Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

Žollia, nepabandžius nesužinosi:).
Prienuos dar diedukas karšia vilną. Kainų nežinau, kontaktus per googla buvau susiradus.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2012 01 27, 11:28)
Per Pay pal? Kaži kokiu kursu litus verčia? Bankiniu, ar kažkokiu savo kitokiu?
Papildyta:

Sakyčiau, apsimoka, jei tik  netoli į karšyklą važiuot 4u.gif Ir jei vilna veliasi biggrin.gif

nu apsimoka, manau. veltis veliasi, tik nelabai turiu su kuo palyginti. o vezti 40 kilu, bet su reikalais pro sali vaziavom, tai sutarem ir po 2 valandu grizdami pasiemem, o dar variantas buvo kai prie autostrados gyvenam pavesti iki degalines ir paskui ten pat pasiimti, vistiek jie pro sona patys kursuoja. Kaip sakant noro reikia ir daznai galima pasiderint. Gal juokinga, bet man miela, kad tai mano avyciu vilna, pati auginau, pati kirpau, ploviau, tik karsiau ne pati, nu bet negali visko pats padaryt. dabar tik velt normaliai nebrokuotai is mokt reikia, nes samaucka brokadelas as. gal kas vilniuj mokines ieskot? pazadu ne kivikinti, as tik seima apaut noriu lotuliukas.gif
jep, karsykla dar skriaudziuos yra ir berods plungeje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kukuska007: 27 sausio 2012 - 12:02
QUOTE(kukuska007 @ 2012 01 27, 12:01)
gal kas vilniuj mokines ieskot? pazadu ne kivikinti, as tik seima apaut noriu  lotuliukas.gif

oi tu, kukuskka, biggrin.gif брось куковать smile.gif
Ačiū, srauni_upe , už paaiškinimus. Nu daba tai jau tiiikrai užsisakysiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 27 sausio 2012 - 12:11
QUOTE(raganele @ 2012 01 27, 09:45)
Dzūke, nu ale tau viena perbrangiai, kita perpigiai, gal apsispręsk  biggrin.gif kas kiek savo darbą vertina, po tiek ir pardavinėja  pomidorai2.gif nemanau kad šitoj vietoj galima kažką kritikuot ar taisykles siūlyt.

Na, turi būt lygybė ar ne laugh.gif ir niekaip neapsisprendžiu lotuliukas.gif
Ištikrųjų aš normalios nuomonės apie kainų ir kokybės svyravimus biggrin.gif

QUOTE(g00te @ 2012 01 27, 09:59)
nemėtusiu pomidorais, uzduosiu kelis klausimus
Dzuke, ar tai, kad aš nepardavineju vienur ar kitur, suteikia jiems kazkam tose rinkose  prekiauti MANO SUKURTAIS gaminiais?
Dzuke, ar tikrai manai kad KIVIKIs pagrindine savo rinka "suplanavo"  LT? mat tamsta sakai  - "Inga Š. labai myli Lietuvą, bet lietuviams nepardavinėja  - na tai ir pasiūlė žmonės." Visų pirma, aš - ne Inga Š, antra  - tikrai myliu Lietuvą, kažkaip keista, kad meilę Lietuvai tamsta priešpastatai prekybos vietai.  o man atrodo, kur parduodam - mūsų reikalas, o štai kur investuojam - galiu ir tau parodyti, atvažiuok, apžiūrek ūkį, avis, papasakosim, ką stengiamės padaryti, gal tada suprasi, kad ne prekybos vieta yra meiles Lietuvai kriterijus.
Dzuke, ar tu manai, kad tie "gabus" zmones siulantys pirkti 200 vnt iskart patys viska ir gamina?
Dzuke, ar tu manai, kad galima naudotis kito zmogaus biografija siekiant kuo daugiau uždirbti?
Dzuke, ar tu manai, kad galima primeluoti apie savo meile veltiniui,atvaziuoti  (su kvietimu) i svecius, gerti arbata, apsimesti, kad nori nusivelti sau viena pora i vestuves, turint visai kita tiksla - pradeti gaminti gaminius masiskai be autoriaus leidimo?
as atvirai pasakysiu, siuo metu savijauta - ziauri, nieko nebenoriu, sunkiai kazka galiu veikti, bandau save dziugint kazkuom, bet realiai tai visa laika gumulas asaru gerkleje, negalvojau kad tokių žmoniu sutiksiu ir blogiausia - kad tai savi..

Pirmiausia atsiprašau už tą "Š", neturėjau jokių dviprasmybių laugh.gif , tiesiog įsivėlė gramatinė klaida biggrin.gif (ir papūlk tu man taip unsure.gif )
Mesdama pomidorą atgal galiu pasakyt, esu tik dzūkė, o ne Dzuke dry.gif biggrin.gif

Apie vagis/kopijuotojus rašiau su ironija. Žinoma, aš smerkiu tokius žmones ir galiu ne žinot, o tik nujaust kaip Jūs jaučiatės.

Dėl pardavinėjimo Lietuvoje, buvo ta mintis ir nuomonė, prie kurios ir pasilieku : jeigu lietuvių požiūris į tai ką kuriat ir pragyvenimo lygis būtų kaip užsienyje, manau Jūsiškių šlepečių būtų apstu ir čia. Ir visai neturiu tam jokių priekaištų-kur, kas ir kaip... biggrin.gif Kaip bebūtų visada viršų ima pinigas...

