Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

QUOTE(Muka 6 @ 2012 02 25, 13:38)
Mergaites, kaip jus taip iskerpat, kad matosi dvi spalvos, viena auksciau kita zemiau. As bandziau, bet  nesigavo g.gif

ne kirpime esmė.. jos veltos dviem sluoksniais, t.y. atskirtos spalvos šablonais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2012 02 25, 22:39)
ne kirpime esmė.. jos veltos dviem sluoksniais, t.y. atskirtos spalvos šablonais  4u.gif
4u.gif

Dekui, 4u.gif
Atsakyti
Pabandžiau antrą kartą nuvelti tapukus savo mažiukui - 25 dydžio, bet ir vėl gavosi vyresnėliui - 29 d., niekaip nepataikau, apibrėžiau kojytę, pridėjau apie 2 cm ir niekaip iki tokio dydžio vilna nesusitraukė, kad ir kaip bandžiau doh.gif Gal galite patarti kokio ilgio maždaug daryti šabloną? 4u.gif Ir šį kartą tapukai tokie pasiraukšlėję gavosi, nežinau kodėl g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbuska: 26 vasario 2012 - 16:00
QUOTE(barbuska @ 2012 02 26, 15:41)
Pabandžiau antrą kartą nuvelti tapukus savo mažiukui - 25 dydžio, bet ir vėl gavosi vyresnėliui - 29 d., niekaip nepataikau, apibrėžiau kojytę, pridėjau apie 2 cm ir niekaip iki tokio dydžio vilna nesusitraukė, kad ir kaip bandžiau doh.gif Gal galite patarti kokio ilgio maždaug daryti šabloną? 4u.gif Ir šį kartą tapukai tokie pasiraukšlėję gavosi, nežinau kodėl g.gif

Ko gero, nelabai traukėsi vilna. g.gif Nors su dydžiais ir aš kartais vargstu, nes kiekviena vilna kitaip traukiasi. Ne per seniausiai ant 38 dydžio šablono nuvėliau 42 dydžio šlepetes doh.gif -nebesitraukė vilna ir viskas...
O nebandei kišti į verdantį vandenį ir paskui pamėtyti į vonią, o dar paskui vėl į verdantį ir į šaltą vandenį iškart? rolleyes.gif Man kartais taip dar pavyksta sutraukti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2012 02 26, 16:37)
Ko gero, nelabai traukėsi vilna.  g.gif  Nors su dydžiais ir aš kartais vargstu, nes kiekviena vilna kitaip traukiasi.  Ne per seniausiai ant 38 dydžio šablono nuvėliau 42 dydžio šlepetes doh.gif -nebesitraukė vilna ir viskas...
O nebandei kišti į verdantį vandenį ir paskui pamėtyti į vonią, o dar paskui vėl į verdantį ir į šaltą vandenį iškart? rolleyes.gif  Man kartais taip dar pavyksta sutraukti ax.gif

Oj tuiru ir aš vienas tokias gėjiškas, nes nesitikėjau kad nesitrauks ant tiek... tai gražu, dekoras moteriškas, dydis koks 43 - 44 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2012 02 26, 16:37)
Ko gero, nelabai traukėsi vilna.  g.gif  Nors su dydžiais ir aš kartais vargstu, nes kiekviena vilna kitaip traukiasi.  Ne per seniausiai ant 38 dydžio šablono nuvėliau 42 dydžio šlepetes doh.gif -nebesitraukė vilna ir viskas...
O nebandei kišti į verdantį vandenį ir paskui pamėtyti į vonią, o dar paskui vėl į verdantį ir į šaltą vandenį iškart? rolleyes.gif  Man kartais taip dar pavyksta sutraukti ax.gif

o bandžiau doh.gif kelis kartus su verdančiu vandeniu perpyliau, mėčiau vonioje, dar po dienos vėl su verdančiu ir pamėčiau, na susitraukė dar cm, negi kasdien teks procedūrą kartoti biggrin.gif Ir vilna čia jau iš kitur pirkta, ale ne tik, kad mažai traukėsi, bet ir per sluoksną labai lipo lauk doh.gif
Papildyta:
QUOTE(srauni_upe @ 2012 02 26, 16:54)
Oj tuiru ir aš vienas tokias gėjiškas, nes nesitikėjau kad nesitrauks ant tiek... tai gražu, dekoras moteriškas, dydis koks 43 - 44  doh.gif

ir aš turiu, vietoj 39, gavosi 43, bet kai tai buvo tik trečias tapkių bandymas, tai ką dabar biggrin.gif Ir gavosi tokios plonos doh.gif Gerai, kad spalva universali smile.gif
Atsakyti
Reiks, barbuska, tau dar kartelį bandyt 4u.gif Dabar jau žinai, kiek trauksis, tai gali apsiskaičiuot šabloną kokį daryt. O šitos liks ateičiai-gi vaikų kojos auga dideliu greičiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barbuska @ 2012 02 26, 18:03)
ir aš turiu, vietoj 39, gavosi 43, bet kai tai buvo tik trečias tapkių bandymas, tai ką dabar biggrin.gif Ir gavosi tokios plonos doh.gif Gerai, kad spalva universali smile.gif

TAi galiu paguost, kad ta sgali nutikt ir su 153 bandymu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2012 02 26, 18:42)
Reiks, barbuska, tau dar kartelį bandyt 4u.gif  Dabar jau žinai, kiek trauksis, tai gali apsiskaičiuot šabloną kokį daryt. O šitos liks ateičiai-gi vaikų kojos auga dideliu greičiu 4u.gif

aha, rankų nenuleidžiu biggrin.gif Gerai, kad bent vyresnėliui tuomet tinka, tik kad jis į veltinių pusę nė nežiūri doh.gif
QUOTE(srauni_upe @ 2012 02 26, 19:07)
TAi galiu paguost, kad ta sgali nutikt ir su 153 bandymu  lotuliukas.gif

oho, tikiu smile.gif
Atsakyti
barbuska, man irgi vienos nesitraukė iš lietuviškos vilnos, kai išdžiuvo vėl kočiojau ir kažkiek sumažėjo
Atsakyti
barbuska, gražios vaikiškos šlepetės gerai dar kad jei nedabar, tai ir vėliau, kai priaugs vaikiukai sunešios, o aš vakar veliau ryškiai avietines, vargau gal kokias 6 val. reikėjo 38 dydžio, bet išėjo ryškiai koks 40 doh.gif ir iškirpimas per didelis gavos, o kirpau rodos tik tiek kad ranka vos ilindo verysad.gif
ex... einu dar bandysiu ka nors su jom daryt blink.gif
Atsakyti

Srauni upe lotuliukas.gif Gėjiškas sakai doh.gif lotuliukas.gif Man padovanok, aš, kai transvestitė su 43 koja sunešiosiu laugh.gif
Mano didžiausias iššūkis šeimyninis rinkinukas su išbadytais simsonais, jau, kaip bijojau nepataikyt.. Bet įveikiau, viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti