Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

QUOTE(Šelma @ 2012 02 27, 17:37)
Srauni upe  lotuliukas.gif  Gėjiškas sakai  doh.gif  lotuliukas.gif  Man padovanok, aš, kai transvestitė su 43 koja sunešiosiu laugh.gif
Mano didžiausias iššūkis šeimyninis rinkinukas su išbadytais simsonais, jau, kaip bijojau nepataikyt.. Bet įveikiau, viskas gerai  thumbup.gif

O, tu teiki vilties biggrin.gif biggrin.gif

Šiaip tai saugok savo avis... kažkoks virusas po europą siaučia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 02 27, 19:15)
O, tu teiki vilties

Šiaip tai saugok savo avis... kažkoks virusas po europą siaučia  unsure.gif

Yra SM visa tema tokių didžiakojų, viltis visada yra irnesakyk.gif

Sakai unsure.gif
Atsakyti
Mano didžiausias iššūkis šeimyninis rinkinukas su išbadytais simsonais, jau, kaip bijojau nepataikyt.. Bet įveikiau, viskas gerai  thumbup.gif

blink.gif badymas, tai man, apskritai, misija neįmanoma atrodo biggrin.gif

P.S. dar šiandien pavėliau tapukus, tai dar susitraukė, bet, atrodo, daugiau nepavyks nieko išspausti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbuska: 28 vasario 2012 - 01:32
Man padovanok, aš, kai transvestitė su 43 koja sunešiosiu laugh.gif

lotuliukas.gif Uz gera jumora, Selma ,prasau 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Atsisiunciau is woolo skaidrius kaliosiukus doh.gif Dar tokio nereikalingo š... neturejau gun_bandana.gif bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarika: 28 vasario 2012 - 11:15
QUOTE(rarika @ 2012 02 28, 13:15)
Atsisiunciau is woolo skaidrius kaliosiukus doh.gif  Dar tokio nereikalingo š... neturejau gun_bandana.gif  bash.gif

ju svetaineje jie labai mandrai nufotkinti ir nesimato kokie istikro yra tikriausiai , nes jau merginos minejo kad kazkas baisaus . gal gali juos nufotkinti is priekio ir sono ? nes labai jau idomu butu paziureti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rarika @ 2012 02 28, 11:15)
Atsisiunciau is woolo skaidrius kaliosiukus doh.gif  Dar tokio nereikalingo š... neturejau gun_bandana.gif  bash.gif

friends.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2012 02 28, 14:06)
ju svetaineje jie labai mandrai nufotkinti ir nesimato kokie istikro yra tikriausiai , nes jau merginos minejo kad kazkas baisaus . gal gali juos nufotkinti is priekio ir sono ? nes labai jau idomu butu paziureti  blush2.gif

Bandysiu vakare,jie atrodo kaip suploti blynai,ypac ant koju-platus ir be formos,visai dienai nuotaika sugadinau...net i darza netinkami doh.gif
Ir dar vienas brokuotas,dazais juodais apipurkstas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarika: 28 vasario 2012 - 13:58
Nusivėliau šlepetes iš Ornamentų karšinio ir 18mic sluoksnos. Iš vidaus dėjau 8 sluoksnius karšinio, iš išorės sluoksną. Po dviejų mėnesiu nešiojimo karšinys išsišėrė, ties kulnu jau šviečiasi sluoksna doh.gif

Čia taip normalu ar kažką negerai dariau veliant? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rarika @ 2012 02 28, 11:15)

man atrodo turi pilną teisę gražinti wink.gif

QUOTE(.eva. @ 2012 02 28, 14:19)
Nusivėliau šlepetes iš Ornamentų karšinio ir 18mic sluoksnos. Iš vidaus dėjau 8 sluoksnius karšinio, iš išorės sluoksną. Po dviejų mėnesiu nešiojimo karšinys išsišėrė, ties kulnu jau šviečiasi sluoksna  doh.gif

Čia taip normalu ar kažką negerai dariau veliant?  4u.gif

gal blogai suvelta buvo. blogai suvelta ir per mėnesį "sudrapalint" galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2012 02 28, 16:22)
gal blogai suvelta buvo. blogai suvelta ir per mėnesį "sudrapalint" galima smile.gif

Vėliau "iš peties" - pusę dienos, sunaudojau ne vieną virdulį verdančio vandens. Šlepetės buvo kietos ir gerai laikė formą. Gal problema kad veldama neišverčiau vidine puse pavelti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .eva.: 28 vasario 2012 - 15:31
Eva, čia iš to vadinamo latviško karšinio? Ar kokį natūralų pirkote?
Atsakyti