Dar užstrigo, skaityta kažkuriam straipsnyj apie jus, posakis: "kad nei vienoj šalyj neatsirado tiek vėlėjų, kaip Lietuvoj"(kažkas panašaus).
Bent jau man skaitėsi , kaip požiūris su ironija. Kiekviena velianti turėtų pasijaust kažkiek menkysta? g.gif

Apibendrinant, man Jūs esat nuostabūs už tai ką darot ir kaip gyvenat. Sėkmės! Kad greičiau palengvėtų dūšioj 4u.gif

Tik manęs nieks dabar nemylės cray.gif

Papildyta:
Gal reiks išbandyt tą ūkinnko vilną g.gif , pasiderant biggrin.gif
Atsakyti
baikit bartis biggrin.gif
Atsakyti
Aš nesibaru, tik pasakau, o tai paskui nieks nežinos biggrin.gif

Na gerai, ar geros tapkės ? biggrin.gif Duokit kokį niuksą, tik nelabai skaudžiai lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
aišku kad blogos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nu man ta lietuviška saviplaka... smile.gif)) Ar geros, pakritikuokit ir pan smile.gif))
Tvarkingos normalios tapkės gi
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2012 01 27, 12:34)
Na, turi būt lygybė  ar ne laugh.gif  ...

ne, o kodėl turėtų būt lygybė skirtingiem žmonėm, kas per komunizmas biggrin.gif ir viršų ima ne visada pinigas, susipliusuoja ir kokybė ir sugebėjimai ir savigarba ir gyvenimo aplinkybės.
Va dėl g00tės dažnai matomos nuomonės, niekinančios ant visų kampų atsirandančias vėlėjas, tai teisybė, skaudu gi vienok, nes čia visos tokios menkinamos pasijaučiam. O gal lietuvėm lemta apvelt pasaulį biggrin.gif jis didelis. Ale kad jai čia kažkokia opi jai vieta, kuri ramybės neduoda. Bent jau aš tai praleidžiu pro ausis tokius genialių žmonių keistumus, nes viso kuriamo grožio per juos nesimatytų smile.gif
Atsakyti
Dzūkele, mylėsim tave kaip mylėjusios ir ne tik todėk, kad tavo tapcės gražios wub.gif
Ir dėl kainų tu teisi bigsmile.gif jei siūlytų 100 litų ar 100 eurų, vienareikšmiškai - visos eurus pasirinktumėm bigsmile.gif
Bet esmė ne tai, o kad atėjo ir kažkas pavogė žmogaus gyvenimą, bjauru g.gif
Ingos vietoj, duočiau į teismą ir prisiteisčiau moralinę žalą g.gif

Juperiuk, ar senos žaizdos dar negyja? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 27 sausio 2012 - 13:09
QUOTE(dzūkė @ 2012 01 27, 12:52)

Na gerai, ar geros tapkės ? biggrin.gif 

negeros, nu jei norėjai daryt minkštas miegojimui, tai perstoros, reikėjo imt pavyzdį iš tų sraunios upės linkų. Reikia karšinuką apie koją apvyniot pamuilint, išdžiovint, apsiūt ir tada bus eros. Ale jei eiliniam nešiojimui ant grindų, tai bus geros ir tokios storos kietos ir suveltos.
Atsakyti
Šelmute, pamiršau tau už temą padėkoti ir avytes pagirti bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(žollia @ 2012 01 27, 11:16)
Nu tai va, mūsiškės išeina..., o mes paskui atgal perkam vilną tongue.gif
Man tai irgi baisu, kad net biografiją pavogė... Čia jau ne koks eilinis kirpimo pakopinimas...
Aš kai  mokiausi iš interneto platybių, tai  negaliu sakyt, kad visai nieko nekopinau. Veldama stengiausi iš skirtingų vėlėjų pastabų  panaudoti man tinkamiausius varijantus, išgauti kuo gražesnę formą.  T.y. panaudojau savo reikmėms viešai skelbiamas vėlimo pamokėles. Ir mokantis virtualiai kitaip net neįmanoma, manau, visada naudojiesi kažkieno pateikta vaizdine medžiaga, kuri kažkiek įtakoja darbelių išvaizdą. Bet tai nėra kopijos. 4u.gif Vistiek susiformuoja savas stilius, forma ir t.t.
Manau, kad Dzūkė turėjo omenyje Karalystės pasakymą dėl noro kočėlu paauklėti kitą vėlėją, kuri paradvinėjo prastus veltinius.

Pritariu, vienaip ar kitaip pradėdama vėlėjėlė, pasinaudoja tuo, kas jau kitų sukurta.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 01 27, 13:05)
Va dėl g00tės dažnai matomos nuomonės, niekinančios ant visų kampų atsirandančias vėlėjas,

nu nierkada nepagalvojau kas esu "ta" velėja. aš gerai veliu, o pasižiūrėjus į kai kuriuos pavyzdžius internetinėse platybėse - tobulų tobuliausiai hihihi.gif o visos "tos" tai kurių čia paskutiniu metu nuorodų pamėtyta - vatos spalvotos biggrin.gif
Atsakyti