nesukibę kulninėj daly gavosi. Ale mano kaimynė jai veltas klumpes nešioja būtent numynus kulną, atrodo kaip lyg taip turi būt. Jaučiu reik išbandyt prakirpus su užlenktu velt vis gaunu prašymų be užkulnio padaryt, reikia bandyt.
žinok 8, po išgręžimo glostant dar viena smigtelėjo.
QUOTE(srauni_upe @ 2012 04 05, 07:48)
gali jiem padovanot velykinį ežiuką
Šiaip tai tu neįvertinį jų dovanos tau. 7 adatos, kiekvienai savaitės dienai po vieną...
žinok 8, po išgręžimo glostant dar viena smigtelėjo.
Hm tai ten matyt atsarginė buvo