Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

nesvarbu. sekmes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo g00te: 27 sausio 2012 - 13:51
QUOTE(dzūkė @ 2012 01 27, 13:52)

Na gerai, ar geros tapkės ?

Man tai geriausias komentaras po jomis facebooke doh.gif

Galva skauda iki pykinimo verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Molė @ 2012 01 27, 14:15)
Šelmute, pamiršau tau už temą padėkoti ir avytes pagirti bigsmile.gif
Papildyta:
Pritariu, vienaip ar kitaip pradėdama vėlėjėlė, pasinaudoja tuo, kas jau kitų sukurta.

Į storumą biggrin.gif

Vienas dalykas yra nuvelti 3 tapkes alie gOOte,Juperi, ar kita menininkė, kitas- užsakyti fabriką kuris 200 vienetų tokių nukeps schmoll.gif
Per daug to š šiandien, todėl gal ir skauda. Apie tą durną galvą aš frusty.gif:
Atsakyti
QUOTE(g00te @ 2012 01 27, 13:44)
ziauru, o cia tai bent
Dzuke, jei jau taip suskaiciavai koks mano uzdarbio skirtumas ten ir cia, tai gal pasidomek kur mes ta skirtuma padedame, pries abejodama mano patriotiniais jausmais ar sakydama "Kaip bebūtų visada viršų ima pinigas..."
sekmes merginos

Žinok, konkrečiai net nesidomėjau už kiek Tu jas pardavinėji ir man neįdomu. Pati pasakei, kad yra skirtumas, o tą skirtumą kiekvienas randa savaip kur padėt.
Esi didelėje sumaištyje ir manau ne visai teisingai supratai ką norėjau pasakyt.

Ištikrųjų, kad yra tokia garsi vėlėja g00te neseniai ir sužinojau. Nes kai pradėjau domėtis vėlimu, "šiame liūne" jau visai kitos plaukiojo. O senų temų neskaičiau.
Papildyta:
QUOTE(Šelma @ 2012 01 27, 13:56)
Man tai geriausias komentaras po jomis facebooke  doh.gif

Kai pažįstu žmogų - nestebina lotuliukas.gif Tik maniau, gal jau užaugęs biggrin.gif

Merginos, kurios čia organizuojatės vokiečių vilnos, gal ir aš norėčiau g.gif blush2.gif
Dar, turbūt kvailokas klausimas, mažiausiai 1kg vienos sopalvos turi imt, jeigu pvz. viena užsisakinėji g.gif
Atsakyti
Aha, minimalus kiekis vienas kg. Dar ten būna spalvotu rinkinių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2012 01 27, 13:56)
Man tai geriausias komentaras po jomis facebooke  doh.gif

Koks rolleyes.gif Aš nedalyvauju fb schmoll.gif Bet įdomu rolleyes.gif
Atsakyti
Gyvenam ir dirbam laisvos rinkos salygomis, kiekvienas zmogus gali uzsiimti bet kokia veikla, kuri nepriestarauja valstybes istatymams. Kiekvienas dirba savo darba, gamybininkas savo verslininkas savo. Kivikas jau yra rinkoje atriekes savo rieke, ismano vadyba, marketinga ir skinasi toliau savo kelius, jam yra visai nesvarbu ka pardavineti, jis principa zino, o amatininkas t.p. nori isgyventi jam ima pavydas ir vaidenasi, kad ji nori kopijuoti isstumti, tai tegu gamina sau, nerodo, neveda kursu ir tas visas paslaptis laiko sau, perduoda savo vaikams, o kai iskelia i viesuma tai jau visi pamato, tai ivyksta nepasitenkinimas, daug triuksmo del nieko. Dabartinis amatininkas jau istobulejo yra prieiga i pasauli, nenori buti provincialus, reikia pasireiksti, pasimaivyti, savo pranasuma parodyti, stai koks as ir kokios mano slepetes, man nera lygiu, nereikia dviracio is naujo isradineti. Pirkejas yra visagalis, jis renkasi. Vietos po saule visiems uzteks !
Pagarbiai Senjora
Atsakyti
žollia, sudalyvauk biggrin.gif

