Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

Kas čia dedasi? Atostogaujat visos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 22 kovo 2012 - 13:00
Dirbam iki pamišimo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ( čia aš apie save)
Esu oficialiai vadinama 'boba su kiaušais" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 22 kovo 2012 - 13:41
Ir aš, kaip juodas jautis ariu biggrin.gif Dvi dienos darbe, dvi namie, atostogausiu karste cool.gif
Atsakyti
deja nebe... ką tik baigėsi atostogos, tuoj atsikasiu kelią iki vilnų biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif lotuliukas.gif O tai jau galvojau, kad visos bambas karštuos kraštuos deginat g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Oi kaip norėčiau, bet Tai tik sapnuose kol kas biggrin.gif .
Atsakyti
baikit sapnuot, skriskit biggrin.gif šiais laikais už kelias veltinių poras galima nuskrist pasišildyt, labai smagus reikalas, tik grįžt liūdnoka, gerai kad šiandien saulė šviečia ir visas rožes gyvas radau ir kelis pirmus krokus žydinčius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 03 22, 15:55)
šiais laikais už kelias veltinių poras galima nuskrist pasišildyt, labai smagus reikalas,

Na jau na jau, nebent po 1000 pardavinėjant porą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2012 03 22, 14:38)
Dirbam iki pamišimo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ( čia aš apie save)
Esu oficialiai vadinama 'boba su kiaušais"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2012 03 22, 15:16)
Na jau na jau, nebent po 1000 pardavinėjant porą  biggrin.gif

ne nu už tiek tai ir vienos poros pakaktų biggrin.gif

Grįžus į šlapias žemes botus vaikam ištraukiau ir prisiminiau rudeninį planą įdėklus nuvelt, matyt to ir imsiuos artimiausiu metu. O tai mažiausias vaikas išlėkė lauk, atseit saulė šviečia, pareina pamėlus sako - mama šaša blink.gif atprato lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 03 22, 16:23)
ne nu už tiek tai ir vienos poros pakaktų

mama šaša 

Man, su mano šeimos dydžio net baisu pagalvoti apie atostogų kaštus doh.gif Gerai ir be atostogų bus irnesakyk.gif Niekada jų, ten kur šilta ir neturėjau blush2.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2012 03 22, 15:26)
Man, su mano šeimos dydžio net baisu pagalvoti apie atostogų kaštus  doh.gif  Gerai ir be atostogų bus irnesakyk.gif Niekada jų, ten kur šilta ir neturėjau blush2.gif

wub.gif

bepigu tau, kai kas vasarą kurortas automatiškai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti