Selma jetau , jetau...tos mazuleles...
Bulaukiux, o kirpimas koks navarotlyvas ar cia klumpines?
QUOTE(Juperi @ 2012 02 14, 22:36)
Selma jetau , jetau...tos mazuleles...
nea, neklumpinės. kirpimas apverstos T raidės.
Kirpimas tikrai įdomus
Mano tepos 9 cm, net saldu tokias velt
Ale su Gotlandu išgazdinot, maniau superinė sluoksna Nenoriu, kad šertusi labai
QUOTE(bulaukiux @ 2012 02 14, 21:33)
nedažyta
Papildyta:
QUOTE(Šelma @ 2012 02 14, 23:27)
Kirpimas tikrai įdomus
Visos vilnos turi savo pričiūdų ir savybių Nematau reikalo gazdintis.Pavyzdžiui kažkurios iš tamsių karšinių plaunat žiauriai šeriasi. Daviau mb nešiot. Nu paėjo tie šeriai, o dar vis nešioja ir išvaizda pernelyg nepabaisėjus, nors jis šiaip sunešioja greit. Tai sunku pasakyt. Nu va gotlandą knieti sau pasigamint ))
Ai draugei dariau iš natūralaus kažkurio ten merisono, neatsimenu. Nu sakė pradžioj biški pasibumbulavo, o dabar viskas ok.
mano batai buvo du.....
ne patys idealiausi, bet nešiot labai smagūs. kitam sezonui visa šeimyna turės veilokiukus, tik padus nusipirkt per vasarą reik.
ai, išėjau su jais laukan, tai pirmas komentaras gatvėj buvo- kokios tavo gražios "prasčiaikos"
ne patys idealiausi, bet nešiot labai smagūs. kitam sezonui visa šeimyna turės veilokiukus, tik padus nusipirkt per vasarą reik.
ai, išėjau su jais laukan, tai pirmas komentaras gatvėj buvo- kokios tavo gražios "prasčiaikos"
Bulaukiux, tikrai grazios... na, su tokiais ir as iseiciau,,,
QUOTE(kadabra @ 2012 02 15, 11:32)
aha, Bulaukiux, keista kai visu akys krypsta i tavo batus, ane?
Kas ten virsuj?
Man gal tik labiau noretusi ilinkio ties uzkulnio pabaiga (jeigu aiskiai as cia) ir kitokios kelties vietos.
Bet siaip fainai, ane? Priekis graziai suformuotas- negriozdiskas- grazu
Kas ten virsuj?
Man gal tik labiau noretusi ilinkio ties uzkulnio pabaiga (jeigu aiskiai as cia) ir kitokios kelties vietos.
Bet siaip fainai, ane? Priekis graziai suformuotas- negriozdiskas- grazu
ten viršuj toks pūkuotas daiktas ale šalikėlis, bet man jis čia visai gerai. tiesa, norėjau kažko kito, kailiuko, bet mūsų kaime be šansų rast. 3 sav batai stovėjo nebaigti. ėmiau ką radau.
linkio ir aš norėjau, kurpaliai mano trumpi, nepavyko man ten išgaubt, tas pats ir dėl kelties, būt geriau žemiau. šiaip tai dėl nesekmės aš nekalta-aplinka kalta
QUOTE(bulaukiux @ 2012 02 15, 11:43)
šiaip tai dėl nesekmės aš nekalta-aplinka kalta
QUOTE(bulaukiux @ 2012 02 15, 10:43)
šiaip tai dėl nesekmės aš nekalta-aplinka kalta
nepasakei nieko naujo
ačiū mergaitės už įvertinimą.
šiandien lekiu 2 dienom Kaunan, tik gaila kad ryt išeiginė. tiek gerų vietų liks neaplankyta, nedirba gi. liksiu be "deficitų".
šiandien lekiu 2 dienom Kaunan, tik gaila kad ryt išeiginė. tiek gerų vietų liks neaplankyta, nedirba gi. liksiu be "deficitų".