Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

Selma doh.gif jetau , jetau...tos mazuleles... wub.gif
Bulaukiux, o kirpimas koks navarotlyvas mirksiukas.gif ar cia klumpines?
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2012 02 14, 22:36)
Selma doh.gif  jetau , jetau...tos mazuleles... wub.gif
Bulaukiux, o kirpimas koks navarotlyvas mirksiukas.gif  ar cia klumpines?

nea, neklumpinės. kirpimas apverstos T raidės.
Atsakyti
Kirpimas tikrai įdomus thumbup.gif
Mano tepos 9 cm, net saldu tokias velt wub.gif
Ale su Gotlandu išgazdinot, maniau superinė sluoksna unsure.gif Nenoriu, kad šertusi labai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2012 02 14, 21:33)

o kokia ta tikroji? blush2.gif
Papildyta:

nedažyta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Šelma @ 2012 02 14, 23:27)
Kirpimas tikrai įdomus  thumbup.gif
Mano tepos 9 cm, net saldu tokias velt  wub.gif
Ale su Gotlandu išgazdinot, maniau superinė sluoksna  unsure.gif Nenoriu, kad šertusi labai  doh.gif

Visos vilnos turi savo pričiūdų ir savybių smile.gif Nematau reikalo gazdintis.Pavyzdžiui kažkurios iš tamsių karšinių plaunat žiauriai šeriasi. Daviau mb nešiot. Nu paėjo tie šeriai, o dar vis nešioja ir išvaizda pernelyg nepabaisėjus, nors jis šiaip sunešioja greit. Tai sunku pasakyt. Nu va gotlandą knieti sau pasigamint smile.gif))

Ai draugei dariau iš natūralaus kažkurio ten merisono, neatsimenu. Nu sakė pradžioj biški pasibumbulavo, o dabar viskas ok.
Atsakyti
mano batai buvo du.....
ne patys idealiausi, bet nešiot labai smagūs. kitam sezonui visa šeimyna turės veilokiukus, tik padus nusipirkt per vasarą reik.

ai, išėjau su jais laukan, tai pirmas komentaras gatvėj buvo- kokios tavo gražios "prasčiaikos" biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
aha, Bulaukiux, keista kai visu akys krypsta i tavo batus, ane? biggrin.gif
Kas ten virsuj?
Man gal tik labiau noretusi ilinkio ties uzkulnio pabaiga (jeigu aiskiai as cia) ir kitokios kelties vietos.
Bet siaip fainai, ane? Priekis graziai suformuotas- negriozdiskas- grazu 4u.gif
Atsakyti
Bulaukiux, tikrai grazios... na, su tokiais ir as iseiciau,,,
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2012 02 15, 11:32)
aha, Bulaukiux, keista kai visu akys krypsta i tavo batus, ane?  biggrin.gif
Kas ten virsuj?
Man gal tik labiau noretusi ilinkio ties uzkulnio pabaiga (jeigu aiskiai as cia) ir kitokios kelties vietos.
Bet siaip fainai, ane?  Priekis graziai suformuotas- negriozdiskas- grazu 4u.gif

ten viršuj toks pūkuotas daiktas ale šalikėlis, bet man jis čia visai gerai. tiesa, norėjau kažko kito, kailiuko, bet mūsų kaime be šansų rast. 3 sav batai stovėjo nebaigti. ėmiau ką radau.
linkio ir aš norėjau, kurpaliai mano trumpi, nepavyko man ten išgaubt, tas pats ir dėl kelties, būt geriau žemiau. šiaip tai dėl nesekmės aš nekalta-aplinka kalta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2012 02 15, 11:43)
šiaip tai dėl nesekmės aš nekalta-aplinka kalta lotuliukas.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2012 02 15, 10:43)
šiaip tai dėl nesekmės aš nekalta-aplinka kalta lotuliukas.gif

nepasakei nieko naujo thumbup.gif
Atsakyti
Bulaukiux, super batai 4u.gif . Man tai nieko jiems netrūksta, benešiojant prisitaikys prie pėdos ax.gif .

Šelma, labai dailūs mažyliai tapukai thumbup.gif .

Žollia, tavo pilkės irgi labai labai dailios 4u.gif .
Atsakyti
ačiū mergaitės už įvertinimą.
šiandien lekiu 2 dienom Kaunan, tik gaila kad ryt išeiginė. tiek gerų vietų liks neaplankyta, nedirba gi. liksiu be "deficitų".
Atsakyti