Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

QUOTE(bulaukiux @ 2012 03 04, 16:27)
nuvėliau sūnyčiui tapkes,tik ant kojų ilgai nebūna-nusiima ir žaidžia kaip su mašinėlėm, burzgia,stumdo.gal apmegzt reik? g.gif
user posted image

tada zais kaip su apmegztom masinelem tongue.gif
Atsakyti
sveikos darbstuoles smile.gif

gal gali kas paprotinti kaip tokias slepetes daryt 4u.gif

nuotrauka skolinta smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2012 03 04, 18:54)
tada zais kaip su apmegztom masinelem  tongue.gif

drinks_cheers.gif bulaukiux, ir man kyla įtarimas, kad žais vis tiek

Nerkada, labai maža foto, bet tikriausiai ne apie dekorą klausi, o apie užkulnį. Na tai tiesiog išsikerpi, kad bortelių šonuose nebūtų ir ilgai ilgai glostai, kad taip gražiai atrodytų mirksiukas.gif

O aš džiaugiuosiu aplankiusi kaziuką bigsmile.gif Pavyko rasti, mano manymu, teisingas šlepetes. Pačiupinėjau, pasigrožėjau jau lyg ir žinau ką reiškia kietai suveltos ax.gif
Pora mano paskutinių darbelių temai pagyvinti. Kietėja mano šlepetės blush2.gif biggrin.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(s@mi @ 2012 03 05, 16:51)
drinks_cheers.gif  bulaukiux, ir man kyla įtarimas, kad žais vis tiek

O aš džiaugiuosiu aplankiusi kaziuką bigsmile.gif  Pavyko rasti, mano manymu, teisingas šlepetes. Pačiupinėjau, pasigrožėjau jau lyg ir žinau ką reiškia kietai suveltos ax.gif
Pora mano paskutinių darbelių temai pagyvinti. Kietėja mano šlepetės blush2.gif  biggrin.gif

paskutines fainos,o kojyte ikis neprakirpus?
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2012 03 05, 20:44)
paskutines fainos,o kojyte ikis neprakirpus?

4u.gif tai vat dar mąstau dėl prakirpimo. Savo mažąjam neprakirptus batukus maunu, tai kai prasitampė, lengvai užsimauna. Ir geriau laikėsi neprakirpti.
Atsakyti
Sveikos, ilgai skaičiau Jūsų temas, mokiausi, o šiandien išdrįstu pasirodyti su pirmuoju blynu. Žinoma, jis, kaip visada, prisvilęs, tačiau tapkutės labai patogios, nepaisant prastos išvaizdos. Matau pirmąją klaidą - daryto per storai, ne? Užkulniai irgi baisūs - kaip suprantu, čia daugiausia dėl nevienodai dėto sluoksnio ir per daug vilnos kraštuose (užlankstant gaunasi storesnis sluoksnis). Labai laukiu jūsų pastabų, nes procesas man labai patiko, ir čia tikrai ne paskutinės tapkutės smile.gif
https://picasaweb.go...707932065615890
https://picasaweb.go...707938418100098
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pedyte: 06 kovo 2012 - 11:16

Sveikos, ilgai skaičiau Jūsų temas, mokiausi, o šiandien išdrįstu pasirodyti su pirmuoju blynu. Žinoma, jis, kaip visada, prisvilęs, tačiau tapkutės labai patogios, nepaisant prastos išvaizdos. Matau pirmąją klaidą - daryto per storai, ne? Užkulniai irgi baisūs - kaip suprantu, čia daugiausia dėl nevienodai dėto sluoksnio ir per daug vilnos kraštuose (užlankstant gaunasi storesnis sluoksnis). Labai laukiu jūsų pastabų, nes procesas man labai patiko, ir čia tikrai ne paskutinės tapkutės smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
pedyte, nežinau ar galiu komentuoti, nes pati ne taip seniai tapkutes veliu. Bet mano akimis žiūrint jos nėra per storos, tik nepilnai suveltos.
Antroj nuotraukoj panašu, kad tapkučių forma skiriasi, bet čiau praktikos dalykas. Man ir ne visada pavyksta gražiai vienodas padaryt.
O spalvą labai gražią išsirinkai thumbup.gif
Sėkmės vėlime
Atsakyti
Merginos, turiu klausimą ax.gif Ar kuri naudojat Viktorijos lateksą? Gavau žinią iš vienos klijentės, kad nusidėvėjo lateksas per 2 mėnesius blink.gif Tai dabar taip pergyvenu, kad taip su visomis šlepetėmis tuo lateksu teptomis doh.gif Nors daugiau nė viena nesiskundė...Pravalas būtų doh.gif O gal nešiotojas kaip nors netinkamai dėvėjo??? Ar bijo išdžiūvęs lateksas šalčio? Kad šviežias bijo, tai žinau g.gif
Atsakyti
Tegul užtepa vėl. Ir batų pakulnės nusinešioja.... tada nešam į avalynės taisyklą rolleyes.gif

Na, nusinešioja tas lateksas tam tikrose vietose. Aš kol kas neatsirinkau geriausio varianto. Užtepk daugiau sluoksnių-suskeldėja, plonesnis nusudėvi(nors testuojant ant vaikų šlepečių, labiau patiko ploniau tept). Tas tirštas ant sausų per laiką taip pat sutrūkinėjo... dabar tepu ant šlapių, įsigeria, padas lieka kietas. Rytoj pradės mergiotė nešiot, žiūrėsim ar per linkimus netrūkinės g.gif
Reikia didelės šeimynos, kad viską galėtum išbandyt.

Kažkada buvo minėta, kad "latviškas" karšinys greit susidėvi. Buvau nuvėlus iš 200g ~43 dydį. Vyras nešioja nuo rudens ir panašu, kad dar ilgai dėvės g.gif
Atsakyti
Gal šlapias ir geriau būtų lateksuoti g.gif , bet kaip su džiovinimu? g.gif Juk tada reikia versti aukštyn padais unsure.gif Su kurpaliais mastau.gif Na, dabar turiu naują Problemą...
Papildyta:
Draugei tepiau ant apnešiotų padų naują sluoksnį latekso: kur buvo jau plika vilna-įkibo gerai, o ta dalis kur ant aptrinto latekso-po 2 dienų nusilupo doh.gif
Atsakyti
Merginos buvo minėję, jog tepa ant šlapių/drėgnų. Bandžau tą skystesnį lateksą... nežinau, kiek tepiau viskas susigeria, jokių tepimo kontūrų nelieka, gal iki vidinės pusės įsigertų biggrin.gif Na, mano buvo pakankamai drėgnos g.gif
Su tirštesniu tepimas tvarkoj, tik kaip nešiosis neaišku.
Džiovinu taip, į viršų padais ar ant šono.

Ant savo šlepečių pritrypus tokią luobelę blush2.gif , kad jokie nusidėvėjimai nebaisūs lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 07 kovo 2012 - 12:17