Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

QUOTE(Besijuokianti @ 2012 03 24, 09:10)
Žollia, o tai čia iš LT karšinio? Tada dviguba pagarba.

Kažin pas woola vilna gal jau be adatų g.gif . Natūralios lietuviškos ir aš noriu:)

Beje nešioju kokios 2 savaitės gatlandines tapkutes (tiksliau puse per puse su merinu, bet išorinis sluoksnis gotlando ir storas). Anei vieno pūkelio nenuėmiau, ir nei vienas nepasirodė. Paviršius vos pasišiaušęs, bet jis toks buvo jau ir suvėlus, ne toks kaip iš sluoksnos. Žodžiu man patinka, netg labai.

Niu jei tu firminiai suveli, tai matyt ir nesivelia matyt ten smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 03 24, 09:25)
Sr.upe, lengvos pabaigos ir dideliausios sekmes tau 4u.gif Zinai kas gims, mergyte ar berniukas?

Ačiū smile.gif

Niu pradžioj sakė kad berniukas, bet pasidėjo klaustuką, nes ne aiškiai rodės. O kai antrą kart pagal planą darė echo, tai suglaudė tiek kojas, kad nieko nesimatė smile.gif Žodžiu intriga išlieka biggrin.gif Na žinom kad žmogus, ne ekzibicionistas ir ko nereik nesidemonstruoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 03 24, 09:28)

Niu pradžioj sakė kad berniukas, bet pasidėjo klaustuką, nes ne aiškiai rodės. O kai antrą kart pagal planą darė echo, tai suglaudė tiek kojas, kad nieko nesimatė smile.gif Žodžiu intriga išlieka  biggrin.gif Na žinom kad žmogus, ne ekzibicionistas ir ko nereik nesidemonstruoja  lotuliukas.gif

Nezinau kaip jums, bet man toks laukimas su paslaptim patiko...
Atsakyti
smile.gif
Iš tikro kai lauki, tai skirtumo ko - mamai tikrai nėra. Su tėčiais visaip būna.
Aš berniuko irgi dar norėčiau, bet kažko labai bijau:)
Atsakyti
Ai man svarbu, kad su rankom, kojom ir t.t. smile.gif O kokia lytis nesvarbu smile.gif
Atsakyti
Selma, nugis grazuliai, mieli, pukuoti, banguoti, isimyleciau, tikriausiai namo parsivesciau biggrin.gif

QUOTE(srauni_upe @ 2012 03 24, 10:23)
Mano derlius (ne tapkių  cool.gif ) planuojamas po velykų iškart smile.gif

laukiam derliaus, mielo, svelnaus, pieneliu kvepiancio wub.gif

Dekui, merginos 4u.gif
Papildyta:
O cia tokios makabriskos tongue.gif :

user posted image
Atsakyti
Su ūsais ir barzdom biggrin.gif .
Man anos labai patiko thumbup.gif.
Išsinarinau rieša per pati darbymeti, sėdžiu su bintais doh.gif. Ir dar vilna ant Lietuvos man tinkanti dingo. Jau sekasi tai eina sau doh.gif.
Aš pamenu sužinojau kas bus prieš tris dienas iki gimdymo, tai laksčiau kaip ant sparnu , nes jau taip norėjau mergaičiukės. Vyras galvojo, kad ji apgaudinėju jog bus dukriukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 24 kovo 2012 - 11:49
Jei garsiai paklaustum, gal pasirodytu, kad pas mane tau reikiamos vilnos yra:). Atsargos jau tokios nemenkos ax.gif
Atsakyti
Reikia tai dekoravimui tokios švelnios pereinančiu spalvu.Radau pas woola, bet jie mano saskaitos neaktyvuojakažkodėl jau pora dienu doh.gif .
Va tokios
http://wool.lt/index...t...=54&lang=lt
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2012 03 24, 13:03)
Reikia tai dekoravimui tokios švelnios pereinančiu spalvu.Radau pas woola, bet jie mano saskaitos neaktyvuojakažkodėl jau pora dienu  doh.gif .
Va tokios
http://wool.lt/index...t...=54&lang=lt

Katinyti, o ornamentuose neziurejai?
Atsakyti
Žiūrėjau ir pirkus buvau pas juos ir abi parduotuves vakar apskambino, tai sakė bus tik rudeni ir tai ne tokia paletė unsure.gif .
Ornamentai , tai ta vieta , kur lekiu pirmiausiai.
Bandžiau pasidaryt kažka tokio pastelinio, bet per intensyvios spalvos gaunasi g.gif
Atsakyti
As dryzuotu tai neturiu nieko.
Nebent is vienspalviu ka galeciau suselpt:)
Kremines svelnios ir zydros neientensyvios is tu spalvu turiu, daugiau net nezinu. Nelabai toj foto tos spalvos aiskios.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2012 03 23, 21:31)
p.s. srauni_upe, dolilyte, kaip jus  rolleyes.gif ? neskit, praneskit naujienas.

Aš dovanos, tiesiai iš Dangaus, laukiu Motinos dienai (jei nepaskubės) ax.gif

labai dailios tavo vyriškos, tokios nuglostytos,nulygintos thumbup.gif wub.gif
Atsakyti