Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

nu va nuvėliau, forma esu patenkinta, bet mažai traukėsi, minkštos, vilna lietuviškas karšinys, pirkau iš karšyklos, gal reikia dar velt bandyti g.gif

user posted image
Atsakyti
Mano "Šermukšnėlė"

user posted image

Ir "Braškės"

user posted image

O cia šiaip raizgalionė
user posted image
Atsakyti
o mano "creeper" biggrin.gif , kai užprašė lėkiau žiūrėt, kas per "daiktas" doh.gif
user posted image

rarika, saldžios tokios wub.gif , šermukšnius turėjau mintyje kažkada daryt biggrin.gif

saulyte2, gal jau nevelk tu jų daugiau g.gif , geriau kitas veldama pasipraktikuosi dėl suvėlimo g.gif
Atsakyti
Saulyte, cia gal ta romanovu vilna?
Siaip lietuviska vilna daug ir nesitraukia, paprastai tapkutes buna kietokos ir forma puikiai laiko.

Kiek tapukų užderėjo smile.gif . Šaunuolės merginos 4u.gif .

Atsakyti
garžios tapkės Dzūke, o kodėl nevelt g.gif gal susitrauks dar ir pakietės, šita vilna mažai išvis traukiasi doh.gif , o gal per mažai vanojau g.gif nežinau kokia, nepaklausiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte2: 09 vasario 2012 - 14:42
gražios tapcės, va darbininkėms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Perku vilna is eriuko ir esu laaabai patenkinta 4u.gif
Atsakyti
Rarika tavo tapkes buvau prie dzūkes priskaičius rolleyes.gif , gražios su šermukšniais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2012 02 09, 14:41)
garžios tapkės Dzūke, o kodėl nevelt  g.gif  gal susitrauks dar ir pakietės, šita vilna mažai išvis traukiasi  doh.gif , o gal per mažai vanojau  g.gif nežinau kokia,

Kad ir taip neblogai atrodo biggrin.gif , kam vėl formą gadint jeigu puikiai laikosi biggrin.gif
Prie kitų pasimūčysi ir matysi ar labiau suvelsi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2012 02 09, 18:41)
Kad ir taip neblogai atrodo biggrin.gif , kam vėl formą gadint jeigu puikiai laikosi biggrin.gif
Prie kitų pasimūčysi ir matysi ar labiau suvelsi rolleyes.gif

vis dėl to vėliau, ir sumažėjo bigsmile.gif , kai išdžius bus aišku ar tikrai pakietėjo
Atsakyti
ale ir tapkių prikepėt bigsmile.gif
Atsakyti
Tyla.....
Turbut velijeles Kaziukui ruosiasi cool.gif
Atsakyti