Išbandėm vakar žiema Lenkijos žemėje, tai apie vėlima negalėsiu kokias tris dienas galvot .Visa korpusa ir rankas skauda , bet tuo pačiu visi kaulai pramankštinti.
Ar bando kuri dalyvaut Kauno Kaziukyje ?
Kadabra, dabar jau gali žiema baigtis jei ka , bet dar smagu būtu , kad pabūtu ji dar truputėli .
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 02 17, 11:43)
Aš iš akies pilu. Į kokį bliudą 5-6 litrai vandens ir kokie 4-5 šaukštai acto (čia proporcijas iš lempos rašau, nes visad pilu tik iš akies, didelio skirtumo nėra). Na ir pamerkus palaikau kokią valandėlę. Paskui po tekančiu vandeniu reiktų nuskalaut ir viskas.
Aš visus gaminius, net šalikėlius actinam palaikau
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 02 17, 16:59)
Na kaip apmaudu, beveliant viena aulinuka per daug sutraukiau. Sugalvojau mat dar paglostyt, atrode, kad jau nesitrauks nei trupucio, o jis eme ir susitrauke . Kurpaliaus niekaip neigrudu, kad pratempt. Kas daryt . Pervelt taip nesinori
As tai plaunu visada skalbimo masinoje su programa vilnos gaminiam tai man labai gerai isplauna na bet sikarta gal sakau muilas koks su kokiu priedu pakliuvo
jau pamirkijau ir ziuresiu kas gausis
oi uzjauciu buvo ir man toks dalykas bet nieko nebepadariau nebeistempiau vyro paprasiau tai tas su jega ibruko bet nieko gero isseureo ziauriai ir viskas teko pervelti
Merginos gal Vilniuje kuri dalyvausit Kaziuke? butu prie progos labai miela susipazinti
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 02 17, 17:43)
Na jau galutinai aisku, kad vietoj 39 dydzio, turiu 37. Nes net 38 dydzio kurpaliu vos igrudau. Nieko nebus, einu klot nauju
netik tau nelaiminga dienele as vat actinuosi ir akivaizdu duodu trynu o ruozai vistik matosi kas per velnias sedi tuose veltinuose bus tikriausiai sau na gerai pagalvojus nera to blogo kas neiseitu i gera
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 02 17, 15:43)
Na jau galutinai aisku, kad vietoj 39 dydzio, turiu 37. Nes net 38 dydzio kurpaliu vos igrudau. Nieko nebus, einu klot nauju
Čia gal jau nieko būtum nepakeitus. Aš užpilu šlepetę verdančiu vandeniu ir tada grūdu kurpalų.
Man irgi juoda diena, padariau per ilgas nosis vietoj nykstuko tapku eina mazgus suristi ir per dideles. Merginos o kaip padaryt http://www.etsy.com/...ple-and-2-roses tuos krastus tokius grazius be uzkulnio? privelt adata? ar uzlenkti kazkuriuo momentu ir apvelti?
padekit
padekit
QUOTE(Aliira @ 2012 02 18, 13:18)
. Merginos o kaip padaryt tuos krastus tokius grazius be uzkulnio?
Pas Ingą į kursus eit
Sakot juoda diena Ką tik užgavėnėse žiemą variau, gal padaryt išeiginę šian ir vilnos negadint
QUOTE(Šelma @ 2012 02 18, 18:02)
Pas Ingą į kursus eit
Kad Inga kursų lietuvaičiams nebeves kaip supratau