Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

QUOTE(ircike @ 2012 02 06, 19:05)
Aga, viršuj, ir aš maniau, kad pasitrauks, deja jos jau išdžiūvusios  verysad.gif . Ties nykščiu ir iš pločio lyg ir viskas gerai.

velk tik pirštų dalį, bet ne kočiojant bambuke, o tik rankom- trinant, na susuk iš pačios pirštinės kaip ritinėlį, kaip sraigę, iki nykščio ar vidurio ir trink - voliok pirmyn atgal ...kaip vyniotini kokį. iš pločio neturėtų trauktis. kaip tik jei veli viena kryptim - kita platėja - na tam tikram vėlimo lygyje galima sureguliuoti tuos pločius ilgius. jei per ilga ir siaura - tai priešinga kryptim pavėlus gaunasi trumpiau bet plačiau.....mastau.gif
jei bijaisi susitraukimo - 1,5 cm neturėtų labai trukdyti.

vėliau iš bulgariškos dažytos pirmą kartą - superinė.
aš visuomet veliu dviem etapais. paveliu, išdžiovinu ir vėl veliu - geriau man susivelia, greičiau ir per dvi dienas laiką paskirstau, sunku rasti laiko - nuo - iki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 07 vasario 2012 - 08:53
QUOTE(bulaukiux @ 2012 02 06, 23:00)
ačiū mergaitės, tiek pagyrų 4u.gif

vyriškom apie 300-350g sudedu

Supratau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2012 02 07, 09:38)
bulaukiux 4u.gif  4u.gif  tos tamsiai pilkos man labai labai...

ačiū smile.gif
Atsakyti
Turiu toki klausima: is ko geriau velti slepetes - vilnos karsinio ar sluoksnos? Bandziau velti vaikiskas is karsinio balto, tai man nelabai patiko.. kazkaip sunkiai veliasi.
Atsakyti
QUOTE(dorin @ 2012 02 07, 11:35)
Turiu toki klausima: is ko geriau velti slepetes - vilnos karsinio ar sluoksnos? Bandziau velti vaikiskas is karsinio balto, tai man nelabai patiko.. kazkaip sunkiai veliasi.

amžinas pradedančių klausimas smile.gif Iš tiesų tai priklauso ne nuo to ar ji sluoksna ar karšinys. Svarbu kokia vilna, kokia veislė, kiek mikronų plauko storis. 4u.gif O ir skirtigos veislės veliasi skirtingai, traukiasi skirtingai.
Atsakyti
O ir nesusivelia tapkutės per pusvalandi , kaip kažkuri rašė pavėlus 20 minučiu, kad nesigauna biggrin.gif .
Atsakyti
vėlaiu dukrai - jau 3 nuvėliau - niekaip nepataikau biggrin.gif tai nusprendžiau kad lai nešioja per dideles - daaugs. o vienas sūnui perleidau.
bulgariškos sluoksnos
user posted image user posted image

veltas šilkas ir bulgariška sluoksna
user posted image

gotlandas.
suėdė visą šilką dekorui skirtą, vos matosi, ir matyt per silpnai suvėliau, nelabai nori formą laikyti. nesu vėlusi iš vienos, maišiau. tai nežinau ar čia aš nedavėliau ar ji viena vėlimui per minkšta - a? smile.gif ir kirpimo dalis labai sunegražėjo, bet aš negražinu - man svarbu kuo mažoiau vilnos išmesti, kad ir kraštai netobuli.
user posted image user posted image

vokiška, ruda Französische - mittelbraun. o kirpimas toks koks nuo pradžių. irgi minimalių minimaliausiai dailintas.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
rudos savotiskai mielos 4u.gif
o gotlantas, mano galva, yra prie grubesniu vilnu ir su silku nedera, skirtingai negu merino.
Atsakyti
foto nenormalios, nors mažintos umn.gif:
na šilko stoooras gijas dėjau - netinka biggrin.gif pabandžiau ir žinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2012 02 08, 21:36)
foto nenormalios, nors mažintos umn.gif:
na šilko stoooras gijas dėjau - netinka biggrin.gif pabandžiau ir žinau biggrin.gif

ai, bet, zinok, Linada, kiek zmoniu, tiek nuomoniu- kas vienam grazu, kitam atrodo beviltiska ir t.t. 4u.gif
Atsakyti

tikrai taip cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 08 vasario 2012 - 21:13
man rudosios thumbup.gif
Atsakyti