Siandien velsiu 43 dydzio vyriskus tapukus is lietuvisko karsinio...
ale va tikrai...Kaziukas ant nosies... gal kuri ruosiates??? noreciau kada nors ir as "laime" isbandyt tam Kaziuke...
nusivėliau veilokus(išeiginius ), dabar padai klijuojasi, dar apsiūti ir pirmyn
QUOTE(bulaukiux @ 2012 02 11, 23:05)
nusivėliau veilokus(išeiginius ), dabar padai klijuojasi, dar apsiūti ir pirmyn
Lauksim pasirodant
Merginos reztelkit savo nuomone apie latviska karsini?
QUOTE(karalyste @ 2012 02 12, 11:12)
Merginos reztelkit savo nuomone apie latviska karsini?
aš perku latvišką, veliasi gerai, bet pas mus nėra tokių gražių spalvų.
QUOTE(saulyte2 @ 2012 02 12, 18:19)
aš perku latvišką, veliasi gerai, bet pas mus nėra tokių gražių spalvų.
baisiai esu uzsidegus ten nuvykti tai vis norisi nuomones is visu pusiu
QUOTE(nerkada @ 2012 02 12, 12:02)
sveikos velejeles:)
gal kas man galetu paaiskint kaip veliat, kad gaunas is keliu sluoksniu tapukai ir jie nepersivelia,nes pas mane jos susivelia vienas sluoksnis per kita
gal kas man galetu paaiskint kaip veliat, kad gaunas is keliu sluoksniu tapukai ir jie nepersivelia,nes pas mane jos susivelia vienas sluoksnis per kita
Na, kad vilnos sluoksniai turi persivelti, dėl to ir gaunamas vientisas veltinis. Gal per plonai klojate sluoksnius, kad spalvos susimaišo?
QUOTE(nerkada @ 2012 02 12, 12:02)
sveikos velejeles:)
Sukloji padą vienos spalvos, tada vėl šablonas (aš dedu nediduką, tik ties kirpimo linija, ne per visą) ir kloji kitos spalvos vilną. Kai apvėlus kirpsi, prakirpsi mažąjį šabloną, o spalvos nebus apsivėlusios. Paskui jau veliant neleisk joms sukibti, vis paglostyk, apvelt atskirai pirštais