Ačiū visoms, kurios paskutiniusose puslapiuose dalinotės žiniom, patirtim, pastabom 4u.gif
Šlepečių lyg norėjo kambariui, ne į lovą karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Senjora58 @ 2012 01 27, 21:22)
Gyvenam ir dirbam laisvos rinkos salygomis, kiekvienas zmogus gali uzsiimti bet kokia veikla, kuri nepriestarauja valstybes istatymams. Kiekvienas dirba savo darba, gamybininkas savo verslininkas savo. Kivikas jau yra rinkoje atriekes savo rieke, ismano vadyba, marketinga ir skinasi toliau savo kelius, jam yra visai  nesvarbu ka  pardavineti, jis principa zino, o amatininkas t.p. nori isgyventi jam ima pavydas ir vaidenasi,  kad ji nori kopijuoti isstumti, tai tegu gamina sau, nerodo, neveda kursu ir tas visas paslaptis laiko sau, perduoda savo vaikams, o kai iskelia i viesuma tai jau visi pamato, tai ivyksta nepasitenkinimas, daug triuksmo del nieko. Dabartinis amatininkas jau istobulejo yra prieiga i pasauli, nenori buti provincialus, reikia pasireiksti, pasimaivyti, savo pranasuma parodyti, stai koks as ir kokios mano slepetes, man nera lygiu, nereikia dviracio is naujo isradineti. Pirkejas yra visagalis, jis renkasi. Vietos po saule visiems uzteks !
Pagarbiai Senjora

Tai kokio velnio tam profesionalui vadybininkui apsimetinėti amatininku, fermoje tarp miškų savo rankelėmis veliančiu handmeidus? Kam tos pasakos žeidžiančios amatininkus, nusižiūrėtos įlindus į jų namus? Velkit, štampuokit, pilna visokių verslų, bet kam žmogaus namus taip apvogt? Verslo principus gal ir išmano, bet moralės jokios, fu.

QUOTE(dzūkė @ 2012 01 27, 21:24)

Ačiū visoms, kurios  paskutiniusose puslapiuose dalinotės žiniom, patirtim, pastabom 4u.gif
Šlepečių lyg norėjo kambariui, ne į lovą karsta.gif

tada žinok pataikei į dešimtuką - kambariui pats tas biggrin.gif
Atsakyti
Niekas nieko neapvoge, paprasciausia buvo grazi ideja, pradziuginti zmona isukti i verslo industrija, vieni grozio salonus, kt.mados namus dovanoja o cia buvo taip... Inga buvo atvira, dalinosi savo sukaupta patirtim aisku ne veltui, jai buvo sumoketa, pas kiekviena buvo savi isskaiciavimai...
Atsakyti
QUOTE(Senjora58 @ 2012 01 27, 22:56)
Niekas nieko neapvoge, paprasciausia buvo grazi ideja, pradziuginti zmona isukti i verslo industrija, vieni grozio salonus, kt.mados namus dovanoja o cia buvo taip... Inga buvo atvira, dalinosi savo sukaupta patirtim aisku ne veltui,  jai buvo sumoketa, pas kiekviena buvo savi isskaiciavimai...

Būtent, buvo atvira, atvėrė savo namų duris ir po kelių mėnesių perskaitė, kaip kažkas tai pateikė kaip savo - imituodamas jos gyvenimo būdą, pasinaudodamas sukurtais ne tik gaminių dizainais bet ir žavingom aplinkybėm, kuriomis ji juos kuria. Jeigu nesuvokiate, kaip turi jaustis žmogus jos vietoje, tai jūs išmanykit kokius norit principus, bet moralės tai čia nėra. Ir laisvos rinkos taisyklės irgi neišlaikytos - nesąžiningas konkuravimas, siekimas imituoti kito gamintojo produkciją yra reglamentuotas įstatymais. Žinoma šie principai egzistuoja rinkoje, ir juos dažnai naudoja atitinkami "verslininkai".
Idėja būtų graži, jei nebūtų perdaug pavogta, dabar ji negraži, nors trūko nedaug - trupučio savęs, o ne imitavimo.
Atsakyti
"Vadybininininkų Lietuva" biggrin.gif

štai kas iš tiesų yra provincialu smile.gif
Atsakyti
Kazkodel Chanell, Dior, Adidas , del tokiu smulkmenu nekreipia demesio, juos kopijuoja kas netingi, bet pirkejai skiria kas yra kas, kur kokybe o kur kopijos. Tai reiskia, kad pas Inga nera aukstas pilotazas, kad taip lengvai galima nukopijuoti, negu dirba toliau...kad nesugebetu nukopijuoti, nereikia savintis tai kas buvo akmens amziuje atrasta. Tas pats bus ir su avim , kurias atsiveze is Vokietijos, vel irodines kad jos is Skuodo, lietuviskos ir grynaveisles, pagyvensim pamatysim...
Atsakyti