Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

QUOTE(žollia @ 2012 01 27, 10:16)
Nu tai va, mūsiškės išeina..., o mes paskui atgal perkam vilną tongue.gif
Man tai irgi baisu, kad net biografiją pavogė... Čia jau ne koks eilinis kirpimo pakopinimas...
Aš kai  mokiausi iš interneto platybių, tai  negaliu sakyt, kad visai nieko nekopinau. Veldama stengiausi iš skirtingų vėlėjų pastabų  panaudoti man tinkamiausius varijantus, išgauti kuo gražesnę formą.  T.y. panaudojau savo reikmėms viešai skelbiamas vėlimo pamokėles. Ir mokantis virtualiai kitaip net neįmanoma, manau, visada naudojiesi kažkieno pateikta vaizdine medžiaga, kuri kažkiek įtakoja darbelių išvaizdą. Bet tai nėra kopijos. 4u.gif Vistiek susiformuoja savas stilius, forma ir t.t.
Manau, kad Dzūkė turėjo omenyje Karalystės pasakymą dėl noro kočėlu paauklėti kitą vėlėją, kuri paradvinėjo prastus veltinius.

įmanoma ir kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Na po nakties visada ateina rytas. Tikėkimės, tos slogios nuotaikos išsisklaidys greitu laiku.
Ir dar kažkaip galvoju, kad nereikia taip giliai visko imti į širdį. Kad ir kaip skaudu bebūtų, bet bėdų būna daug didesnių.

Man labai įstrigę į atmintį yra, kai mamos SM vaikų astminukų temoj virkaudavo dėl savo vaikų ir bemiegių naktų (labai gerai jas suprantu, nes mano vaikas turi tą pačią bėdą), ir vieną dieną toj temoj apsilankė mama, kurios vaikas buvo paralyžuotas. Ir ji parašė kažką panašaus į tai "kad kaip aš jums pavydžiu, jūsų vaikai sveiki, o mano niekad toks nebus". Bent jau man tada smegeninėj įvyko galingas perversmas.

Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2012 01 27, 09:04)

Anot Jos Valstietis.lt  straipsnyje : Dažniausiai jos keliauja į užsienį, nes dauguma I.Samušienės sukurtų šlepečių užsakovų – užsieniečiai, išsibarstę po visą pasaulį. „Lietuviams velti beveik nebelieka laiko. Abu teturime po dvi rankas, kuriomis atliekamas visas vėlimo procesas. Fiziškai nebegalime gaminti daugiau. Be to, ir nenorime, kad jos būtų parduodamos ant kiekvieno kampo“, – pasakojo Inga.
Vat, aš šitoj vietoj abejoju g.gif  Jeigu eilinis lietuvis galėtų už Jos šlepetes tiek sumokėti, kiek gauna  iš užsieniečių,vargu ar tų šlepečių nebūtų "ant kiekvieno kampo" mastau.gif

Na žinok, kad ir tie kurie gali sau leisti nebūtinai tai vertina biggrin.gif Lietuva tokia "bočius išdroš" šalis...
O kam save nuvertinti, tam kad kažkas nori pigiau ir be nieko...

O ta istorija yra vagystė ir ne kitaip smile.gif Ir kuo daugiau vietų apie tai bus kalbama, tuo geriau. Čia ne šiaip nukopijavimas, čia manau ir buvo tikslas apsimesti Inga, kad žmonės painiotų. Antraip juk būt uvę galima pradėt masiškai gamint bet kokius modelius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2012 01 27, 09:36)
emigracija... verysad.gif

Jos tiesiog eina pas vokiečius, kad jas nukirptu ir pigiau galėtumėm vilnos nusipirkt biggrin.gif

QUOTE(g00te @ 2012 01 27, 10:59)
negalvojau kad tokių žmoniu sutiksiu ir blogiausia - kad tai savi..

Apie tuos vagis nekalbu, bet jaučiu ir tarp "guodžiančių ir suprantančių" pilna tokių, kurie trina rankas- taip tau ir reikia, kad savo rankomis, per krizę, nedejuodama ir kaime gyvendama sugebi kažką turėt, siekti savo svajonių unsure.gif Draugą nelaimėje pažinsi, bus gera proga atsijot 4u.gif

QUOTE(Juperi @ 2012 01 27, 11:17)
ir mano tokia pati savijauta- tik mano istorija kita... bet taip neturiu jegu lietis ir pasakotis...gal kai viskas susigules....

Čia dabar unsure.gif Siunčiu kuo geresnis mintis ir linkėjimus tau 4u.gif

QUOTE(srauni_upe @ 2012 01 27, 11:44)

. Čia ne šiaip nukopijavimas, čia manau ir buvo tikslas apsimesti Inga, kad žmonės painiotų. Antraip juk būt uvę galima pradėt masiškai gamint bet kokius modelius smile.gif

Būtent doh.gif Juk labai patogu, užsienietis kažką girdėjęs apie Inga labai lengvai pas kivikus patenka doh.gif

