Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

va va, man irgi tas gotlandas nepatiko-žiauriai šeriasi. O draugės vyrui nuvėliau , užakcentuodama, kad čia iš super geros vokiškos vilnos rolleyes.gif Dabar draugė sako, kad eina ir eina plaukai. net galvoju, kad reikia kitas nuvelt...Kiek tie plaukai dar eis? Neįsivaizduoju.
Atsakyti
Mano abi mažės gotlandines nešioja šiuo metu, šėrėsi savaitę kokią paskui pasidarė kaip visos. O sutraukimui ir nelabai besiveliančiuos suvaldymui gotlandą irgi įmaišinėju, gal tą nesivelantį karakulį kada reiks pabandyt su juo.
Vakar 3 adatas woolines surinkau iš vienų tapkių, vėliau iš lietuviško merinoso, sakė irgi ten karšė gun_bandana.gif nes daugiau niekur neplauna prieš karšimą tik ten... Žodžiu blogai, jei nori velti iš lietuviškos vilnos. Reikės mest lietuviškumo idėjas arba ieškot kitų būdų vilnai gauti. Gal per vasarą ką sugalvot reikės, šis sezonas jau kaip ir baigiasi.
Atsakyti
Raganėle, čia žinok dar labai priklauso kaip tos avys laikomos ir dar man rodos nuo vilnos rūšies. Kažkada rašiau, kad iš avys.lt savininko vyras man nupirko lietuviškos Suomijos landrasų avių vilnos. Tai tas savininkas pasakojo, kad būtent tų avių vilna tokia, kad jos net plaut nereik, atseit niekas į ją neprisivelia. Ir jis aiškino, kad ji net neplauta buvo tik iškaršta (beje tragiškai smile.gif ). Bet patikėk kvapo nei menkiausio negero nebuvo, jokių "gamtinių priedų" joje irgi neradau (apart šapelių), nors vėlimo metu ji buvo tikrai nešvari ir vanduo tragiškai juodas ėjo.
Man Gotlandas irgi išsišėrė per kokią savaitę (na gal dvi), bet asmeniškai ant vaiko pratestavau tik vidiniuose sluoksniuose tą Gotlandą. Tai įdomu pasidarė kaip iš jo pilnai gotlandinės nešiotųsi.
Atsakyti
Mano merginų grynai gotlandinės, vienos daržely, žinok išsipūkavusios jos man atrodo teisingos, galėsiu nufotkint, kaip atrodo po intensyvaus dėvėjimo, kiek čia pora mėnesių kasdien gal.
Aš irgi iš avys.lt pirkau bet merinosą, beje patiko kaip kimba, minkštutė maloni, tik nepatiko kiek prakaito reik išliet, kad sukietėtų biggrin.gif nu ir karšyklos palikimas aišku mad.gif Dėl neplovimo tai galbūt, jei įmanoma švariai laikyt nieko baisaus karšti neplautą, bet ne žieminę tvartuose augusią, matyt.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 02 14, 10:49)

Vakar 3 adatas woolines surinkau iš vienų tapkių,

jofana bash.gif:
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 02 14, 13:25)

Aš galvojau tu jau vacation4.gif vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 02 14, 12:16)
Aš galvojau tu jau  vacation4.gif  vacation1.gif

ne, dar verčiuosi pergalvą lagaminus kraudama, o dar noriu suknelę nusivelt lotuliukas.gif paros kažkokios labai trumpos doh.gif
Atsakyti
Na aš iš gotlando esu nuvėlus vienas. Patinka, kad jis toks kietas stovintis. Bet čia ne sau. Labai knieti sau nusivelt ir panešiot.

Ir jauęiu reikės us geriau esiveliančia vilna BG spalvotą sukerkinėt, nes nu aišku kaip kurios spalvos... bet nu nepatinka man jos sluoksniavimasis schmoll.gif Vienu metu jau buvo ji man reabelitavusis, kol tikros vilno snepačiupinau wub.gif
Atsakyti
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šelma: 14 vasario 2012 - 14:26
Kokios gražuolytės wub.gif , įsivaizduoju kaip mažylis spardysis šiltai apautas thumbup.gif
Atsakyti
Šelma, gražučiai mažučiai, 4u.gif

O man iš vokiško karšinio Nr. 1252 vietoj 38 planuoto dydžio gavosi 42 dydis doh.gif O vėlimas buvo iki alkūnių apkibus vilna.. Labai slinko lauk plaukas. Sumažint daugiau nebejo, nes jau kietos buvo, kad nei pasukt . Ko gero, iš jų irgi tas plauks slinks, kol nuslinks.
user posted image
Atsakyti
bandymas suvaldyti nesivelianti vokišką karakulį. sluoksniavau su Bg vilna.vaikiškos 30d.

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 02 14, 09:14)
O kaip jums merginos tas Gotlando šėrimąsis?

vėliau viduj Gotlandas,išorėj Nz karšinys, perlindo akuotai kiaurai ir šėrėsi kelias sav. nelabai man patiko schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(srauni_upe @ 2012 02 14, 14:21)
Vienu metu jau  buvo ji man reabelitavusis, kol tikros vilno snepačiupinau  wub.gif

o kokia ta tikroji? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(žollia @ 2012 02 14, 16:25)
Šelma, gražučiai mažučiai,  4u.gif

O man iš vokiško karšinio Nr. 1252 vietoj 38 planuoto dydžio gavosi 42 dydis doh.gif  O vėlimas buvo iki alkūnių apkibus vilna.. Labai slinko lauk plaukas.  Sumažint daugiau nebejo, nes jau    kietos buvo, kad nei pasukt . Ko gero, iš jų irgi tas plauks slinks, kol  nuslinks. 

tapkiukai gražūs, tik vat tas neplanuotas dydis ...
Papildyta:
QUOTE(Šelma @ 2012 02 14, 15:25)

gražučiukai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bulaukiux: 14 vasario 2012 - 21:27