Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

Dekui, merginos...viskas paprasta kaip 2x2, nieko ypatingo, tiesiog , as minejau, kad man smagu kartais "pazaisti" su siuvinejimu...bet tikrai negaleciau daryti to pastoviai...tik kai Muza ikvepia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2012 02 16, 11:12)
Dekui, merginos...viskas paprasta kaip 2x2, nieko ypatingo, tiesiog , as minejau, kad man smagu kartais "pazaisti" su siuvinejimu...bet tikrai negaleciau daryti to pastoviai...tik kai Muza ikvepia wink.gif

O kokia adata siuvinejat ant tapuku? Paprasta, ar kokia nors mandra, lenkta?
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2012 02 15, 17:48)
Ikisu ir as savo...pedutes smile.gif

bigsmile.gif grožis neišpasakytas. Man tik baisu pagalvot, kiek čia darbo įdėta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*barbora* @ 2012 02 16, 11:18)
O kokia adata siuvinejat ant tapuku? Paprasta, ar kokia nors mandra, lenkta?

??? nezinau apie jokias navatnas adatas nieko schmoll.gif esu eiline sagu siuveja, su is senu laiku turimom adatom lotuliukas.gif
Atsakyti
jusu teismui smile.gif

user posted image
http://images60.fotk...esktop11-vi.jpg
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 02 15, 21:44)

Belaukiux fainos praščiaikės biggrin.gif ar papasakosi iš kur padą gavai?  bigsmile.gif Patiko, lengvas atrodo

iš woolo.
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2012 02 16, 17:57)
iš woolo.

uo kaip arti smile.gif ačiū.

Nerkada, labai nykštukiškai teisingi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2012 02 15, 17:48)
Ikisu ir as savo...pedutes smile.gif

Pasaka, viskas, nuo spalvų iki siuvinėjimo 4u.gif

bulaukiux, dailiai atrodo laukinukės (na kad lauke tinkamos nešioti) smile.gif
Atsakyti
Merginos, reikia jusu patarimo ...
Veliau ilgaaulius ir jau skalbimo masinoj ir rankom duodu antras diena plauti kai isdziuna muilo ruozai lieka nors nusisauk . kaip man juos isplauti?
Atsakyti
Actuoto vandens nebandei?
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 02 17, 11:55)
Actuoto vandens nebandei?

NEA NEBANDZIAU O TAI JUOS MIRKYTI ANE ? O KIEK TO ACTO DETI? blush2.gif
Atsakyti
Aš iš akies pilu. Į kokį bliudą 5-6 litrai vandens ir kokie 4-5 šaukštai acto (čia proporcijas iš lempos rašau, nes visad pilu tik iš akies, didelio skirtumo nėra). Na ir pamerkus palaikau kokią valandėlę. Paskui po tekančiu vandeniu reiktų nuskalaut ir viskas.
Atsakyti