O man rožiniu raštas labai patiko, lyg tapytos Rudos, tai.... rudos
O kodėl nenori kraštu kiek pakirpti, nenumažės juk labai tik bangeles nuėmus
Paprašė pažįstami malūnininkai užgavėnėms kepurių, kad šilta būtų ir su užrašu, kad matytusi kas šeimininkas. Prašė baisių, užgavėnišku, sakau turiu baisios vilnos, suvelsiu. O siaube Niekaip nesudėjau lygiai vilnos, niekaip nesuvėliau iki norimo kietumo, ajaj, kaip sunku prie prastesnės vilnos pereit O juk su šia mokiausi, va kodėl tokie baisūs tapai buvo
pavelk išdžiuvusias kartą - man visuomet padeda ir pasiteisina
kodėl nenoriu apkirpti? o kam? man ta vilna vaikams nešioti po namus visia netrukdo. man nėra negražu nelygumai, atsikišimai ir panašiai. dovanoti tokių tai niekada nedovanoju, bet saviem - man kažkaip smagu neišmetinėti nieko ne dėl sumažėjimo. šiaip, nematau prasmės, nes man asmeniškai ir taip gražu - tobulumų, standartų ir tiesių linijų nesiekių, siekiu, bet tai nėra mano tikslas veliant savo šeimai galiu, moku, bet..nenoriu
kodėl nenoriu apkirpti? o kam? man ta vilna vaikams nešioti po namus visia netrukdo. man nėra negražu nelygumai, atsikišimai ir panašiai. dovanoti tokių tai niekada nedovanoju, bet saviem - man kažkaip smagu neišmetinėti nieko ne dėl sumažėjimo. šiaip, nematau prasmės, nes man asmeniškai ir taip gražu - tobulumų, standartų ir tiesių linijų nesiekių, siekiu, bet tai nėra mano tikslas veliant savo šeimai galiu, moku, bet..nenoriu
QUOTE(linada @ 2012 02 08, 22:50)
, nes man asmeniškai ir taip gražu - tobulumų, standartų ir tiesių linijų nesiekių
Todėl ir klausiu, sakau, gal labai stipriai kerpi, bijai numažint
Sveikutes darbstuoles
Ilgai sekant temas nusprendziau prisijungti prie jusu. Velime esu galima sakyti naujoke, renku informacija, domiuosi. Jei butu galimybe noreciau prisijungti prie jusu uzsakymo uzsisakant vilnos kaip supratau vilna is bulgarijos pigiausia?gal galite pasidalinti savo patirtimi del vilnos.
idesiu vienas tapkutes is mano darbeliu, tai butu antrasios mano tapkutes ruostos kaledoms:)
Ilgai sekant temas nusprendziau prisijungti prie jusu. Velime esu galima sakyti naujoke, renku informacija, domiuosi. Jei butu galimybe noreciau prisijungti prie jusu uzsakymo uzsisakant vilnos kaip supratau vilna is bulgarijos pigiausia?gal galite pasidalinti savo patirtimi del vilnos.
idesiu vienas tapkutes is mano darbeliu, tai butu antrasios mano tapkutes ruostos kaledoms:)
QUOTE(bulaukiux @ 2012 02 08, 23:25)
o, čia tai gražu arba įspūdinga.
O pas mus, na šlepetės
Linada,jei fotkintum iš toliau, matytųsi geriau. Rožinių piešinys gražiai atrodo
fotkinu iš toliau, paskui apkarpau. nefotkintoja aš
o nuoroda - kažkas nepaprasto
o nuoroda - kažkas nepaprasto
Linada, man ružavos ir rudosios
O "pavelk išdžiūvusias" tai reiškia vėl iš naujo šlapint ir velt?
Bulaikiux, nuoroda puiki
Bulaikiux, nuoroda puiki
Xsena, tikriausiai tapuku seimininke patenkinta
neimanoma misija butu rasti kazka pas ja, kas ne taip ispudinga
QUOTE(bulaukiux @ 2012 02 09, 00:25)
neimanoma misija butu rasti kazka pas ja, kas ne taip ispudinga
QUOTE(Molė @ 2012 02 09, 07:29)
Linada, man ružavos ir rudosios
Bulaikiux, nuoroda puiki
Bulaikiux, nuoroda puiki
taip. man paprastai dar susivelia, jei reikia. o jei sunkiai veliasi vilna. isdziuvus karteli veliasi geriau.
QUOTE(bulaukiux @ 2012 02 08, 23:25)
Ai Nagorna
Nu ten biški kita klasė
[quote=kadabra,2012 02 09, 08:24]
kadabra aciu uz pastebejima manau kad taip
kadabra aciu uz pastebejima manau kad taip