Niu debiutuosiu, bandysiu šian pas vokiečius užsisakinėti. Baisu, pirmas kartas, bet kažkada juk reikia pradėt unsure.gif Nes woolas atsiuntė laišką su gražiom kainom cool.gif Adatos jaučiu irgi iskaičiuotos cool.gif
Atsakyti
Sveikos, na as sitoj temoj tokia"nematoma" dalyvautoja-skaitau, groziuosi, neslepsiu-gaunu naudingos informacijos, bet rasyt kazkaip ranka nekyla..o dabar negaliu tyleti, mokiausi pas Inga, labai patiko ir mokymas ir pati mokytoja..labai gerai ja suprantu..savijauta tokia, kaip namuose butu apsilankes vagis (man taip buvo)..nelabai ka pavoge, bet toks jausmas, kad viska supurvino ir prie nieko nebesinori liestis..Noriu palinket Ingai stiprybes ir atsimint, kad viskas praeina...o mum visom- graziu kurybiniu sumanymu.
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2012 01 27, 10:53)

Niu debiutuosiu, bandysiu šian pas vokiečius užsisakinėti. Baisu, pirmas kartas, bet kažkada juk reikia pradėt  unsure.gif  Nes woolas atsiuntė laišką su gražiom kainom  cool.gif Adatos jaučiu irgi iskaičiuotos  cool.gif

Kokios vilnos žadi sakytis-karšinio ar sluoksnos. Aš irgi vis žvalgausi, bet nedrįstu niekaip pradėt blush2.gif O atsiskaitymas per kur? Žinau, kad rašė Raganėlė kažkada... Ale neužsiciklino blush2.gif ...Reik natūralios jau rėkiančiai ir man.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2012 01 27, 11:04)
Kokios vilnos žadi sakytis-karšinio ar sluoksnos. Aš irgi vis žvalgausi, bet nedrįstu niekaip pradėt blush2.gif  O atsiskaitymas per kur? Žinau, kad rašė Raganėlė kažkada... Ale neužsiciklino blush2.gif ...Reik natūralios jau rėkiančiai ir man.

kreditinė smile.gif tinka ir ta virtuali skirta atsiskaitinėti internetu.
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2012 01 27, 09:04)

karalyste, vakar mačiau rašei, rašei ir matyt  nusispjovei biggrin.gif , kad žinutė taip ir neišėjo. Tai viena, tai kita vis paklibinam tą temą.....žinoma tavo reikalas čia. Man tai tas pats, tik žiūrėk  labiau savęs 4u.gif
Tu rašei, kad pati ruošiesi vilną, karšt kažkur veži? Kiek kainuoja pas jus karšimas kg?
Pas mus augina juodgalves  avis(kaži gera vilna velt g.gif ) ir vilną meta į kampą pelėms veistis. Bet parduot  iš tos š... krūvos nori po 5Lt Išsiplaut, vežt į vieną pusę apie 80km karšt, karšimas lyg 10Lt..... tai aš to vargo biškį bijau blush2.gif , nebent kai kerpa avis išsyk stovėt ir švaresnę atsirinkinėt g.gif

as ne karalyste, bet pasakysiu ka zinau. juodgalviu vilnos neciupinejau, nzn,kaip ji veliasi, bet cia jau tavo reikalas pasibandyt su keliais kilais ir zinosi. avis kerpant iskarto atrinkinejau, nes tikrai nuo kaikuriu vietu s, o ne vilna buna. vilna isplaut ziemos laike s reikalas, dariau tai vasara ant terasos, ir tai laiko uzima, o dziuna ilgai, net ir ant saules. karsiau ukmergej, jusu apkalbamam woole, priekaistu neturiu, tikrai berniukai graziai sutvarke, pasistenge, kad nuostoliu maziau butu, adatu kolkas neradau. is 3 kg vilnos, bet jau mano tokia tikrai grazi buvo ir puri padare 2,5 karsinio. kaina vasara buvo 6 uz pradines vilnos, arba 10 uz sukarstos, sake, kad gali ir isplauti, jei neklystu, 2 lt uz kg, cia jau pasitikslint reikia, o vilna jie perka po 2 lt, manau 5 ir dar is kruvos bala zino kokios gal ir daugokai, nors jei pati pardavineciau, jauciu irgi tiek noreciau smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 01 27, 11:09)
kreditinė smile.gif tinka ir ta virtuali skirta atsiskaitinėti internetu.

Per Pay pal? Kaži kokiu kursu litus verčia? Bankiniu, ar kažkokiu savo kitokiu?
Papildyta:
QUOTE(kukuska007 @ 2012 01 27, 11:10)
, is 3 kg vilnos, bet jau mano tokia tikrai grazi buvo ir puri padare 2,5 karsinio. kaina vasara buvo 6 uz pradines vilnos, arba 10 uz sukarstos, sake, kad gali ir isplauti, jei neklystu, 2 lt uz kg, cia jau pasitikslint reikia, o vilna jie perka po 2 lt, manau 5 ir dar is kruvos bala zino kokios gal ir daugokai, nors jei pati pardavineciau, jauciu irgi tiek noreciau smile.gif.

Sakyčiau, apsimoka, jei tik netoli į karšyklą važiuot 4u.gif Ir jei vilna veliasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2012 01 27, 11:26)
Per Pay pal? Kaži kokiu kursu litus verčia? Bankiniu, ar kažkokiu savo kitokiu?

ne, Pay Palo nepriima.

Kursu 3,46 berods
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 01 27, 11:29)
ne, Pay Palo nepriima.

Kursu 3,46 berods

Aaaa, tai tiesiai nuo kreditinės į kažkokią tai sąskaitą?
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2012 01 27, 11:31)
Aaaa, tai tiesiai nuo kreditinės į kažkokią tai sąskaitą?

nu jo ten yra sistema, kurią supildai ir jie nuskaičiuoja smile.gif
Atsakyti