Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

QUOTE(Šelma @ 2012 02 12, 19:53)
Sukloji padą vienos spalvos, tada vėl šablonas (aš dedu nediduką, tik ties kirpimo linija, ne per visą) ir kloji kitos spalvos vilną. Kai apvėlus kirpsi, prakirpsi mažąjį šabloną, o spalvos nebus apsivėlusios. Paskui jau veliant neleisk joms sukibti, vis paglostyk, apvelt atskirai pirštais  smile.gif

labai aciu uz patarimus:)
reiks bandyt, tik kolkas sunkiai isivaizduoju:(. bet labai man graziai atrodo tapukai keliu sluoksniu-tiesiog atrodo,kad jie ideti vienas i kita. Super:). gal koks filmukas yra,kad truputi aiskiau pradziai butu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(s@mi @ 2012 02 12, 20:18)
Na va ką daro atostogos biggrin.gif . Visai ne taip klausimą supratau...

biggrin.gif

Nerkada, pasakoju paraidžiui biggrin.gif 4u.gif Kloji sluoksnos 3 kartus, apverti, kitoj pusėj vėl 3 kartus, vėl apverti. Tada būsimos skylės kirpimo vietoje dedi burbulinės gabaliuką ir kloji likusius kartus, sluoksnos jau kitos spalvos (tas pats su karšiniu- dalini reikiamą vilną per pusę spalvomis) Apveli, kerpi skylę ir toliau jau suprasi kas ir kaip, juk esi vėlusi biggrin.gif
Atsakyti
pamoka - sluoksniuotos tapkes biggrin.gif
http://www.livemaste...apochek?msec=14?
Atsakyti
sirdingai dekui uz pagalba 4u.gif . reiks eit bandyt
parodysiu ir as savo bandyma draugaut su vilna smile.gif

http://public.fotki....dscf5194-pp.htm

http://public.fotki....s/desktop11.htm

Atsakyti
visai ne į temą, bet smagus estų verslininkų verslo planas. mokykimės iš kaimynų smile.gif
http://www.youtube.c...h?v=1KPwj2v1sco
Atsakyti
Prisipažinkite, kas dalyvausite Vilniaus Kaziuko mugėje, ateisiu apžiūrėti darbelių, aplankysiu ax.gif

Gal kas išduos tokią paslaptį blush2.gif kur užsakėte pakuotes: savo tapukams, pirties kepurėms?

Būsiu dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Šiemet Kazy nebūsiu smile.gif

Mergaitės sos 4u.gif Koks Gotlando susitraukimas, tinka BG šablonas? Nenoriu suklyst ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2012 02 13, 20:05)
Šiemet Kazy nebūsiu  smile.gif

Mergaitės sos  4u.gif Koks Gotlando susitraukimas, tinka BG šablonas? Nenoriu suklyst  ax.gif

Geras susitraukimas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2012 02 13, 20:05)
Šiemet Kazy nebūsiu  smile.gif

Mergaitės sos  4u.gif Koks Gotlando susitraukimas, tinka BG šablonas? Nenoriu suklyst  ax.gif

didesnis nei bg net, labai stipriai traukiasi
Atsakyti
Velnias, tada reikia juodraščio doh.gif Reikia 3 išbadytas suvelti, visai nenoriu apvelt/džiovint/badyt/suvelt ir nepataikyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2012 02 07, 06:25)
Galima pavelti kočiojant tik išilgai ir susukant nuo pirštų galų. tada labaiausia velsis pirštų dalis. Galima susukti tik  dalį pirštinės arba rankomis trinti tik pirštų dalį. manau, galima kažkiek pamažinti.

[quote=linada,2012 02 07, 06:51]
velk tik pirštų dalį, bet ne kočiojant bambuke, o tik rankom- trinant, na susuk iš pačios pirštinės kaip ritinėlį, kaip sraigę, iki nykščio ar vidurio ir trink - voliok pirmyn atgal ...kaip vyniotini kokį. iš pločio neturėtų trauktis. kaip tik jei veli viena kryptim - kita platėja - na tam tikram vėlimo lygyje galima sureguliuoti tuos pločius ilgius. jei per ilga ir siaura - tai priešinga kryptim pavėlus gaunasi trumpiau bet plačiau.....mastau.gif
jei bijaisi susitraukimo - 1,5 cm neturėtų labai trukdyti.

Labai ačiū abiem už patarimus 4u.gif 4u.gif , gerai, kad nebuvau spėjus nukirpt, viskas gerai, sumažinau jas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2012 02 14, 00:11)
Velnias, tada reikia juodraščio  doh.gif  Reikia 3 išbadytas suvelti, visai nenoriu apvelt/džiovint/badyt/suvelt ir nepataikyt  unsure.gif

O kaip jums merginos tas Gotlando šėrimąsis?
Aš savo mažei į vienas tapkes tarpe sluoksnių Gotlando buvau įklojus, tai net ir keli sluoksniai, bet labai padidino traukimąsi. Beje ape traukimąsi, tai man Gotlandas kažkoks nenormalus, man atrodo, kad kiek jį bevelsi, tiek jis trauksis lotuliukas.gif .
Bet mažajai pradėjus nešiot, tokį pūką paleido, kaip kokie juodos mocheros plaukučiai ėjo ir ėjo (kažkoks ale super švelnus akuotas). Jums taip nesidaro?
Atsakyti