Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

Siandien velsiu 43 dydzio vyriskus tapukus is lietuvisko karsinio...smile.gif
Atsakyti
ale va tikrai...Kaziukas ant nosies... gal kuri ruosiates??? noreciau kada nors ir as "laime" isbandyt tam Kaziuke...
Atsakyti
nusivėliau veilokus(išeiginius lotuliukas.gif ), dabar padai klijuojasi, dar apsiūti ir pirmyn didis.gif assa.gif sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2012 02 11, 23:05)
nusivėliau veilokus(išeiginius lotuliukas.gif ), dabar padai klijuojasi, dar apsiūti ir pirmyn  didis.gif  assa.gif  sokiai.gif

Lauksim pasirodant bigsmile.gif
Atsakyti
Vajėj, kiek čia visko užmačiau. Aš ilsiuosi, o jūs veliat thumbup.gif
Pasirodysiu su tapukais mamai. Namie nufotografuot nespėjau, tai teko prašyt, kad nusiautų ir leistų nufotkint biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Merginos reztelkit savo nuomone apie latviska karsini?
Atsakyti
sveikos velejeles:)

gal kas man galetu paaiskint kaip veliat, kad gaunas is keliu sluoksniu tapukai ir jie nepersivelia,nes pas mane jos susivelia vienas sluoksnis per kita ax.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2012 02 12, 11:12)
Merginos reztelkit savo nuomone apie latviska karsini?

aš perku latvišką, veliasi gerai, bet pas mus nėra tokių gražių spalvų.
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2012 02 12, 18:19)
aš perku latvišką, veliasi gerai, bet pas mus nėra tokių gražių spalvų.

baisiai esu uzsidegus ten nuvykti tai vis norisi nuomones is visu pusiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nerkada @ 2012 02 12, 12:02)

gal kas man galetu paaiskint kaip veliat, kad gaunas is keliu sluoksniu tapukai ir jie nepersivelia,nes pas mane jos susivelia vienas sluoksnis per kita ax.gif

Na, kad vilnos sluoksniai turi persivelti, dėl to ir gaunamas vientisas veltinis. Gal per plonai klojate sluoksnius, kad spalvos susimaišo?
Atsakyti
QUOTE(nerkada @ 2012 02 12, 12:02)

Sukloji padą vienos spalvos, tada vėl šablonas (aš dedu nediduką, tik ties kirpimo linija, ne per visą) ir kloji kitos spalvos vilną. Kai apvėlus kirpsi, prakirpsi mažąjį šabloną, o spalvos nebus apsivėlusios. Paskui jau veliant neleisk joms sukibti, vis paglostyk, apvelt atskirai pirštais smile.gif
Atsakyti
Na va ką daro atostogos biggrin.gif . Visai ne taip klausimą supratau...
Atsakyti