Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

QUOTE(bulaukiux @ 2012 02 15, 10:21)
mano batai buvo du.....
ne patys idealiausi, bet nešiot labai smagūs. kitam sezonui visa šeimyna turės veilokiukus, tik padus nusipirkt per vasarą reik.

ai, išėjau su jais laukan, tai pirmas komentaras gatvėj buvo- kokios tavo gražios "prasčiaikos" biggrin.gif

Komplimentai pelnyti 4u.gif Liuksiški batai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2012 02 15, 13:39)
ačiū mergaitės už įvertinimą.
šiandien  lekiu 2 dienom Kaunan, tik gaila kad ryt išeiginė. tiek gerų vietų liks neaplankyta, nedirba gi. liksiu be "deficitų".

Greit išduok kur čia tos geros vietos lotuliukas.gif

Man tai vis atrodo, kad žiemą su veltiniais lauke šalta arba jie žiauriai stori turi būt. Nes man su labai storom tapkėm namie sėdėt vis tiek šalta blush2.gif . Niekaip neperlipu per šitą nusistatymą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 15 vasario 2012 - 14:11
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 02 15, 15:09)
Greit išduok kur čia tos geros vietos lotuliukas.gif

Man tai vis atrodo, kad žiemą su veltiniais lauke šalta arba jie žiauriai stori turi būt. Nes man su labai storom tapkėm namie sėdėt vis tiek šalta blush2.gif . Niekaip neperlipu per šitą nusistatymą...

pvz, ornamentai, žakona biggrin.gif

ir aš taip galvojau, kad šalta. net vaikam nesiryžau daryt veilokiukų pati neišbandžiusi. kai nusivėliau išėjau į lauką tik trumpam ir netoli namų, o jei kojos šals biggrin.gif
dabar lauke prabuvus net 1,5-2val kojos net nebando šalt. į batus kišu tik su plona kojine.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 02 15, 15:09)

greiciau persigalvok, kol ziema nepraejo tongue.gif
Su mano pilkais (o jie man tokie sakyciau ne per storiausi) - silta. Kojos nesala.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 02 15, 14:09)

drinks_cheers.gif , savo tus pilkuosius išbandžiau ilgesniam pabuvimui lauke(turėjau laidotuves) Aišku, kaliošus numečiau į kampą(visai nepatiko man tą svorį nešiot ant kojų, be to slidu), priklijavau paduką, šonus dar lateksu nutepiau.Viduj storoką vidpadį įdėjau ir dar su vilnonėm kojinėm... blush2.gif Kai eini tai šilta thumbup.gif Stovėjau kapinėse sniege, vos ties kulnais šaltis jautėsi. Šiaip jie nėra labai stori, kitus velsiuosi storesnius - ypatingoms progoms smile.gif Galvoju, kad norimo storio veltinių ir pado tokio pločio nerasčiau pritaikyt.
Mano kojos baisiai šala, kartais net po koldra reikia kojinių blush2.gif

bulaukiux, pado modelis ir man patinktų veilokams ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 15 vasario 2012 - 15:14
Aš tai savo veltinius su vidpadžiais veltais įsivaizduoju. Tada galėtų būti plonesni ir atrodytų ne tokie griozdai. O padas su laiku vis tiek susimina, išplonėja, tai tik vidpadžius sau fit fit pasikeiti ir viskas lotuliukas.gif .
Šaunuolės jūs merginos, kad ir batus sau susimeistraujat thumbup.gif .
Atsakyti
Ikisu ir as savo...pedutes smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2012 02 15, 17:48)
Ikisu ir as savo...pedutes smile.gif

Juperi, koks grožis bigsmile.gif o siuvinėjimas koks gražus wub.gif wub.gif vajei, kaip gražu
Atsakyti
Juperi, nereaaalios bigsmile.gif
Atsakyti
Juperi, grožybė subtilybė smile.gif man tai gaila būtų kad nuspardys biggrin.gif geriau ant tašės tokį gražumą.

Belaukiux fainos praščiaikės biggrin.gif ar papasakosi iš kur padą gavai? bigsmile.gif Patiko, lengvas atrodo
Atsakyti
Juperi, labai gražios wub.gif
Atsakyti
Juperi, gražutės kurpaitės 4u.gif
Tau dar reiktų jas į siuvinėjimo temą įkelt wub.gif
Atsakyti