merginos, kokia Jusu patirtis su kurpaliai, gavau siandien medinius maziukus kurpaliukus ir jie nevienodi. Plika akimi matosi skirtinga nosiu forma ir kulnas vienas didesnis kitas mazesnis cia normalu ar Jus vienodus juos gaunate? Kurpado vaikiski per daug nosys siauros, dziaugiausi, kad cia bus geros, o forma skiriasi:((
Man totalus pamišimas dėl kurpalių mirtinai reikia.
Šiaip mediniai turėtų būti vienodi, bent jau senobiniai kaimiški tai tikrai vienodi būdavo
Vakar Rusijos portaluose va tokius kurpalius aptikau, tai visą naktį negalėjau užmigt, galvojau kaip gauti
Bet rusaitės rašo, kad kulną labai žemą šitie kurpaliai padaro.
Šiaip mediniai turėtų būti vienodi, bent jau senobiniai kaimiški tai tikrai vienodi būdavo
Vakar Rusijos portaluose va tokius kurpalius aptikau, tai visą naktį negalėjau užmigt, galvojau kaip gauti
Bet rusaitės rašo, kad kulną labai žemą šitie kurpaliai padaro.
Merginos planuoju i Latvija vaziuoti vilneles jei kazkuria domins brukstelkit i az
QUOTE(Aliira @ 2012 02 23, 10:17)
merginos, kokia Jusu patirtis su kurpaliai, gavau siandien medinius maziukus kurpaliukus ir jie nevienodi. Plika akimi matosi skirtinga nosiu forma ir kulnas vienas didesnis kitas mazesnis cia normalu ar Jus vienodus juos gaunate? Kurpado vaikiski per daug nosys siauros, dziaugiausi, kad cia bus geros, o forma skiriasi:((
O kur pirkti buvo? vaikiškų norėčiau Tik vienodų
QUOTE(Molė @ 2012 02 23, 14:19)
O kur pirkti buvo? vaikiškų norėčiau Tik vienodų
is veltinis.lt velasa pirkau, as ieskau vaikisku is putplascio ar matet kur nors?
pabandziau nusipirkti normalaus dydzio, bijojau sulauzyti, bet ziuriu visai nieko. Kol kas laiko.
QUOTE(s@mi @ 2012 02 23, 18:30)
Gal kas galėtų pasidalinti patirtim ar įmanoma ką padaryt, kad vilna nedažytų kojų? Vėliau iš BG sluoksnos tapkes. Vanduo dažė, bet maniau nieko tokio. Po kelių dienų bandžiau sutvarkyti iškirpimą, tai dabar mėlynom rankom sėdžiu (kaip smurfas). Gal ką pasiūlysit???
uzuojauta, o kuri cia spalva taip dazus paleido?
QUOTE(Kristalė* @ 2012 02 23, 22:47)
uzuojauta, o kuri cia spalva taip dazus paleido?
neturiu savo užsakymo, bet lyg Синева pirkau
QUOTE(s@mi @ 2012 02 24, 10:31)
neturiu savo užsakymo, bet lyg Синева pirkau
Aš buvau pirkusi tokios spalvos su pirmu pirkimu-dažė truputį, kol vėlimas vyko. Paskui jau nebe. Visada perskalaukite įpylę acto-tada kažkaip užfiksuoja ir nebedažo dažniausiai.
QUOTE(Aliira @ 2012 02 23, 10:17)
Aš tik plastikinius esu pirkus Kurpado, tai viskas liuks. Ai dydžiai nelabai atitinka, bet kitąsyk neapsigausiu.. prašysiu cm. Vaikiškų nemačiau.
O tavo vietoj tai kreipčiausi į pardavėjus, tegu taiso/ pakeičia kitais, jei nevienodi, pirkėjas taipogi turi savo teises
QUOTE(Aliira @ 2012 02 23, 16:27)
is veltinis.lt velasa pirkau, as ieskau vaikisku is putplascio ar matet kur nors?
pabandziau nusipirkti normalaus dydzio, bijojau sulauzyti, bet ziuriu visai nieko. Kol kas laiko.
mazaseriukas berods turi
QUOTE(žollia @ 2012 02 24, 11:54)
Aš buvau pirkusi tokios spalvos su pirmu pirkimu-dažė truputį, kol vėlimas vyko. Paskui jau nebe. Visada perskalaukite įpylę acto-tada kažkaip užfiksuoja ir nebedažo dažniausiai.
Ačiū, su actu nebandžiau praskalaut Gal rimtai blogai išskalavau todėl man čia taip dažo
QUOTE(nerkada @ 2012 02 18, 21:32)
Mergaites, kaip jus taip iskerpat, kad matosi dvi spalvos, viena auksciau kita zemiau. As bandziau, bet nesigavo